Amazon nutup keran sareng moal ngijinkeun masihan produk pikeun kéngingkeun ulasan anu positip

Amazon

Salah sahiji strategi anu dituturkeun ku seueur pabrik atanapi toko anu ngajual produkna ngalangkungan Amazon diwangun ku pasihan produk pikeun gratis pikeun sababaraha pangguna ambéh aranjeunna tiasa nyobian aranjeunna sareng balesan nyungkeun pendapat atanapi kritik anu saé. Kalayan ieu aranjeunna berhasil narik perhatian pangguna sanés nalika mésér produk khusus.

Henteu anéh pisan ningali frasa waktu dina opini "Produk anu dipasihkeun pikeun pendapat subyektif". Nanging, Amazon sigana parantos mutuskeun pikeun ngeureunkeun prakték ieu sareng parantos mutuskeun yén jenis opini ieu moal diidinan deui, anu dina waktos-waktos ayeuna tiasa diitung dina rébuan sareng anu dina seueur kasus henteu leres-leres leres.

Dugi ka ayeuna, saha waé anu ngajual tiasa nawiskeun pangguna khusus produkna gratis atanapi diskon, tapi nalika nyandak opini ngalangkungan halaman wéb, éta kedah dilebetkeun yén produk éta parantos dipasihkeun. Ti saprak ayeuna, prakték ieu jelas-jelas dilarang ku perusahaan anu diarahkeun ku Jeff Bezos.

enya-enya Urang kedah nyarios yén éta ngagaduhan logika, sabab saha waé anu masihan anjeunna produk khusus, anjeun mangaruhan anjeunna dina hiji cara atanapi cara anu sanés sareng saha waé anu nampi éta henteu hoyong ngaku.. Ti momen ieu di Amazon kami ngan ukur bakal mendakan pendapat pangguna anu parantos mayar kanggo barang anu dipésér, sareng anu ngagaduhan pendapat henteu dipangaruhan. Hal sanésna nyaéta ulasan atanapi analisa produk anu dijual di Amazon anu kami mendakan diluar domainna.

Naha saur anjeun Amazon leres ku nyoplokkeun tina halaman wéb na pendapat pangguna anu parantos nampi produk gratis pikeun nyobaan?.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.