Percayakeun beurit sareng kibor pikeun ngerjakeun telepon, naha éta pantes?

El teleworking Éta parantos janten umum pikeun seueur padamelan ayeuna, kanyataanna, urang kedah ngutamakeun mékanisme kuli ieu di luhur batur nalika mungkin tangtosna. Nanging, seueur pagawé henteu siap nyanghareupan kamungkinan nyetél padamelan di bumi.

Asesoris komputer parantos janten bagian anu diperyogikeun nalika ngabantosan urang dina damel, sabab éta di Actualidad Gadget akhir-akhir ieu urang nyandak sakedik analisis anu fokus kana sektor ieu. Kami nyayogikeun analisis sababaraha keyboard sareng beurit Amanah sahingga anjeun tiasa terang mana anu paling cocog pikeun kabutuhan anjeun.

ODY keyboard sareng bungkus mouse

Hal pangbasajanna nyaéta sok bet dina keyboard sareng mouse pack anu tiasa dianggo "hand in hand" sareng ngarobih sacara otomatis. Kituna, upami anjeun badé masang hiji disetél padamelan pikeun kantor otomatis di bumi, bungkus ieu anu pangsaéna.

Seueur mérek sapertos Logitech, Trust atanapi Genius nawiskeun jinis kombo ieu anu ngagaduhan kibor sareng beurit. Naséhat kami nyaéta pikeun tahan lami teras-teras kana produk anu didamel tina plastik hideung sareng lampu anu mungkin.

Dina hal ieu kami fokus kana modél ODY Trust, bungkus keyboard sareng mouse anu ngagaduhan sistem jempé khususna penting pikeun teleworking. Di bumi kami urang bakal kedah tiiseun tambahan kumargi dina rohangan anu langkung dikomprés tibatan biasana urang kedah ngalaksanakeun tugas-tugas sareng ogé ulah ngaganggu batur sakamar atanapi baraya urang.

Boh beurit sareng keyboard dina hal ieu ngagaduhan tombol sareng tombol mémbran jempé. Saatos tés urang urang kedah nyarios yén keyboard khususna sepi, nanging, éta tiasa dilakukeun jarang pikeun pangguna biasa kusabab kurangna eupan balik yén urang tiasa perhatoskeun nalika mencét aranjeunna.

Sedengkeun pikeun keyboard, Kami gaduh dugi ka 13 konci anu parantos dikonfigurasi pikeun Microsoft Office sareng manajemén multimédia. Jelas, keyboard ieu, sapertos sadayana anu fokus kana teleworking, gaduh keyboard numerik nganggo jalan pintas sareng konci. Di belah katuhu luhur kami gaduh tilu lampu LED anu bakal nunjukkeun aktivasina anu aya hubunganana.

Keyboard, pikeun bagian na, éta ogé tahan kana tumpahan, Kalayan kecap séjén, urang henteu kedah hariwang upami urang teundeun sacangkir cai atanapi kopi di dinya, sanaos alesan anu jelas urang henteu tiasa nyobian fitur ieu.

Kadua keyboard sareng mouse disambungkeun ngalangkungan port USB anu sami. Dina kasus beurit, éta ngagaduhan palapis karét dina sisina pikeun kanyamanan anu langkung ageung sareng geser anu kirang éra. Hiji tombol di luhur pikeun ngatur kagancangan panunjuk, leres, kami sono tombol sisi kanggo aksés gancang.

Di tukangna, keyboard na ngagaduhan sistem angkat, tapi, kuring nyarankeun yén anjeun sok gunakeun dina modeu "datar" pikeun nyingkahan nyeri dina pigeulang anu urang parantos alami. Upami teu kitu, kibor gaduh tata perenah anu saé salami anjeun biasa kana kaéra sareng résistansi na.

Keyboard sareng mouse ieu ODY ku Amanah éta cocog sareng Windows sareng macOS sareng Chrome OS, janten sacara umum urang moal ngagaduhan kasusah dina panggunaan sadidinten. Harga anu disarankeun pikeun produk ieu 24,99 euro, anjeun tiasa ngagaleuh éta kalayan harga pangsaéna di Amazon di Tautan ieu.

Ozaa beurit nirkabel

Urang ayeuna nyarioskeun beurit, pusat kontrol hébat kadua komputer urang, dina hal ieu modélna Ozaa de Dipercanten. Jelas, urang mendakan éta siga anu mirip sareng beurit luhur-luhur sanésna ti sababaraha perusahaan anu bersaing, hal anu henteu merta titik négatip, utamina upami urang ngemutan hargana.

Mouse ieu nyaéta Colokkeun & Puterkeun sareng ngagaduhan panarima sinyal USB, anu dina teori ngaliput nepi ka 10 méter, hal anu urang boro-boro bakal parios, sabab kami moal ningali layar dina kasus éta. Teu gaduh Bluetooth atanapi jinis téknologi nirkabel anu sanés, janten anjeun kedah nguasaan palabuhan USB.

Éta ngagaduhan di luhur a Indikator batre LED anu bakal ngacieupan beureum. Beurit asup "Modeu bobo" pikeun ngahemat batré sacara otomatis, sareng éta bakal "hudang" ku mencét tombol naon waé atanapi ngadamel gerakan ngadadak. Iwal ti sadayana ieu, sorotna nyaéta kami mendakan batré litium anu tiasa diisi deui di dinya.

Sapertos keyboard sareng kit mouse anu parantos urang nyarioskeun tadi, dina ieu kami ogé mendakan tombol bisu dina sadaya kasus. Éta didamel sapinuhna tina plastik sareng sababaraha detil alit dina aluminium, kalayan sisi silikon karét pikeun ningkatkeun cengkraman.

Jelas éta mangrupikeun produk ringan kusabab palastik anu didamelna, nanging, kuring sacara pribadi mendakan tombol gigirna seueur pisan gunana, dimana urang bakal tiasa napigasi "balik" sareng "salajengna" sareng roda sisi supados tiasa napigasi langkung raoseun ngaliwatan dokumén. Total, genep tombol pikeun ningkatkeun produktivitas.

Urang tiasa mésér na dina tilu warna anu béda, biru, hideung bodas. Sakumaha anjeun tiasa tingali, unit anu parantos kami uji dina analisis urang anu bodas, sanaos kuring kedah nyarios yén biru héjo sigana anu paling pikaresepeun, tapi, kuring nyandak kasempetan pikeun nunjukkeun yén urang kedah teras-terasan asup kana warna hideung upami anu urang milari nyaéta daya tahan sareng kabersihan.

Kami henteu yakin perkiraan ngeunaan umur batre, salami tés urang langkung ti saminggu kami henteu kedah ngeusi batre. Bobot totalna ngan ukur langkung ti 100 gram, janten raoseun, sareng éta sapinuhna cocog sareng Chrome OS sareng Windows sareng macOS.

Beurit ieu hargana sakitar 49,99 euro, tapi, ayeuna aya di nawiskeun di Amazon dina unit hideungna ngan ukur 39,99 euro, anu ngagambarkeun diskon 20%. Anjeun tiasa ngagaleuh dina tautan ieu dina harga anu pangsaéna sareng kalayan sagala jaminan.

Ieu mangrupikeun rekomendasi kami saatos tés produk Trust pikeun teleworking, kami ngaharepkeun yén anjeun ayeuna gaduh ide anu langkung jelas ngeunaan kumaha cara ngariung padamelan di bumi tanpa seueur usaha sareng produk anu kualitasna relatif, naon anu anjeun ngantosan?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.