Dreame D9 Max, analisa pangénggalna pangénggalna robot vacuum cleaner

Pembersih vakum robot parantos janten salah sahiji "kedah" bumi anu paling diadaptasi kana téknologi pangénggalna. Ieu parantos ngalaman pamekaran sareng perbaikan anu signifikan dina pagelaran sareng hasil anu parantos janten unsur anu ampir mandiri anu ngajantenkeun dinten urang langkung gampang.

Dina titik ieu Nyalahkeun kuring teu bisa sono janjian, nawarkeun jumlah alus tina solusi kalawan nilai alus duit dina rentang ieu produk téhnologis. Kami nganalisa Dreame D9 Max énggal, panyaring vakum robot kalayan kinerja anu luhur sareng hasil anu saé, Panggihan kalawan kami sarta anjeun bakal bisa beuratna naha éta bener patut dibeuli Anjeun, atanapi henteu.

Bahan sareng desain

Salaku dina kasempetan sejen tur kalawan sesa produk na, Dreame nandaan titik balik dina rarancang jeung ngawangun kualitas produk na hormat ka batur, mastikeun yén harga disaluyukeun na teu noticeable tina segi kualitas. Urang nyanghareupan robot vacuum cleaner kalawan babandingan pasar has, tohan dina diménsi 35 × 9,6 nu bakal jadi ngeunaan 3,8Kg, Sanaos leres yén istilah beurat dina alat-alat ieu henteu relevan teuing, sabab kami henteu bakal nyandakana. harga na bakal oscillate sabudeureun 299 euro dina titik utama diobral. Ogé upami anjeun hoyong diskon tambahan anjeun tiasa nganggo kupon DREAMED9MAX.

  • Dimensi: 35 × 9,6 séntiméter
  • beurat: 3,8 Kg
  • Kelir anu sayogi: Herang hideung bodas herang
  • Vacuuming jeung scrubbing digabungkeun

Mibanda sikat sentral bertulang di handap anu ngagabungkeun rupa-rupa téknologi, kitu ogé hiji sikat sisi tunggal. Di luhureun kami manggihan tilu tombol kontrol manual utama, ayeuna klasik "punuk" dipasang ku sakabeh robot jeung téhnologi laser sarta adjustment pikeun tank cai. Pikeun bagian na, tank kokotor perenahna tukangeun panto di wewengkon luhur, dimana aranjeunna biasana lokasina di duanana produk Roborock na Dreame on rutin. Sakumaha anjeun tiasa tingali tina poto, kami parantos nganalisis modél hideung.

Karakteristik téknis utama

Ngeunaan bungkusan, Dreame biasana dianggo bagian ieu ogé, nyadiakeun dina kasempetan ieu elemen basajan tapi perlu: Alat, base ngecas jeung catu daya, sikat samping, tank cai jeung pel kaasup, alat beberesih (di jero robot, dimana tank sampah) jeung instruksi manual. Kuring geus lasut item ngagantian kayaning langkung mops, a filter ngagantian atawa sikat samping ngagantian.

Alatna gaduh konektipitas Wifi, tapi sakumaha biasana kajadian dina alat ieu, urang kudu tega dina pikiran yén éta ngan bakal cocog kalawan jaringan 2,4GHz. Kitu cenah, urang manggihan sistem nLDS 3.0 Laser LiDAR Napigasi rada efisien, nu bakal dipirig ku Anjeun 570ml embung pikeun kokotor sareng 270ml pikeun cai atanapi ngabersihkeun cairan anu kami hoyong nyayogikeun, salami éta cocog sareng alat sareng lantai kami anu dimaksud, hal anu urang kedah konsultasi manual petunjuk sateuacana.

Sedengkeun pikeun kakuatan nyeuseup, Dreame ngalaporkeun ngeunaan model pro 4000 Pascal ieu, kakuatan anu cukup luhur sareng épisién upami dibandingkeun sareng produk sanés tina merek saingan anu paling berharga. Nyandak kana akun kakuatan nyeuseup kami bakal mendakan sora anu dipancarkeun antara 50db sareng 65db total, nu ogé ngajadikeun hiji robot vacuum cleaner considerably jempé lamun urang tumut kana akun bagian husus ieu. Noise bakal rada gumantung kana opat tingkat kakuatan béda nu urang bisa ngatur ngaliwatan aplikasi.

