Gelang pinter naon anu kedah dipésér kanggo masihan dina Natal

Natal bakal datang. Upami anjeun pikir waktuna parantos sumping lirén masihan kaos kaki, dasi, colognes sareng baju jero Sacara umum, naon anu aranjeunna salawasna pasihkeun sareng kami pasihkeun dina waktos taun ieu, pinggel anu ngitung tiasa janten pilihan anu saé kanggo diperhatoskeun.

Mimiti, urang kedah jelas ngeunaan bédana antara gelang ngitung sareng jam tangan. Sedengkeun pigeulang kagiatan didesain pikeun ngawaskeun kagiatan urang sadidinten sepanjang waktos tanpa seueur pura-pura, sanaos aya sababaraha modél lengkep pisan, jam tangan pinter sami kalayan langkung seueur fitur, langkung layar sareng harga anu langkung luhur.

Layar smartwatches anu langkung ageung ngamungkinkeun anjeun ngajalankeun sababaraha aplikasi dina alat éta nyalira, ogé ngajawab telepon sareng pesen tina aplikasi olahtalatah anu dianggo. Salajengna, kalebet GPS janten aranjeunna ngamungkinkeun urang pikeun ngalacak kagiatan olahraga luar kami.

Watesan sanés smartwatches nyaéta umur batre, anu dina kaseueuran kasus henteu ngaleuwihan 24 jam. Ieu disababkeun, dina hiji sisi, kanyataan yén layar sabagéan ageung alat ieu ngahijikeun layar OLED dimana sagala jinis gambar, téks anu panjang sareng anu sanésna tiasa ditampilkeun. Alesan sanésna nyaéta teras-terasan panggunaan GPS.

Pikeun ngeureunkeun babandingan ku kituna anjeun tiasa jelas sareng gancang ngabedakeun antara gelang anu ngitung sareng jam tangan, urang kedah ningali harga. Sedengkeun pinggel anu ngukur kagiatan olahraga urang urang tiasa mendakannana ti 30 euro, Smartwatch anu saé (sanés knockoffs Cina) mimitian paling saé tina 100 euro.

Xiaomi Band 4 Mi

Sanaos éta modélna paling dikenal di pasar, Kuring parantos mutuskeun pikeun nempatkeun éta dina posisi kahiji kumargi kami bakal nyandak éta salaku rujukan anu aya kaitannana sareng sésa modél anu bakal kami nyarankeun dina tulisan ieu.

Generasi kaopat tina Band 4 mi tungtungna ngadopsi a tampilan warna sareng rambut langkung ageung tibatan anu ngaheulaan, khususna 0,95 inci. Éta ngamungkinkeun urang nampi bewara pikeun pesen sareng telepon anu kami tampa, tapi sabab henteu ngahijikeun mikropon, urang moal tiasa ngajawab telepon atanapi pesen.

Numutkeun ka pabrikna, batréna Mi Band 4 ngahontal 20 dinten, sanaos éta saleresna henteu ngaleuwihan 2 minggu. Éta henteu gaduh chip GPS, hal anu lumrah pikeun ngitung gelang kusabab harga sareng batréna anu diperyogikeun.

Henteu ngan ukur ngawaskeun kagiatan fisik urang sapopoe sapertos jarak anu urang ngumbara, léngkah-léngkahna, kalori anu parantos kami bakar ... tapi ogé pantau denyut jantung urang dina pamundut pangguna sanés sacara otomatis sapertos kuantifér anu sanés.

Sadaya data kacatet dina aplikasi Mi Fit, aplikasi anu cocog sareng ios boh Android. Miceun Sertifikasi IP68 sareng beuleum dugi ka 50 méter.

Modél anu urang tiasa mendakan duanana di Éropa boh di Amérika Latin nyaéta modél na tanpa chip NFC janten urang moal tiasa ngagunakeunana pikeun mayar tina pinggel kami.

Xiaomi Mi Band 4 dibanderol di Amazon tina 32,99 euro.

