Dreame T20, kualitas luhur sareng kinerja handheld vacuum cleaner [Analisis]

Sagala alat téhnologis anu boga tujuan pikeun nyieun hirup anjeun leuwih gampang, wilujeng sumping ka Actualidad Gadget, sarta eta teu bisa disebutkeun kalawan cleaners vakum handheld, produk anu nyokot alih tina robot cleaners vakum sarta yén alatan fungsi sarta mangpaatna unggal hadé kali jadi. produk kahayang.

Panggihan sareng kami kumaha Dreame T20 ngalaksanakeun sareng upami éta leres-leres dibandingkeun sareng saingan anu aya dina harga anu sami.

Bahan sareng desain, merek bumi

Dreame parantos terang rada ngabédakeun dirina tina pamimpin sanés dina séktor éta ku nawiskeun desain sareng bahan pilihanna sorangan sapertos anu urang tingali dina produk sateuacana. Dreame T20 Ieu teu bisa jadi kirang, a vacuum cleaner nu dijieun dina luar tina plastik herang kalayan nuansa béda tina abu, sedengkeun asesoris dijieunna tina matt grafit palastik abu sarta kurung logam dina aluminium beureum. Sadaya ieu méré urang produk rélatif hampang, nu teu ngaleuwihan 1,70 gram.

  • Beuli di harga pangalusna di Amazon.

Serbaguna sareng tahan, saluareun anu tiasa dibanggakeun ku pabrikna. Barang katingalina dirakit saé, sareng pas Catet yén kami gaduh layar LED dina tonggong anu masihan kami inpormasi anu cukup pikeun dianggo, ogé tombol pikeun ngatur tingkat kakuatan sareng konci anu béda, supados henteu berinteraksi sareng layar sacara teu kahaja. Sistem "aksi" tina vacuum cleaner ku cara maké pemicu, ayana dina cecekelan, jadi vacuum cleaner ngan bakal jalan mun urang mencet eta. Sanaos pikeun sababaraha pangguna langkung teu ngarareunah, sacara pribadi kuring langkung resep kana anu hurung / pareum sabab urang tiasa langkung hadé ngatur kakawasaan sareng khususna otonomi.

Ciri téknis

Seueur anjeun ngan ukur prihatin kana kakuatan, janten kami bakal ngungkabkeunana salaku salah sahiji data anu munggaran. Naon anu ditawarkeun Dreame salaku "mode turbo" urang bakal meunang nepi ka 25.000 pascal, ieu ogé luhur rata antara 17.000 jeung 22.000 vacuum cleaners biasana nawarkeun dina rentang harga ieu. Di sisi anu sanésna, urang gaduh saringan efisiensi tinggi, anu ogé umum dina jinis produk ieu, leres, henteu gampang pikeun ngagentos atanapi ngabersihan sapertos anu kajantenan sareng versi sateuacana (sareng langkung mirah) tina Dreame's hand-held. vacuum cleaners, Kuring ngabayangkeun yén guna ngajaga leaks.

Sedengkeun pikeun deposit, éta nawiskeun dugi ka 600 mililiter, deposit nu, sabab geus mangrupa ciri khas tina merek, dibuka ku ngan mencét hiji tombol jeung nu nawarkeun kami kamungkinan depositing sésa-sésa gampang. Salah sahiji hal anu paling kuring resep ngeunaan pembersih vakum Dreame nyaéta gampangna ngosongkeun tank ieu ogé kapasitasna, anu kuring parantos nyarioskeun ka anjeun rada langkung luhur tibatan anu dijamin ku merek sorangan.

Otonomi jeung asesoris

Urang ayeuna bakal ngobrol ngeunaan batré na, urang boga 3.000 mAh dina total nu keur ngeusi pinuh bakal nyandak sabudeureun tilu jam lamun urang ngagunakeun carjer anu kaasup kana bungkusan, paduli naha urang ngagunakeun stasiun ngecas atanapi henteu. Pribadi, kuring sok nyarankeun yén stasiun ngecas siap-siap sabab ngagampangkeun tindakan pikeun nyambungkeunana sareng neundeun asesoris anu teu kaétang. Dina total aranjeunna ngajamin kami 70 menit otonomi dina mode "eco", anu sacara signifikan ngirangan dina modeu "turbo". Janten, kami parantos kéngingkeun hasil anu caket pisan sareng otonomi anu dijamin ku Dreame.

Sedengkeun pikeun asesoris, eusi kotak Dreame T20 ieu pasti héran kusabab tawaran anu lega, ieu sadayana urang gaduh:

  • Dreame T20 vacuum cleaner
  • Tabung logam éksténsif
  • Sikat upholstery adaptif pinter
  • Ngecas base kalawan screws kaasup
  • nozzle precision langsing
  • nozzle precision lega
  • Sikat sapu
  • tabung fléksibel pikeun juru
  • Cargador
  • Pituduh

Tanpa ragu, anjeun moal kakurangan praktis nanaon sareng Dreame T20 ieu salaku asesoris, Jauh di tukangeun merek "high-end" sanés, anu kalolobaanana kedah dipésér nyalira.

Anggo pangalaman

Salila pamakéan sapopoé, tayangan urang geus alus, utamana jeung noise, nu teu ngaleuwihan 73 decibel dina mode "turbo", nu guys Dreame geus digawé kacida alusna dina masalah noise sarta nembongkeun, utamana lamun urang geus Perhatikeun kanyataan yén éta henteu ngarugikeun potency. Pikeun bagian na, Éta aranjeunna nawiskeun kami batré anu tiasa dicabut mangrupikeun jaminan, boh ku cara ngagentos, sareng ku kanyataan yén urang tiasa ngalereskeunana sareng kami henteu kedah ngabuang produk lengkep ngan kusabab sababaraha sél batré litium parantos ruksak.

Abdi sono yén aksésori sapu kalebet sababaraha lampu LED leutik anu ngabantosan urang langkung saé mendakan kokotor, upami henteu, kanyataan kaasup sikat Adaptive Smart Penting pisan pikeun urang anu gaduh piaraan sabab ngabantosan urang ngahapus rambut tina sofa sareng bahkan tina baju urang upami urang hoyong.

Dina hal asesoris, Dreame T20 ieu lengkep sareng kaleresan urang henteu sono pisan, produk anu praktis buleud dina aspék ieu. Pikeun bagian na, skéma warna anu elegan jeung luhureun sakabeh awét.

Pendapat editor

Kami nyanghareupan produk anu sanaos henteu murah, Ieu bakal sabudeureun 299 euro gumantung kana titik diobral, eta nawarkeun kami alternatif sajajalan, Salah sahiji autonomies pangalusna dina pasaran sarta tangtu jaminan Dreame, a parusahaan Samaun kalawan reputasi hébat dina sektor. Tangtosna sanés "rentang éntri", tapi anu jelas yén aranjeunna milarian jinis produk ieu bakal mendakan Dreame T20 sekutu anu saé, kami mendakan éta produk anu cukup buleud sareng kami hoyong bagikeun. éta sareng anjeun.

Ngadamel T20
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
249 a 299
  • 80%

  • Ngadamel T20
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir: Nopémber 22 ti 2021
  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • Nyeuseup
    Penerbit: 90%
  • barang-barang tambahan
    Penerbit: 90%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 85%

Pro sareng kontra

Naros

  • Kakuatan seueur
  • Sora saeutik
  • Rupa-rupa asesoris

Kontra

  • Sarupa pisan sareng versi Dreame anu sanés
  • Taya LED dina sapu

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.