Amazon Fire TV Stick Max, ayeuna nganggo WiFi 6 sareng HDR

Amazon terus bet dina rentang TV Seuneu guna ngatur, lamun éta henteu acan ngalakukeun kitu, pasar pikeun pamaén multimédia dina televisi. Sanaos leres yén Smart TV anu diwangun kana télévisi panganyarna pisan kompeten, alat-alat alit ieu terus nawiskeun kabébasan sareng kasaluyuan anu sesah pikeun cocog.

Kami nganalisis Amazon Fire TV Stick Max anyar, taruhan panganyarna Amazon pikeun versi kompak na ayeuna sareng WiFi 6 sareng sadaya téknologi HDR. Kami badé ningali sadaya warta yén produk Amazon énggal ieu ningkat sareng upami éta leres-leres dibandingkeun sareng alternatif anu langkung mirah tina kulawarga Fire TV anu sami.

Bahan sareng desain

Amazon terus bet dina jinis produk ieu kusabab hormat ka lingkungan, 50% tina plastik anu dianggo dina pamuter média streaming ieu asalna tina bahan daur ulang pasca konsumen. 20% tina plastik dipaké dina kadali jauh asalna tina bahan daur ulang pos-konsumen.

Seuneu TV Stick 4K Max

  • Eusi kotak:
    • Adaptor HDMI
    • USB kana kabel microUSB
    • adaptor kakuatan 5W
    • Seuneu TV Stick Max
    • Kuring ngirim
    • Batré pikeun rémot

Diménsi alat nyaéta 99 x 30 x 14 mm (alat ukur) | 108 x 30 x 14 mm (kaasup konektor) pikeun beurat kirang ti 50 gram.

A paréntah pisan renewed

Boh dina beurat sareng diménsi, kontrol tetep ampir sami sareng versi sateuacana, Sanaos kitu, éta parantos dikirangan panjang séntiméter, sateuacan urang ngagaduhan 15,1 cm dina kadali tradisional sedengkeun kadali énggal tetep 14,2 sentimeter panjangna. Lebar tetep sami dina 3,8 séntiméter dina total, sareng kandelna sakedik dikirangan tina 1,7 séntiméter janten 1,6 séntiméter.

Remot TV seuneu

Éta ngarobih tombol pikeun ngagero Alexa, anu sanaos ngajaga proporsi ayeuna biru sareng kalebet logo asistén virtual Amazon, bénten sareng gambar mikropon anu ditingalikeun dugi ka ayeuna.

  • Urang teraskeun sareng bantalan kendali tombol sareng pitunjuk, dimana kami henteu mendakan parobihan. Hal anu sami kajadian sareng dua garis kontrol multimedia salajengna, mendakan ti kénca ka katuhu sareng ti luhur ka handap ieu: Backspace / Back; Mimitian; Setélan; Ngaleungitkeun; Maénkeun / Ngareureuhkeun; Ngalangkungan.
  • Leres, dua tombol ditambihkeun kana sisi sareng sisi kontrol polumeu. Di kénca tombol «bisu» dilebetkeun pikeun gancang-tiiseun eusi, sareng di belah katuhu tombol pituduh bakal nembongan, gunana pisan pikeun ningali eusi dina Movistar + atanapi inpormasi ngeunaan naon anu urang maénkeun.

Tungtungna, opat tambahan anu paling kasohor nyaéta pikeun bagian handap, dimana urang mendakan tombol khusus, warna-warni sareng ukuran anu lumayan pikeun Gancang aksés: Amazon Prime Video, Netflix, Disney + sareng Amazon Music masing-masing. Tombol ieu sama sakali henteu tiasa dikonfigurasi. Kituna hal, kontrol terus nawarkeun hiji sensations bittersweet dina aspék ieu. Ieu langsung bentrok jeung, contona, mid-range jeung high-end kadali ti Samsung atanapi LG sarta ngahasilkeun sensasi aneh mun robah.

