Microsoft Surface Book 2 bakal dugi ka Spanyol

Microsoft Surface Book 2 dugi ka Spanyol

Oktober kamari, perusahaan Redmond (Microsoft) ngumumkeun laptop anyar. Dina hal ieu éta vérsi salajengna tina Surface Book. Sabulan deui, perusahaan nyalira ngingetkeun yén Microsoft Surface Book 2 bakal dugi ka Spanyol (sareng 19 nagara sanés) dina minggu payun.

Kisaran Surface Microsoft mangrupikeun garis laptop anu pang populerna di jaman ayeuna. Microsoft terang kumaha maén kartu na ogé sareng ngaluncurkeun alternatif anu béda pikeun dianggo dina mobilitas di pasar. Mimiti datang tablet; engké, alat-alat anyar sapertos Microsoft Surface Book atanapi Microsoft Surface Laptop muncul. Nanging, anu mimiti diantarana henteu katingali di Spanyol. Ieu parantos robih na Microsoft hoyong ngagedékeun jajaran Microsoft -na pikeun sadaya pasar anu laptopna aya. Sareng Spanyol mangrupikeun salah sahiji diantarana. Janten gancang urang tiasa kéngingkeun Microsoft Surface Book 2.

Sanaos henteu acan aya tanggal anu pasti sareng Spanyol bakal aya dina angkatan kadua pengiriman barang, tina siaran pers perusahaan nyalira diperingatkeun yén aranjeunna bakal ngahontal pasar sapertos Spanyol - anu sanésna nyaéta: Saudi Arabia, Bahrain, Cina, Korea, Uni Émirat Arab, India, Italia, Kuwait, Malaysia, Oman, Portugal, Qatar, Singapura sareng Thailand - bakal dimimitian Pébruari payun sareng bakal dilegakeun dugi ka April. Inget yén Microsoft Surface Book 2 ieu tiasa dihontal dina dua ukuran layar: 13 sareng 15 inci.

Kanggo sésana, Microsoft henteu ngumumkeun harga khusus pikeun sadaya vérsi anu tiasa urang pilih. Ayeuna, kami hoyong nyegerkeun anjeun anu dipikagaduh ku tim ieu Prosesor Intel Core generasi pangénggalna —Kalapan janten langkung spésifik—; batréna bakal nawiskeun otonom dugi ka 17 jam kalayan muatan tunggal sareng layar na, salian ti toél; bakal ngagaduhan dukungan pikeun Surface Pen (pointer anu populér kalayan anjeun tiasa nyandak catetan freehand atanapi ngagambar langsung dina layar) sareng ngagaduhan kartu grafik sapertos NVIDIA GeForce GTX 1050 sareng 1060.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.