'Lord of the Rings' tiasa gaduh serial TV nyalira

Lord of the Rings dina serial TV

Kusabab platform video-on-demand anu béda sumping - streaming- ka bumi di sakumna dunya. Sareng yén konéksi internét di bumi gaduh kagancangan anu tiasa ditarima sahingga konténna ditayangkeun dina layar ku cara cairan, serial TV anu janten sensasi. Judul kawas "Game of Thrones", "The Walking Dead" atanapi "Stranger Things" mangrupikeun conto anu paling saé anu kami carioskeun.

Nanging, leres yén parantos aya sababaraha tokoh protagonis - alternatif - anu urang mendakan di sektor éta. Urang gaduh pilihan hébat sapertos Netflix, HBO, Movistar + atanapi Amazon. Sareng nyaéta anu terakhir anu hoyong bet pisan pikeun jasa Perdana Pidéo na. Perusahaan Jeff Bezos dipikaterang hoyong 'Game of Thrones' dina sabuk na. Y naon cara anu langkung saé pikeun milarian carita master JRR Tolkien.

Taruhan Amazon dina séri TV LotR

Numutkeun ka terbitan macem, Amazon Studios, Warner Bros Television, sareng perkebunan Tolkien ayeuna nuju diajak ngobrol.. Éta ogé leres yén nami sapertos HBO sareng Netflix disada, tapi sigana Bezos parantos lebet kana panawaran kalayan hadé sareng aranjeunna anu dipikaresep saat ieu.

Ogé, Bezos mangrupikeun jalma anu nembongan ngalakukeun negosiasi sacara pribadi. CEO Amazon parantos masihan paréntah ka divisi pidéo na pikeun bet dina judul anu narik perhatian langkung global. Nyaéta, hal anu mirip sareng Game of Thrones. Y "Lord of the Rings" cukup kuat pikeun narik daya tarik pamirsa. Anjeun ngan ukur kedah ningali kana popularitas anu dipiboga ku adaptasi pilem Warner Bros ogé buku anu béda-béda dina pasaran - éta mangrupikeun patokan dina literatur fantasi.

Sakumaha anu dibahas, perjanjian tiasa sumping dina waktos anu sasarengan; paguneman masih keneh aya. Sareng hak cipta anu ditetepkeun ku ahli waris Tolkien tiasa dugi 200-250 juta dolar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.