Amazon mitra sareng Fiat pikeun ngical kendaraan

amazon-jual-mobil-fiat

Amazon parantos ngalakukeun sagalana salami mangtaun-taun pikeun mastikeun yén urang henteu kedah ninggalkeun bumi kanggo ngagaleuh praktis naon waé. Dina sababaraha bulan terakhir, Amazon parantos ngantepkeun kami mésér ngalangkungan halaman wébna pikeun ngeusian kulkas urang. Tapi sanés hiji-hijina langkah ku perusahaan pikeun nambihan langkung seueur jasa, kumargi perusahaan Jeff Bezos parantos ngahontal perjanjian sareng kelompok Fiat pikeun ngamimitian ngajual sababaraha modél na ngalangkungan halaman wéb Amazon. Logisna, pikeun ngabéréskeun prosedur, urang kedah angkat ka toko pabrikan Italia.

Sateuacanna, Amazon parantos ngahontal perjanjian sareng Seat di Perancis, tapi prosésna diwatesan ku kontak telepon anu saderhana. Amazon bakal ngijinkeun sadaya pangguna anu resep mésér modél Fiat Diantarana 500, 500L sareng Panda, anggo modél ieu dugi ka diskon 33%, dibandingkeun sareng harga dealer. Sakali anjeun parantos ngalakukeun reservasi kendaraan, anjeun kedah sumping ka kantor Fiat kanggo ngaresmikeun pameseran sareng mayar. Pesenan bakal siap dikintunkeun dua minggu saatos booking.

Léngkah ieu ku Fiat sareng Amazon mangrupikeun léngkah anu jelas bakal mangaruhan persaingan salian ti usaha motivasi penjualan modél anjeun, Anu penjualan na turun saparapat saatos saparapat. Ukuran ieu moal matak pikaseurieun pikeun dealer perusahaan, perusahaan konsési anu ngan bakal tetep dijantenkeun pusat pikeun nguji kendaraan ku pangguna sateuacan aranjeunna akhirna milih dibagi liwat Amazon, upami diskonna tiasa dugi ka 33% sakumaha anu diumumkeun dina perjanjian anu dicandak ku duanana pausahaan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.