Amazon ngaluarkeun kacamata palsu pikeun ningali samagaha panonpoé tanggal 21 Agustus 2017

Amazon ngémutan kacamata palsu pikeun samagaha panonpoé 2017

Anu salajengna 21 Agustus bakal lumangsung samagaha panonpoé anu urang Amérika parantos ngantosan mangtaun-taun. Janten tiasa ningali langsung nyaéta - sareng bakalan janten - salah sahiji obyek wisata utama anu tiasa dipimilik ku pangeusi. Di Spanyol, gerhana tiasa ditingali dina tahap awal na di sababaraha bagéan samenanjung. Tapi sakumaha urang carioskeun, bagian anu pangsaéna bakal dicandak ka sisi sanés kolam.

Sakumaha anjeun parantos mendakan, paménta pikeun kacamata khusus ningali gerhana matahari Agustus ieu langsung parantos naék éksponénsial. Amazon mangrupikeun situs online anu langkung seueur pangguna anu tos. Tapi, di sisi anu sanésna, pemalsu parantos ngagulung Internét. Sareng aranjeunna parantos ngajual gelas anu teu aya hubunganana sareng modél resmi.

Numutkeun ka NASA, hal anu mimiti anu kedah ditingali ku pangguna nyaéta gelas disahkeun kalayan segel CE / ISO anu saluyu. Janten anu munggaran pikeun Uni Éropa sareng anu kadua pikeun Amérika Serikat (ISO 12312-2: 2015). Salaku tambahan, halaman wéb organisasi éta béda-béda jelema nu ngajual dipercaya sareng anu produk na urang moal ngagaduhan sieun dina paningali urang. Diantara aranjeunna DayStar, Celestron, Seymour Solar, Rainbow Symphony, Meade Instruments, sareng anu sanésna.

Tétéla, sareng numutkeun portal Verge The, Amazon parantos kedah meta di toko na nyalira. Éta bakal parantos narik produk anu teu disertifikasi munggaran. Merk pensiunan mangrupikeun anu ditawarkeun salaku: 'MASCOTKING Solar Eclipse Kacamata 2017 - CE sareng Shades Aman ISO Certified pikeun Langsung Panonpoé Tilelep - Perlindungan Panon'. Numutkeun kana pengumuman éta, aranjeunna disahkeun. Sanaos, sacara logis, ieu sanés masalahna. Pamaké anu ngagaleuh gelas ieu nyaéta Anjeunna parantos ngintunkeun aranjeunna pesen peringatan anu ngawartosan aranjeunna henteu nganggo kacamata. Sareng tangtosna, aranjeunna parantos dibales.

Kami malikan deui yén ti Spanyol moal tiasa ngiringan acara sapertos kitu. Nanging, berkat téknologi anyar, NASA bakalan sayogi pikeun sadayana a video di streaming (langsung) kanggo ngaraosan saatos payuneun komputer. Anjeun ngan ukur kedah ngadatangan wéb anu didaptarkeun pikeun épék ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.