Alexa bakal ngamimitian gaduh mémori nyalira

Amazon Alexa

Alexa, asistén Amazon, terus mekar sacara signifikan ku fungsi-fungsi anyar. Telah diungkabkeun yén asistén perusahaan badé ngamimitian nyimpen kenangan pikeun pangguna na. Anjeun ogé bakal ngagaduhan paguneman langkung alami sareng jalma. Ku cara kieu, hatur nuhun kana kenangan ieu, asistenna bakal tiasa émut hal-hal sapertos tanggal ulang taun.

Ieu dijelaskeun ku diréktur élmu terapan di Alexa Machine Learning, Ruhi Sarikaya. Ieu mangrupikeun paningkatan anu bakal ngamungkinkeun asistén Amazon pikeun masihan fungsi anu langkung kapaké pikeun konsumén. Kusabab anjeun tiasa émut kaping khusus pisan. Idéal nalika ngarencanakeun agénda.

Sanaos ayeuna masih aya waktos kanggo Alexa tiasa gaduh mémori ieu. Tapi éta mangrupikeun hal anu bade diwanohkeun sacara progresif dina tukang sihir. Ogé, seueur anu ningali éta salaku kasempetan pikeun asistén ngarékam sareng émut kabiasaan balanja pangguna di Amazon. Janten anjeun tiasa émut produk sareng mérek anu anjeun ngagaleuh.

Alexa

Janten fungsi sapertos ieu bakal ngajantenkeun pangguna ngan saukur kedah nyarios paréntah ka Alexa pikeun ngagaleuh. Kusabab tukang sihir bakal terang produk khusus mana anu parantos dipésér ku pangguna atanapi balanja rutin. Laporan ieu bakal sayogi di Amérika Serikat.

A fungsi énggal disebat Kontéks Carryover anu bakal masihan kamungkinan pikeun langkung berinteraksi sareng asistén. Janten anjeun tiasa gaduh langkung seueur inpormasi dina cara anu langkung cairan, tanpa kedah teras-terasan namina asisténna.

Ogé, fitur-fitur anyar bakal ditambihan ka Alexa, anu bakal nyarankeun produk khusus salaku solusi pikeun sababaraha masalah. Fitur ieu sigana mangrupikeun bagian tina strategi iklan asistén. Tapi éta bakal tetep bari dugi. Janten urang kedah waspada kana fungsi-fungsi anyar ieu dina asistén Amazon.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.