Apple pikeun ngalereskeun laptop ku keyboard kupu-kupu anu lepat

apel

Kibor kukupu parantos janten salah sahiji inovasi anu masihan Apple paling nyeri sirah. Kusabab berkat fitur ieu, sungut Cupertino hasil ngirangan ketebalan laptopna. Tapi, ogé aya seueur masalah sareng aranjeunna salami sababaraha taun. Kusabab seueur pangguna parantos ngeluh yén kiborna henteu jalan.

Kumargi kitu, kanggo waktos anu lami Apple dipenta pikeun masihan solusi pikeun pangguna nganggo Macbook sareng Macbook Pro ieu kapangaruhan ku bug ieu. Tapi perusahaan henteu acan ngomentaran nanaon atanapi nawiskeun solusi. Tungtungna, aranjeunna nyandak tindakan pikeun éta.

Ti saprak Apple parantos ngumumkeun peluncuran program perbaikan gratis. Di jerona, urang bakal teraskeun ngalereskeun kagagalan ieu dina keyboard kukupu anu kapangaruhan. Solusi para pangguna parantos lami ngantosan tungtungna nyata.

Perusahaan Cupertino parantos ngaku kasalahan na sareng ngamimitian program perbaikan ieu. Éta ditujukeun pikeun konsumén nganggo Macbook sareng Macbook Pro, dipésér opat taun ka pengker atanapi kirang na gaduh gangguan keyboard. Naha éta konci anu ngulang deui serat, anu henteu jalan, anu henteu ngaréspon sacara konsistén… Sadaya kalepatan ieu kalebet dina program perbaikan ieu.

Jasa téknis Apple bakal tanggel waler pikeun ngariksa masing-masing kasus. Tapi sadaya pangguna nganggo Macbook sareng Macbook Pro anu dipésér antara 2015 sareng 2017 bakal tiasa kéngingkeun perbaikan laptop ieu gratis. Sanaos desain kibor ieu tiasa ngajantenkeun perbaikan rada rumit.

Dina sababaraha bulan terakhir aya pangguna anu humandeuar yén keyboardna lirén damel sadayana nalika aranjeunna ngagaduhan lebu. Janten tiasa waé aya pangguna anu badé mayunan komplek payunna. Kami ngarepkeun nguping langkung seueur ngeunaan kumaha perbaikan ieu maju ti Apple. Upami anjeun salah sahiji anu kapangaruhan, anjeun tiasa konsultasi langkung seueur inpormasi dina halaman wéb perusahaan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.