Otonomi jeung aplikasi

Ngeunaan otonomi, urang ngarasakeun sabudeureun 5.000 mAh dinyatakeun ku merek, ieu bakal nawiskeun urang cleans sabudeureun 150 menit atawa nepi ka 200 méter, Kanyataan yén kami henteu acan tiasa pariksa sabab kami henteu ngagaduhan bumi anu ageung (mudahan), tapi dugi ka sakitar 35% dina tungtung beberesih. Pembersih anu cukup rinci, tanpa ngaleuwihan jaman baheula sareng anu nyumponan kinerja anu tiasa dipiharep tina jinis analisa lingkungan ieu berkat pemetaan lingkungan dina 3D (ngaliwatan LiDAR) dipigawé kalawan matak sensor. Dina lolos kahiji, sakumaha anjeun terang, éta bakal rada laun, sedengkeun ti ayeuna bakal ngamangpaatkeun spasi jeung waktu berkat informasi diajar.

  • Rencanana rute pinter
  • Jieun peta husus
  • Ngabersihan kamar husus
  • Daérah bersih pikeun anjeun resep
  • Nyaram aksés ka tempat-tempat anu tangtu

Urang kudu, kumaha bisa disebutkeun, singkronisasi jeung Amazon Alexa, janten dinten ka dinten bakal langkung gampil upami urang ngan ukur naroskeun ka asisten virtual urang anu tugas. Pagawean sinkronisasi sareng manajemén alat bakal dilaksanakeun ngaliwatan aplikasi Mi Home anu sayogi pikeun duanana Android Sedengkeun pikeun ios. Bakal dianggo sanajan urang teu di imah. Hatur nuhun ka smartphone urang jeung App urang sorangan, urang tiasa ngontrol beberesih bumi ti mana waé, ngaksés pemetaan sareng ngatur daérah beberesih.

Téknologi anu dianggo sareng pendapat editor

Urang papanggih di Dreame D9 Max téknologi utama nu Dreame geus dirancang dina jenis ieu produk, kayaning a sistem kontrol kalembaban pikeun ngatur cai anu digunakeun dina beberesih sareng henteu ngarusak parquet, ogé sistem nyeuseup anu cerdas Ngaronjatkeun Karpét anu bakal ngabedakeun karpét tina lanté teuas pikeun ngatur inténsitas vacuum cleaner.

  • Ngawengku saringan HEPA efisiensi tinggi.

pangalaman urang geus pohara alus dina hal vacuuming, kalawan kakuatan, tanpa noise sarta ruteu alus dirancang ngaliwatan scanner LiDAR, sakumaha salawasna, scrubbing leuwih ti hiji pel baseuh nu dina kasus nu tangtu bisa nyieun tanda Uap di lantai di gumantung kana bahan anu nyusunna, janten kami nyarankeun konsultasi ka produsén. Anjeun tiasa kéngingkeun hargana tina 299 euro kalayan nawaran khusus, janten pilihan anu pinter dina hal rasio kualitas / harga na.

D9Max
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
299 a 360
  • 80%

  • D9Max
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir: January 4 2022
  • rarancang
    Penerbit: 80%
  • Nyeuseup
    Penerbit: 90%
  • Dipetakeun
    Penerbit: 90%
  • barang-barang tambahan
    Penerbit: 85%
  • Otonomi
    Penerbit: 95%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 70%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 83%

Pro sareng kontra

Naros

  • pemetaan pinter jeung efisiensi tinggi
  • Kakuatan sedot anu saé
  • Noise low jeung hasil alus

Kontra

  • Scrubbing kadang ninggalkeun tanda
  • Ieu leungit yén maranéhna kaasup elemen tambahan pikeun ngaganti
 

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.