Fire HD 10, tablet Amazon diperpanjang langkung kuat sareng cemerlang

Amazon terus bet dina demokratisasi sababaraha séktor anu saé sareng produk dasar na, ieu kumaha perusahaan Jeff Bezos parantos ngaluncurkeun sababaraha produk anu umumna suksés kusabab nilaina ageung artos. Diantara ieu kami ngagaduhan speaker, e-book sareng tangtosna tablet.

Cicing sareng kami sareng terang kunaon tablet Amazon anu murah ieu biasana mangrupikeun laris sareng naon kamampuan téknisna, naha anjeun resep mésér na?

Salaku ampir sok, kami parantos mutuskeun ngiringan analisis anu jero sareng video dina saluran YouTube kami, Dina pidéo ieu anjeun bakal tiasa ningali kotak centang lengkep pikeun ningali eusi kotak tina Amazo Fire HD 10. Tangtosna, kami ogé ngalaksanakeun tés kana perangkat keras, pikeun ciri anu langkung lengkep sareng bahkan layar sareng panyaturna, pikeun naon vidéo tiasa janten pelengkap anu saé pikeun maca analisis ieu. Entong sono sareng tinggaleun kami aya patarosan dina kotak koméntar.

Bahan sareng desain

Dina kasempetan ieu, Amazon parantos mutuskeun henteu ngabaru pisan, sungut Jeff Bezos teras-terasan milih desain anu jelas sareng bahan anu, sanaos aranjeunna moal narik perhatian urang kusabab ngeunah, aranjeunna bakal ngalakukeun éta kusabab résistansi anu saé na pikeun niup sareng goresan. Hal anu sami parantos kajantenan sareng Fire HD 10 ieu ti Amazon anu nyéépkeun sésana alat anu sami sareng perusahaan sahingga ngabéréskeun bagian luar anu rada buleud ngiringan nganggo berkepanjangan, Matte polikarbonat hideung rada kasar sareng ngan logo seuri dina tonggong tablet ageung ieu kusabab ukuran na.

  • Amazon's Fire HD 10 parantos langsing tina versi sateuacana janten 465 gram
  • Dimensi: X x 247 166 9,2 mm

Kami gaduh kaméra tukang di juru luhur, dina cara anu sami dina bagian luhur sadayana aya koneksi sareng tombol, port USB-C, palabuhan Jack 3,5 mm, dua tombol polumeu sareng tombol kakuatan. Pikeun bagian na, panel layar, anu henteu ditambang, gaduh desain datar anu ngabantosan panempatan pelindung. Kami gaduh kaméra kanggo pidéo pidéo anu aya di sisi kénca upami urang nganggo vertikal sareng di bagian tengah luhur upami urang nganggo éta sacara horisontal, sabab siga anu dihaja.

Karakteristik téknis sareng konektipitas

Dina bagian ieu, Amazon henteu acan kawéntar ngempelkeun téknologi sareng kakuatan pangénggalna pikeun alat-alat ieu, tapi pikeun nyobian nawiskeun hubungan anu ketat antara kualitas sareng harga. Dina hal ieu aranjeunna parantos ngalebetkeun prosesor dalapan inti dina 2,0 GHz anu pabrikna kami henteu terang, sanaos sadayana nunjukkeun yén éta MediaTek numutkeun analisis urang. RAM naék janten 3 GB dina total nalika bet dina panyimpenan 32 GB atanapi 64 GB gumantung kana modél anu dipilih.

Pikeun nyambungkeun urang gaduh Dual band WiFi 5, anu parantos nunjukkeun kinerja anu saé dina analisis urang sareng jaringan 2,4 GHz sareng 5 GHz. Bluetooth 5.0 LE qAnjeun bakal tanggel waler pikeun mindahkeun sora pikeun headphone nirkabel atanapi spéker, sadayana tanpa mopohokeun port na Jack 3,5 mm yén Fire HD 10 ieu kalebet dina bagian luhurna.

Sedengkeun pikeun kaméra, 2 MP pikeun kaméra payun sareng 5 MP kanggo kaméra tukang anu bakal ngabantosan urang tina masalah, scan dokumén sareng ... sakedik.

