Escobar Fold 1, tilepan lanceukna tukang dagang narkoba Pablo Escobar

Escobar Melu 1

Ati-ati yén urang henteu bercanda sareng alat ieu anu nembé ditepikeun dikurilingan ku budak awéwé dina baju jero dina gaya narco murni. Alat anu tiasa dilipat nganggo sistem operasi Android sareng anu dirarancang ku lanceukna tukang dagang narkoba Pablo Escobar, parantos resmi dipasihkeun sareng bakal sumping salaku édisi kawates 100.000 telepon. 

Janten mimitina urang tiasa mikir yén sadayana ieu mangrupikeun guyonan sareng aranjeunna nyindiran kami sareng alat anu dikembangkeun ku Roberto Escobar, tapi éta sanés lulucon sareng kami parantos maju yén Escobar Fold 1 bahkan ngagaduhan leungeun baju pelindung pikeun usaha scanning Frékuénsi RFID.

Tapi urang nganggo sababaraha bagian kusabab seueur inpormasi anu dumadakan tina smartphone ieu tiasa luar biasa. Alat anu anyar ngagaduhan pamekaran nyalira sareng perusahaan anu ngatur éta teu tiasa disebat sanésna: Escobar Inc. Justru ieu anu ngajantenkeun sadayana nyandak hawa antara banyolan sareng kaseriusan sareng tepatna alat tilepan ieu Éta bakal nangtung pikeun Samsung nyalira sareng Apple nyalira, Numutkeun perusahaan nyalira dina halaman wéb na. Iklan dina YouTube ogé dirancang pikeun narik perhatian anu maksimal sareng jelas yén aranjeunna henteu gaduh paduli naon-naon:

Desain anu didamel pikeun narik perhatian

Teu aya ragu yén naon anu diteangan ku desain ieu nyaéta pikeun narik perhatian -kanggo langkung saé sareng anu langkung parah emas sareng hideung ngagabung sampurna sareng inisial alat éta sorangan sareng logo mérek nembongan di sisi sanés lipatan ieu. Hal anu saé nyaéta layar AMOLED 7.8 inci kalayan résolusi FHD + sareng ngagaduhan rasio 4: 3 nalika urang muka alatna. Desainna pikaresepeun nalika dibuka, tapi nalika ditutup ...

Buka urang tiasa nyarios yén éta pas ku ukuran layar sareng éta henteu goréng, tapi henteu nambihan layar naon waé di luar nalika ieu ditutup sareng nalika dina posisi sapertos kitu urang tingali yén éta leres-leres kandel, desain anu aranjeunna tilar tina alat nalika éta dilipet sigana guyonan.

Mémang nyatana kami henteu jelas ngeunaan bahan-bahan manufaktur anu aranjeunna parantos nyiptakeun alat ieu, anu urang jelaskeun nyaéta harga na diréduksi maksimal janten ampir pasti yén ieu didamel tina plastik di luar.

Escobar Melu 1

Dijaga tina scanning frekuensi RFID

Ayeuna sumping bagian anu paling narik dina tilepan ieu anu firma éta sorangan ngajelaskeun yén na Escobar Fold 1 mangrupikeun tilepan paling aman dina pasaran. Numutkeun kana naon anu aranjeunna gaduh dina halaman wéb éta, terminal ieu ngagaduhan lapisan logam ipis anu lengkep ngahalangan RFID sareng komunikasi sanés anu nyobian ngaksés alat éta, janten aranjeunna nunjukkeun dada anu henteu kabuka pikeun pamaréntah planét ieu.

Kaamanan anu dibanggakeun sahingga hésé pisan pikeun nyeken terminal dina milarian komunikasi sareng ku sabab éta perusahaan negeskeun yén sanaos leres éta henteu 100 persen aman, enya éta langkung aman tibatan alat anu dipibanda dina Samsung atanapi Apple. Ieu anu aranjeunna ngajelaskeun dina wéb ...

Dina sababaraha pernyataan sareng média khusus sami Roberto Escobar nyandak kasempetan pikeun kaluar tina alat ieu sareng nyarios yén aranjeunna bahkan hoyong maéhan Apple. Leres, sakumaha dilaporkeun dina wawancara anu dilaksanakeun di tengah Tren Digital.

Escobar Fold 1 spésifikasi utama

Upami urang fokus khusus kana spésifikasi anu tiasa dilipat anyar ieu, urang sadar yén éta ngagaduhan sistem operasi Android 9.0 kalayan prosesor Qualcomm Snapdragon Octa Core 2.8GHz tina séri 8150 anu janten 855, éta ogé nambihan dua vérsi anu sayogi ngeunaan RAM sareng neundeun, urang gaduh modél 6 GB RAM sareng 128 GB panyimpenan, sareng anu sanésna nganggo 8 GB RAM sareng 512 GB panyimpenan internal.

Nalika urang ningali kaméra tina tilepan ieu urang sadar yén éta naék dua kaméra 16 MP, Éta ngagaduhan slot microSD, nambihan batréna 4.000 mAh sareng sénsor sidik jari pikeun muka konci. Éta ogé ngagaduhan port USB-C, Bluetooth 5.0 sareng WiFi dual-band. Spésifikasi sanés anu pangkuatna sareng urang henteu nyanghareupan alat anu langkung lami, tapi sacara logis éta sanés smartphone sapertos anu sanés sareng ieu katingali dina sagala rupa aspék terminal.

Harga sareng kasadiaan

Saatos nyarios sadayana ieu sareng parantos ngajelaskeun langkung-langkung spésifikasi tina Escobar Fold 1 énggal, hiji-hijina hal anu tetep kedah ditingali nyaéta kasadiaan sareng harga tilepan. Di halaman wéb escobar.inc Kami mendakan sadaya inpormasi ngeunaan tilepan ieu sareng nalika aranjeunna nunjukkeun yén aranjeunna ngamajukeun yén éta mangrupikeun édisi terbatas kalayan 100.000 telepon sayogi dina harga: $ 349 kanggo vérsi mémori 128GB sareng $ 499 kanggo vérsi 512GB. Henteu diragukeun alat anyar sareng di luhur sadayana bénten sareng sésana tina naon anu parantos urang tingali dugi ka ayeuna, sanaos leres yén harga anu murah ngajantenkeun hiji bahan kualitas ragu pikeun pembuatanana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.