Alexa ngalegaan sareng nawiskeun telepon pidéo ti ios, Android sareng Kindle Fire

Amazon Alexa

Alexa, asistén pribadi Amazon, terus maju dina pasaran. Sajauh ieu panggunaan dugi ka sababaraha nagara. Tapi di pasar tangtu Alexa parantos nempatkeun dirina salaku pamimpin anu teu dibantah di séktorna. Kusabab kitu, ti Amazon aranjeunna hoyong asisténna pikeun neraskeun ékspansi di pasar. Ayeuna, fitur tukang sihir anyar diumumkeun.

Perusahaan mutuskeun pikeun nambihan sababaraha fungsi deui pikeun asisténna. Kusabab aranjeunna lebet kana dunya telepon pidéo. Janten langkung khusus, video calling via Alexa expands to Kindle Fire, alat Android, sareng ogé iPad sareng alat ios anu sanés.

Ieu léngkah penting pikeun asistén Amazon. Kusabab éta ngusahakeun mimiti nguasaan ogé di bumi para sainganna. Pikeun naon anu aranjeunna pikahoyong ngunggulkeun Asisten Google dina alat Android. Anu mangrupikeun ancaman ageung pikeun Google.

Telepon vidéo Alexa

Fungsi anyar anu aranjeunna ngenalkeun nyaéta nelepon video sareng ngirim pesen tina alat ieu. Pikeun ngalakukeun ieu, anjeun ngan saukur kedah gaduh aplikasi Alexa dipasang dina alat. Ogé, pangguna henteu kedah ngalakukeun nanaon. Anjeun ngan ukur kedah nyarios sareng naros ka asistén pikeun ngerjakeun PR. Aranjeunna moal kedah ngetik iraha waé.

Kantun manggil Alexa teras nyarios nelepon (nami kontak). Ku cara kieu asisten Amazon bakal ngamimitian nelepon pidéo sareng jalma éta. Fungsi anu tiasa manpaat pisan sareng nangtung pikeun gampang dianggo.

Amazon parantos hasil ngalebetkeun pasar asisten pinter. Alexa mangrupikeun hit anu ageung di nagara sapertos Amérika Serikat. Janten perkawis waktos éta ogé di pasar Éropa. Kalayan fungsi sapertos ieu, aranjeunna pasti bakal ngajantenkeun langkung rumit pikeun persaingan anjeun.

 

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.