Sistem operasi sareng pangalaman pangguna

Sakumaha anjeun terang, produk Amazon's Fire, naha éta mangrupikeun tablet atanapi alat TV pinter, gaduh versi Android khusus anu difokuskeun pikeun pangguna Amazon. Kami ngagaduhan Fire OS, lapisan Android anu henteu ngagaduhan Google Play Store, Nanging, urang tiasa masang APK tina sumber luar naon waé anu urang anggap pantes, sabab éta bakal cocog pisan. Pikeun bagian na, Sistem Operasi kakurangan bloatware saluareun aplikasi terpadu Amazon sareng pamutahiran perangkatna parantos mangaruhan waktos pikeun nganapigasi langkung lancar.

Pikeun bagian na, kami gaduh panyungsi anu tiasa ditingkatkeun, anu tiasa anjeun gancang ganti ku Chrome upami anjeun kersa. Salaku tambahan, di toko aplikasi Amazon urang tiasa ngaksés vérsi Netflix, Disney + sareng sésana anu matak panyayogi eusi audiovisual streaming. Nanging, kuring keukeuh yén masang APK tina sumber luar ampir kawajiban, anu teu aya halangan.

Di sisi séjén, tablet anu dianggo jelas-jelas museur kana eusi, maca, ngotéktak atanapi nonton pidéo. Nalika maén video game, urang mimitian mendakan sababaraha masalah kinerja anu sanés, sapertos anu tiasa diarepkeun tina perangkat keras anu disebatkeun.

Pangalaman multimédia

Sakumaha anu parantos kami sebatkeun sateuacanna, kami fokus kana kanyataan yén kami bakal nganggo eusi, sareng ku sabab éta penting pikeun nganalisis kinerja ngajalankeun tugas-tugas ieu Amazon Fire HD 10. Dina hal ieu, sungutna ngaku parantos ningkatkeun kacaangan layar ku 10% dibandingkeun sareng vérsi anu sateuacanna, hal anu jujur ​​diperhatoskeun, sahingga langkung pikaresepeun pikeun dianggo di luar ruangan. Nanging, sanés kami gaduh kacaangan anu khusus diperhatoskeun, anu nambihan kurangna bahan anti-réfléktif hartosna yén urang tiasa ngalaman kasusah dina panonpoé lengkep, hiji hal anu moal biasa.

  • ukuran Layar: 10,1 inci
  • Resolusi: 1.920 x 1.200 piksel (224 dpi)

Sedengkeun pikeun sora, urang gaduh sakumpulan dua panyatur tempat anu leres anu bakal nawiskeun kasaluyuan sareng Dolby Atmos salian ti stereo klasik. Aranjeunna tiasa dianggo langkung ti leres sareng nawiskeun sora anu cukup pikeun nikmati video, pilem sareng musik.

Sedengkeun pikeun otonomi, tanpa kapasitas dina mAh urang tiasa nyaritakeun yén kami parantos nganggo dua dugi tilu dinten panggunaan kalayan gampang, sahingga ngiringan port USB-C na sareng carjer 9W anu kalebet anu Amazon cukup pikeun diasupkeun kana kotak. Total, sakitar 12 jam waktos layar.

Pendapat editor

Kami mendakan diri nganggo tablet 10,1 inci, perangkat keras anu diukur ogé harga na sareng tawaran anu pikaresepeun khususna ngonsumsi eusi, boh tina platform anu ditawarkeun ku Amazon nyalira atanapi tina panyadia luar. Harga na sakitar 164,99 euro kanggo versi 32 GB sareng 204,99 euro kanggo versi 64 GB. Sanaos leres yén dina tawaran khusus urang tiasa mendakan tablet anu langkung saé kalayan harga anu sami ti firma sapertos Chuwi atanapi Huawei, jaminan sareng kapuasan anu ditawarkeun ku Amazon tiasa maénkeun asét penting dina masalah ieu. Éta sayogi ti 26 Méi dina halaman wéb Amazon.

Seuneu HD 10
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
164,99
  • 80%

  • Seuneu HD 10
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir: 23 2021 Méi
  • rarancang
    Editor: 65%
  • layar
    Editor: 70%
  • kinerja
    Editor: 80%
  • kamera
    Editor: 50%
  • Otonomi
    Editor: 90%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Editor: 90%
  • Kualitas harga
    Editor: 80%

Naros

  • Desain sareng bahan panginten nolak
  • Sistem Operasi tanpa bloatware
  • Ngaronjatkeun konektipitas

Kontra

  • 1GB langkung RAM anu leungit
  • Harga bakal pikaresepeun pisan dina nawaran
 

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.