Amazon ngagabung kakuatan sareng merek otomasi bumi ngarah pikeun ngenalkeun Alexa kana alatna

Amazon Echo Dot

Dina sababaraha dinten terakhir kami terang alat Amazon anyar anu nyobian ningkatkeun atanapi langkung pas ningkatkeun kagunaan Alexa di lingkungan bumi. Tapi Amazon di séktor ieu bakal maén béda.

Daripada nyoba ngalawan persaingan anjeun, Amazon bakal nyobian ngiringan distributor utama otomatisasi bumi sahingga aranjeunna ngahijikeun Alexa salaku asistén maya na sahingga ngagaduhan asistén maya ieu di bumi pinter urang.

Ayeuna urang tiasa nyarios salaku hiji-hijina alat anu parantos kaluar tina serikat kerja ieu ka Nucleus, nanging aya mérek anu kolaborasi sareng Amazon pikeun nyiptakeun produk otomatisasi bumi sareng parangkat lunak anu aneh ieu. Ngaranna henteu terkenal tapi urang bakal nyarios ngeunaan Crestron, Lutron, Control4 atanapi Savant diantarana waéTanpa hilap ka Nest, perusahaan Abjad anu ogé bakal damel sareng parangkat lunak ieu.

Tapi aranjeunna moal ngan ukur hiji, eksekutif Amazon,  Charlie Kindel, parantos nunjukkeun yén niat Amazon badé sekutu sareng sadayana, cobian bawa Alexa ka sadaya bumi pinter. Janten perusahaan-perusahaan ieu sanés ngan ukur hiji anu urang tingali sareng Alexa dina sababaraha bulan ka payun.

Alexa bakal janten parangkat lunak pangpentingna dina otomatisasi bumi atanapi sahenteuna éta bakal aya dina sadaya alat di bumi pinter

Di sisi anu sanésna, Alexa parantos ngagaduhan SDK anu ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun aplikasi sareng parangkat lunak anu nganggo asistén ieu ogé aplikasi anu tiasa urang pasang dina sélulér atanapi tablet anu nganggo Android, iOS atanapi Fire OS. Sareng tanpa nyarios kitu Amazon Echo, Echo Tap sareng Echo Dot teras teras-teras mekarkeun di panjuru dunyaAranjeunna nembé dugi ka Éropa, khususna Inggris sareng Jérman.

Sareng sigana éta bakal salah sahiji jenis ayeuna. Upami leres yén aya asistén maya sanés sapertos Siri atanapi Google Now, tapi nyatana nyaéta integrasi aranjeunna di luar telepon sélulér jarang, teu kakantun yén aranjeunna henteu ngagaduhan alat atanapi perusahaan sekutu anu ningkatkeun asistén maya na, dina sabalikna, Alexa Éta henteu khusus pikeun héndsét atanapi tablet sapertos Google Ayeuna atanapi Siri.

Janten sigana mah pamaréntahan Amazon ngalegaan saluareun Kindle kontroversial na, Nanging Naha anjeun bakal suksés sareng tahan lila sareng Alexa sakumaha anu anjeun gaduh sareng Kindle? Naon anu anjeun pikirkeun?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.