Ciri téknis

Dina hal ieu Amazon Fire TV Stick Max Éta héran pikeun ukuranana sareng kanyataan yén éta ngagaduhan sadaya téknologi réproduksi Amazon Fire TV Cube, versi pangluhurna-tungtung produk Amazon sarupa. Ieu hartosna yén éta cocog sareng résolusi 4K, cocog sareng vérsi HDR anu béda-béda, diantarana nyaéta Dolby Vision, ogé audio virtualisasi Dolby Atmos anu ayeuna-ayeuna janten modis.

  • Prosesor: Quad-core 1.8GHz MT 8696
  • GPU: IMG GE8300, 750 MHz
  • WiFi 6
  • kaluaran HDMI ARC

Pikeun bagian na, éta ogé ngagaduhan fungsionalitas Gambar dina Gambar sareng pikeun ieu dipirig ku 8 GB total panyimpenan (8GB kirang ti Seuneu TV kubus jeung kapasitas sarua jeung duduluran na leutik) oge 2GB RAM (idéntik jeung Fire TV Cube). Jang ngalampahkeun ieu, make a 1,8 GHz CPU jeung 750 MHz GPU rada luhur ti sesa rentang Fire TV Stick tapi rada inferior ogé dina waktos anu sareng ka Fire TV kubus. Sadaya ieu hartosna yén Fire TV Stick Max ieu 40% langkung kuat tibatan sesa rentang Fire TV Stick sahenteuna numutkeun Amazon sorangan.

Éta héran dina titik ieu aranjeunna terus bet dina microUSB salaku port sambungan pikeun nyadiakeun kakuatan ka alat, nu bakal jadi teu mungkin mun ngajalankeun ngaliwatan port USB tina paling televisi, kumaha oge,. Aranjeunna gaduh detil nyayogikeun kami pangecas 5W dina kotak. Integrasi kartu jaringan WiFi 6 anu canggih mangrupikeun salah sahiji aset anu paling hébat.

Ngagunakeun FireOS dina TV Anjeun

Ngeunaan résolusi gambar, tanpa watesan urang bakal tiasa ngahontal anu UDH 4K kalayan laju maksimum 60 FPS. Ieu lain hartosna yén urang sabenerna bakal bisa ngarasakeun sesa eusi dina resolusi séjén nu urang bisa baranahan. Hasil tina tés kami sareng panyadia kontén audiovisual streaming utama parantos nguntungkeun. Netflix ngahontal tingkat résolusi HDR 4K kalayan lancar sareng tanpa jerks, nawiskeun hasil anu langkung seukeut tibatan sistem sanés sapertos Samsung TV atanapi webOS. 

Sistem Operasi sorangan sareng pribadi ngabantosan pisan kana ieu. Gawéna rada gancang ti sesa rentang Seuneu, sanajan kalawan aplikasi bener beurat jeung émulator ganjil.

Pendapat editor

Fire TV Stick 4K Max ieu diposisikan dina 64,99 euro, anu bédana ngan € 5 dibandingkeun sareng versi 4K, éta leres-leres mayar € 5 langkung seueur pikeun gaduh ciri anu ngabédakeun duanana. Upami di sisi anu sanés urang nuju diajar mésér TV Stick normal sabab urang henteu peryogi langkung seueur eusi HD lengkep, bédana luar biasa. Tina sudut pandang kuring, lumayan pikeun bet dina Fire TV Stick pikeun 39,99 euro, atanapi langsung ka Seuneu TV Stick 4K Max pikeun 64,99 euro nyungsi pangalaman high-end lengkep.

Seuneu TV Stick 4K Max
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
64,99
  • 80%

  • Seuneu TV Stick 4K Max
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir: Nopémber 4 ti 2021
  • rarancang
    Penerbit: 80%
  • Conectividad
    Penerbit: 90%
  • kinerja
    Penerbit: 80%
  • sistem operasi
    Penerbit: 85%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 90%

Pro sareng kontra

Naros

  • Kompak sareng gampang nyumputkeun
  • OS anu dianggo sareng cocog pisan sareng sababaraha aplikasi
  • Gawéna tanpa jerks, hampang sareng nyaman

Kontra

  • Bahan paréntah bisa ningkat
  • Teu tiasa dianggo sareng USB TV

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.