Kaagungan Band 5

Pilihan anu pangsaéna kadua anu urang gunakeun di pasar asalna tina tangan Hauwei kalayan Kaagungan Band 5. Gelang ieu langkung mirah sakedik tibatan Xiaomi Mi Band 4 sareng nawarkeun kami sacara praktis manpaat anu sami, kalebet layar OLED 0,95 inci.

Nanging, kami mendakan béda anu penting anu tiasa maénkeun pikeun anjeun sareng ngalawan anjeun, sapertos otonomi anu 4 dugi 5 dinten sareng ukur tingkat oksigén dina getih, fitur anu ditawarkeun ku smartphone high-end Samsung sababaraha taun ka pengker, tapi parantos ngaleungit.

Saperti Mi Band 4, éta henteu gaduh chip GPS, janten urang peryogi smartphone urang pikeun ngalacak rute urang dina hawa terbuka nalika urang ngaji, sapédah atanapi ngan ukur jalan-jalan. Éta ogé henteu ngijinkeun kami pikeun mayar liwat NFC kumargi éta henteu gaduh chip ieu.

Honor Band 5 sayogi pikeun euro 32,99 dina Amazon.

Samsung Galaxy Fit e

Samsung ogé parantos ngalebetkeun pasar pikeun ngitung wristband liwat Galaxy Fit e, pinggel sareng layar hideung bodas. Modél ieu ngamungkinkeun urang sacara otomatis ngitung sadaya kagiatan olahraga urang kalebet denyut jantung, léngkah, siklus bobo ...

Kauntungan utama na pikeun sésa modél Xiaomi sareng Honor nyaéta tahan ka debu, cai sareng shock. numutkeun standar militér. Éta henteu gaduh chip GPS pikeun ngalacak kagiatan fisik urang atanapi NFC.

Batréna ngahontal 4-5 dinten otonomi sareng inpormasi anu ngadaptar alat ieu tiasa dipendakan dina aplikasi Kaséhatan Samsung, salah sahiji aplikasi anu pangsaéna kalayan ijin ti Garmin.

Samsung Galaxy Fit 3 dibanderol di 29 euro di Amazon.

Fitbit Inspirasi HR

Fitbit mangrupikeun salah saurang veteran dina dunya ngukur gelang. Sanaos leres yén sipatna henteu murah, kualitas bahan sareng inpormasi anu ditawarkeun ka kami Kami moal mendakan éta dina modél Xiaomi sareng Honor.

La Fitbit Inspirasi HR nawarkeun kami otonomi 5 dinten pinuh, périodik ngawaskeun detak jantung sapertos léngkah, jarak perjalanan, menit kagiatan. Éta sanggup otomatis ngadeteksi jinis olahraga anu kami lakukeun pikeun ngawaskeunana.

Éta henteu ngagaduhan chip GPS, janten teu tiasa ngawas latihan luar tanpa nganggo smartphone urang. Saperti Mi Band 4, éta nawiskeun kami pilihan kustomisasi anu béda nalika nganggo tali warna anu béda.

Fitbit Inspire HR dibanderol 79,90 euro dina Amazon

Garmin Vivosport

Garmin sinonim sareng kualitas sareng daya tahan nalika ngeunaan ngitung alat. The Gamin Vivosport mangrupikeun salah sahiji tina sababaraha gelang ngitung éta ngagaduhan chip GPS pikeun ngalacak kagiatan fisik urang di luar rohangan, janten éta cocog pikeun anu resep olahraga, sabab teu kedah kaluar sareng ponsel.

Chip GPS tanggung jawab ngarekam duanana rute anu salajengna ngaluarkeun jarak anu ditempuh sareng kecepatan rata-rata ngalangkungan aplikasi anu hadé anu tiasa dianggo ku urang, salah sahiji pangalusna di pasar.

Salaku pinggel ngitung anu saé, éta ogé ngabéjaan ngeunaan kalori anu urang kaduruk, ngawaskeun bobo urang sareng ogé nawiskeun kami inpormasi ngeunaan jumlah oksigén dina getih.

Garmin Vivosport dibanderol 101,99 euro dina Amazon


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.