Apple nyiapkeun gaganti MacBook Air anu ikon

Ganti MacBook Air

Sanaos masih aya anu dikonfirmasi ku Cupertino, kaleresan urang parantos lami aya petunjuk dina méja. Ngan ku ningali alamat perusahaan sareng produk na urang tiasa nebak yén MacBook Air bakal ngaleungit dina sababaraha waktos. Sareng sigana anu ngaganti komputer ieu parantos aya dina oven Apple.

Upami urang perhatoskeun nami-nami anu parantos nganggo garis produk Apple, urang bakal terang yén aranjeunna beuki nyederhanakeun ieu sareng ngantunkeun nami kulawarga. Ayeuna urang gaduh dina portopolio ti perusahaan: garis MacBook, modél éntri anu 12 inci sareng garis MacBook Pro kalayan ukuran anu bénten sareng konfigurasi. Ogé, MacBook Air ayeuna mangrupikeun salah sahiji ti saeutik komputer Apple anu murag di handap panghalang 1.000 euro. Terlebih deui, urang tiasa nyarios yén éta mangrupikeun modél pangenal kana kisaran buku catetan perusahaan. Nanging, nalika bakal 10 taun ti saprak diluncurkeun, modél anyar bakal sumping ngagantikeunana.

MacBook 13 inci ngagantian MacBook Air

Nalika aranjeunna nyumbang ti tengah DigiTimes, Apple bakal mikirkeun nyayogikeun laptop tingkat Éntri anu énggal. Éta bakal janten MacBook 13 inci yén éta bakal diénggalan naon waé anu dimungkinkeun ku modél modéren: layar resolusi anu langkung saé; Palabuhan USB-C sareng keyboard anyar.

Sareng kami émut yén MacBook Air henteu ngagaduhan sadayana ieu; parantos mangtaun-taun desain anu sami sareng ngan ukur spésifikasi téknis na anu parantos diénggalan. Nya kitu, ku ditarikna produk ieu kami ogé bakal kaleungitan modél pang anyarna sareng apel na anu bercahya.

Dina kabocoran sababaraha detail anu dibérékeun ngeunaan modél anyar ieu sareng Kami henteu terang naha éta bakal janten tim anu ogé bakal sakitar 1.000 euro atanapi bakal ngaleuwihan aranjeunna sareng néwak lanceukna 12 inci. Janten kumaha, sadaya jajaran anyar laptop Apple gaduh desainna pikeun MacBook Air ieu, produk anu mérek sanésna netepkeun ngadegkeun séktor énggal anu disebat ultrabook sareng éta, sanaos aya sababaraha pembaruan desain anu parantos dialami - upami henteu - éta parantos tahan waktos sareng tetep salah sahiji tim anu laris ayeuna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.