Amérika Serikat nalungtik kamungkinan manipulasi harga di Bitcoin

Bitcoin

Pasar cryptocurrency, sareng Bitcoin anu dipimpin, henteu ngagaduhan taun anu pangsaéna. Nilaina ragrag sacara signifikan saprak Januari. Sabagéan ageung kusabab seueur peraturan sareng larangan anu parantos sumping. Hal anu mangaruhan pasar dina cara anu luar biasa. Tapi sigana masalahna teu acan réngsé. Kusabab Departemen Kehakiman Amérika Serikat kakarék ngaluncurkeun panyilidikan.

Panilitian ieu dimaksudkeun pikeun nunjukkeun yén harga Bitcoin sareng cryptocurrency sanésna, sapertos Ethereum, parantos dimanipulasi, ti sababaraha kelompok. Janten aranjeunna milarian nunjukkeun naha prakték haram parantos dilaksanakeun dina kasus ieu.

Sababaraha sumber parantos nyarios ka sababaraha média yén aranjeunna sadar kana awal panyilidikan ieu di Amérika Serikat. Éta milari terang naha harga Bitcoin parantos dipangaruhan atanapi diusahakeun pangaruh. Diantara téhnik anu digunakeun kami mendakan spoofing, anu nyiar banjir pasar ku pesenan palsu jadi investor séjén mikir yén aranjeunna kedah mésér atanapi ngajual.

Sanaos sanés ngan ukur hiji, kumargi telepon dagang cuci anu sanés ogé parantos kauninga. Di jerona, tibalik beroperasi sareng dirina, kalayan tujuan pikeun masihan kesan yén aya paménta di pasar. Maka, investor sanésna mutuskeun ogé beroperasi, dina hal ieu sareng Bitcoin.

Di Amérika Serikat aranjeunna prihatin pikeun kamungkinan panipuan anu parantos kajantenan sareng Bitcoin sareng sésana tina cryptocurrency. Sanaos kacurigaan yén pasar parantos dimanipulasi sanés énggal, kumargi bewara tina jenis ieu parantos muncul ti taun kamari. Sigana mah aya sakedik bebeneran di aranjeunna.

Panilitian ieu tiasa upamana dorongan definitif pikeun bubuka pangaturan tina pasar cryptocurrency. Hal anu sigana parantos aya sababaraha grup anu badé dilakukeun, kalayan Gemini ti kembar Twinklevoss dina pimpinan. Bahaya poténsial Bitcoin nembé dibahas di Éropa, sanaos teu aya pangaturan dina hal ieu. Naha kaayaan bakal pas?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.