Huawei nampilkeun béta resmi HarmonyOS 2.0 pikeun ponsel

HarmonyOS

Versi beta tina sistem operasi anu dikembangkeun ku Huawei pikeun terminal na resmi dipidangkeun dina HDC 2020 di Bejing. Sistem operasi anu datang pikeun ngaganti Android salaku mesin terminalna. Pamekar aplikasi anu kabetot ayeuna tiasa nyungkeun HarmonyOS versi 2.0 dina halaman wéb Huawei Pengembang resmi. Vérsi ieu datang pikeun ngagampangkeun efisiensi dina pamekaran aplikasi, nyayogikeun seueur API sareng alat anu kuat sapertos simulator DevEco Studio.

Kalayan gerakan ieu, éta hoyong muka panto pikeun Mitra énggal pikeun ékosistem na sareng aranjeunna ngamungkinkeun aksés ka sajumlah pangguna anu langkung seueur kana jasa na.  HarmonyOS hoyong janten pelopor nalika ngeunaan ngagunakeun téknologi 5G pikeun ningkatkeun efisiensi nalika ngotéktak atanapi sacara signifikan ningkatkeun interaksi antara pakean urang sareng ponsel urang. Maksud Huawei jelas, pikeun nguatkeun industri sareng muka kamungkinan kana kahirupan anu pinter sareng nyambung.

Téknologi inovatif ti HarmonyOS

HarmonyOS ngagaduhan tujuan pikeun ngarobih bisnis pabrik Hardware, ngabantosan aranjeunna ngajantenkeun produk kana jasa. Daripada diwatesan pikeun penjualan produk, éta bakal ngahimpun sumberdaya hardware pikeun sadaya alat anu tiasa saling sambung. Hatur nuhun kana modél bisnis anyar ieu, langkung ti 20 pabrik parantos janten bagian tina ékosistem HarmonyOS.

Hubungan antara alat anu béda parantos dihontal tanpa aya masalah, ngamungkinkeun pangguna naon waé anu terpadu di ékosistem na fasilitas sapertos ngan saukur noél telepon anjeun kana alat sareng nyambungkeunana langsung sareng ku cara ieu ngabayangkeun sadaya inpormasi alat ceuk dina ponsel urang. Dina waktos anu sasarengan, alat-alat ieu bakal tiasa nginpokeun ka kami pituin ngeunaan operasina.

HarmonyOS

HarmonyOS bakal janten sumber kabuka pikeun sababaraha alat Huawei dina waktos anu langkung caket. Waktos acara pamekar Huawei lirén di sajumlah ageung kota ageung, kalebet Shanghai sareng Guangzhou. pikeun nawiskeun diskusi anu menarik ngeunaan téknologi sareng proyek payun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.