Amazon Echo Show, spéker anyar Amazon kalayan layar pikeun video call

Sareng éta rumor ngumumkeun pikeun sababaraha jam kamungkinan presentasi Amazon Echo Show ieu ku buta dagang éléktronik, spéker Alexa anu dik vitaminisasi ku layar sentuh 7 inci tiasa nelepon video. Dina hal ieu, naon anu urang gaduh dina méja mangrupikeun parangkat anu lengkep direnovasi sareng sigana Amazon "parantos ningali Ceuli Ajag" sareng nempatkeun batréna sareng spiker anyar ieu anu, salian ti asistén, nawiskeun kami seueur kemungkinan berkat layar bawaan na.

Sacara prinsipna, ti Amazon, tekenan khusus diperhatoskeun kana sakedik kabutuhan pikeun némpél layar Echo Show anu énggal ieu, tapi mangrupikeun pilihan yén pangguna bakal sayogi dina alat anyar ieu anu écés hadir sareng Alexa salaku asistén. Éta ogé ngagaduhan dalapan mikropon pikeun pembatalan noise sareng jelas kaméra pikeun nelepon pidéo salian ti layar rampa. Beurat tina set éta ngan langkung ti 1 kg, éta ngagaduhan Dolby sareng urang tiasa milih dina dua warna: hideung bodas.

Éta ngamungkinkeun pikeun ngaktipkeun layar atanapi henteu sahingga tiasa ngagunakeun alat anu sami sareng modél awal, tapi kami ngaleungitkeun rahmat produk énggal. Bisi waé alat anyarna henteu sayogi dijual ayeuna, kedah ngantosan sareng cadanganna. Dina hal ieu cadanganna parantos dimimitian di Amérika Serikat sareng harga na $ 229. Kanggo ayeuna, pangguna anu mimiti nampi Amazon Echo Show anu anyar ieu kedah ngantosan dugi ka 28 Juni kanggo dikirim.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.