Amazon bakal ngaleupaskeun inpormasi anu dipimilik upami éta tiasa ngabantosan kajahatan

Amazon Echo

Sakumaha anjeun pasti terang, salah sahiji masalah hébat anu gaduh CIA sareng Apple nyaéta justru anu terakhir, dina nyanghareupan bukti anu pasti, sahenteuna sacara resmi sareng dugi ka ayeuna, henteu kantos hoyong muka konci salah sahiji terminal na, kumaha ogé kalepatanana. alatna sigana. boga anu sami atanapi ku seueur inpormasi ngeunaan kajahatan teoritis anu anjeun tiasa gaduh dina alat anjeun.

Sedengkeun pikeun Amazon, aranjeunna parantos ngumumkeun kaputusan pikeun nyandak jalan anu sabalikna ti Apple. Tétéla, perusahaan, sanaos kanyataanna mimitina ngumumkeun yén éta moal ngaleupaskeun data ti Amazon Echo Upami aranjeunna diperyogikeun pikeun méréskeun naon waé jinis kajahatan, kaleresan aranjeunna tungtungna sigana tobat kusabab sababaraha alesan sareng ayeuna aranjeunna bakal nawiskeun inpormasi ieu ka aparat.

Atas paménta anu gaduh, Amazon kedah nganteurkeun ka otoritas sadaya rékaman asistén maya na.

Sacara pribadi, kuring kedah masihan koméntar yén kuring henteu terang pisan kumaha posisi Amazon kumargi, dina hiji sisi, dokuméntasi aranjeunna ngeunaan privasi henteu robih, janten dina tiori aranjeunna bakal tetep nolak nawiskeun jinis naon waé inpormasi anu dirékam ku Amazon Echo, Intina tina berita ieu nyaéta, ku paménta pangguna anu gaduh asistén, panginten upami aranjeunna langkung diijinkeun.

Kuring nyarios ieu dina hudang dakwaan rajapati tingkat kahiji ngalawan James Andrew Bates, sami yén dina persidangan éta anjeunna ngan ukur ngaku teu kaliru sareng bahkan parantos ngantepkeun pihak berwenang konsultasi data yén Amazon Echo anu aya di bumi na tiasa dirékam, hal anu ayeuna sigana maksa Amazon nyalira damel ngalawan ukuran sorangan kaamanan.

Inpo leuwih: BBC


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.