Dikonfirmasi: Amazon bakal ngaluncurkeun Echo sareng Alexa di Spanyol taun ayeuna

Amazon Gema

Éta parantos dikabarkan pikeun sababaraha waktos yén Amazon nuju siap-siap ngaluncurkeun jajaran Echo na pikeun panyatur pinter di Spanyol. Sanaos dugi ka éta gosip. Tapi tungtungna, perusahaan Amérika parantos mastikeun. Speaker pinter anjeun sareng Alexa bakal sumping ka Spanyol taun ayeuna. Nyatana, pangguna parantos tiasa ngalanggan newsletter pikeun nampi beja pang anyarna.

Amazon sorangan parantos masihan kami sababaraha data ngeunaan Echo sareng Alexa, Sangkan konsumén di Spanyol mimiti biasa sareng dua produk ieu. Spéker dihartikeun salaku dirancang pikeun dikawasa ku sora sareng asisténna nyaéta otak anu aya dina tukangeun spiker ieu.

Sabulan sababaraha média Spanyol Aranjeunna nyatakeun yén Amazon Echo sareng Alexa badé sumping ka Spanyol caket. Sanaos henteu aya waktos dibébaskeun. Hal anu urang masih henteu terang, sanaos tanggal anu mungkin dimimitian pikeun muncul. Kusabab dinten perdana payun, dina awal Juli, dianggap tanggal anu mungkin.

Amazon Echo

Salah sahiji patarosan utami nyaéta kumaha harga alatna. Tilu modél spéker bakal dugi ka Spanyol. Sajauh ieu, sigana harga parantos diungkabkeun yén éta henteu terang upami éta bakal final. Dina hal ieu, versi anyar Echo bakal ngarugikeun 99 euro, Echo Plus 159 euro sareng Echo Dot bakal tetep dina 59 euro.

Tapi, aranjeunna perkirakeun yén dugi ka ayeuna henteu acan dikonfirmasi. Janten urang kedah ngantosan Amazon kanggo ngawartosan langkung seueur ngeunaan éta. Kusabab harga tiasa robih Atanapi tiasa aya tawaran peluncuran, utamina upami aranjeunna diluncurkeun dina Perdana Day.

Kalayan peluncuran ieu, pasar pikeun spiker pinter mimiti tumuh di Spanyol. Kusabab Google Home ogé nyiapkeun badarat na dina sababaraha bulan ka payun. Éta bakal pikaresepeun pikeun ningali mana tina dua perusahaan anu tiasa menangkeun pangguna. Tapi jelas yén Amazon sareng Google tetep ngadominasi bagean ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.