Huawei MateBook X Pro, laptop kalayan layar tanpa pigura sareng kejutan dina keyboard

Huawei MateBook X Pro gambar1

Huawei masihan sadayana dina Mobile World Congress 2018. Sareng dimimitian, naon cara anu langkung saé ngalaksanakeunana tibatan sareng salah sahiji séktor anu nampi ulasan anu saé pisan - sareng kami henteu nyarioskeun perkawis sektor mobile. Urang nyarioskeun perkawis laptopna. Sareng ngabaru deui ku Huawei MateBook X Pro.

Laptop ieu mangrupikeun révisi modél taun kamari sareng anu namina "Pro" ditambihkeun, hal anu modis pisan sareng henteu ngan ukur di Apple. Tah ieu Huawei MateBook X Pro mangrupikeun laptop anu difokuskeun pikeun sadaya pangguna anu hoyong komputer anu kuat sareng enteng nalika aranjeunna jauh ti bumi. Salaku tambahan, bezel layar parantos dikirangan sareng kejutan parantos ditambihan kana keyboard anu seueur anu henteu ngarepkeun.

Presentasi tina Huawei MateBook X Pro

Pikeun ngamimitian, layar Huawei MateBook X Pro ieu ngahontal 13,9 inci diagonal kalayan résolusi 3.000 x 2.000 piksel. Ogé, ieu dijagaan ku lapisan Gorila Kaca sareng lengkep tactile. Nyaéta, anjeun tiasa ngendalikeun Windows 10 Pro - vérsi anu dipasang - ku ramo upami anjeun hoyong. Di sisi anu sanésna, desainna ati-ati pisan, anu ieu kalayan ketebalan maksimum 1,5 séntiméter sareng beurat total 1,33 kilogram.

Samentawis éta, di jero anjeun bakal ngagaduhan kamungkinan milih dua prosesor Intel Core generasi ka-5 (Core i7 atanapi Core i8). Sedengkeun memori RAM na dimimitian dina 16 GB sareng anjeun tiasa milih maksimal XNUMX GB. Nyaéta, anjeun tiasa milih Huawei MateBook X Pro dina konfigurasi anu sanés.

Ngeunaan neundeun, el ultrabook urang Asia tiasa 256 atanapi 512 GB dina format SSD. Kusabab kitu, operasi gancang dipastikeun dina kaayaan naon waé.

Kaméra Huawei MateBook X Pro

Sedengkeun pikeun trackpad, Huawei nuturkeun trend Apple sareng bakal masihan langkung seueur permukaan pikeun mindahkeun jari-jari anjeun ka dinya. Sedengkeun keyboard na, kalayan desain anu nyaman sareng rohangan ageung diantara tombol, anjeun bakal ngagaduhan kejutan anu disumputkeun. Sareng éta upami anjeun parantos ningali sacara sakedik kana desain sakabéh laptop, dimana-mana waé kaméra wéb anu némbakan video na. Sareng ieu kusabab kaméra disumputkeun dina baris kahiji tombol Huawei MateBook X Pro, sakumaha anjeun tiasa tingali dina gambar anu urang sambelkeun.

Kaméra disumputkeun handapeun keyboard Huawei MateBook X Pro

Tungtungna, laptop Huawei bakal ngagaduhan batré bawaan - henteu tiasa diganti - anu bakal nawiskeun anjeun otonomi dugi ka 12 jam padamelan nganggo muatan tunggal. Salaku tambahan, pikeun ngajantenkeun muatan anjeun langkung pikaresepeun, Huawei parantos ngararancang carjer kalayan diménsi anu ngirangan supados tiasa ngangkut tanpa jinis overexertion. Carger ieu mangrupikeun ukuran anu tiasa janten salah sahiji anu ngiringan telepon pinter. Sareng, anu pangsaéna: éta gaduh muatan anu gancang sareng ngan ukur satengah jam ngecas anjeun bakal kénging jarak 6 jam.

Harga Huawei MateBook X Pro

 

Salaku tambahan, sajauh koneksi prihatin, éta bakal gaduh sababaraha port USB-C, hiji port USB-A, sareng hiji jack pikeun headphone. Handap kami nawiskeun anjeun harga unggal varian. Salaku sawangan: Spanyol bakal janten salah sahiji pasar munggaran anu nikmati:

  • Huawei MateBook X Pro sareng Core i5, 256 GB SSD sareng 8 GB RAM: euro 1.499
  • Huawei MateBook X Pro sareng Core i7, 512 GB SSD sareng 8 GB RAM: euro 1.699
  • Huawei MateBook X Pro sareng Core i7, 512 GB SSD sareng 16 GB RAM: euro 1.899

Huawei MateBook X Pro ngabandingkeun

Kitu ogé, Huawei henteu tenang dugi perbandingan parantos diluncurkeun anu nunjukkeun yén laptop énggalna bakal janten salah sahiji alat anu paling kuat dina adegan ayeuna. Sakumaha anjeun tiasa tingali dina gambar, layar naon anu diilikan dina total permukaan dibandingkeun; sabaraha spéker sareng téknologi anu dianggo sareng kartu grafik naon anu dianggo. Ogé, pikeun Huawei, MateBook X Pro ieu mangrupikeun saingan langsung modél sapertos: Lenovo ThinkPad X1 Carbon, Dell XPS 13, HP Spékter atanapi Lenovo Yoga 920. Nyaéta, sadaya modél luhur mérek utama anu ngajual laptop.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.