Amazon bakal nanem modal 1.000 juta dina nyandak layar alit "The Lord of the Rings"

Lord of the Rings dina serial TV

Nopémber kamari, sapotong inpormasi diterbitkeun nyatakeun yén perusahaan Jeff Bezos 'Amazon parantos kéngingkeun hak-hak sadunya pikeun nyiptakeun serial TV anu diideuan ku JRR Tolkien's "The Lord of the Rings". Perkiraan biaya produksi super ieu dugi ka 250 juta dolar, angka anu jauh pisan tina naon anu bakal kanyataanna.

Numutkeun ka The Hollywood Dilaporkeun, Amazon maksudna bakal ngamaksimalkeun kasempetan anu dipikagaduh ku anjeunna nyiptakeun Game of Thrones sorangan sareng investasi anu direncanakeun pikeun séri ieu, anu mimitina bakal diwangun ku 5 musim sareng pilihan Spin-off, janten $ 1.000 milyar.

Taruhan Amazon dina séri TV LotR

Ayeuna, Amazon mangrupikeun perusahaan kadua anu gaduh pangajen pasar saham pangluhurna di dunya, janten tokoh éta moal janten masalah pikeun perusahaan, bahkan upami proyekna henteu kaluar sapertos anu diarepkeun, aya anu henteu dipikaresep ti saprak bakal ngagaduhan ahli maksimal di lapangan, sajaba ti panerbit utama, Tolkien Estate and Trust, kalayan Peter Jackson ngarahkeun sababaraha épisode sareng panulis naskah trilogi, Philippa Boyens, anu sasarengan sareng Peter Jackson nyerat skrip pikeun tilu pilem sareng saha salah sahiji pang populerna peminat. Kénging Tolkien.

Sanaos ayeuna, tanggal rékamanana bakal dimimitian henteu kanyahoanSadayana nunjukkeun yén Selandia Anyar janten salah sahiji tujuan dimana éta bakal kajantenan, sapertos dina pilem. Anggaran anu dipikagaduh séri éta anu pangluhurna dina industri tipi sareng pastina bakal janten dorongan anu penting pikeun layanan vidéo streaming Amazon, Amazon Prime Video, layanan anu dina sababaraha bulan terakhir parantos ngembang katalog sacara éksponénsial, sanaos masih jauh Wawaran Netflix.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.