Huawei ngaluncurkeun édisi Watch Fit Elegant, smartwatch premium anu paling murah

Anggota anyar kulawarga Huawei Watch nampilkeun bérésan sareng dua warna énggal, Frosty White anu ngagabungkeun bodas tina tali na sareng warna emas dina kotak na sareng Midnight Hideung anu ngagabungkeun hideung tali na sareng hideung tina kotak na. Duanana didamel tina stainless steel ku tali anu didamel tina fluoroelastomer, arloji kalayan komposisi ieu ngagaduhan aspék premium anu langkung seueur anu masihan perasaan yén naon anu aya dina panangan urang langkung mahal.

Jam tangan, salian ti aspék Premium ieu, terus nawiskeun pangawasan anu pangsaéna, éta ngukur jenuh oksigén dina getih 24 jam sacara otomatis, hiji hal anu ngan ukur kisaran jam tangan anu paling luhur biasana ngamungkinkeun. Édisi ieu ogé nyayogikeun nomer telepon pribadi anu pas sareng warna anu pas sareng tali. Urang ogé tiasa mariksa bewara atanapi inpormasi ngeunaan cuaca liwat fungsi meteorologis na.

Smartwatch anu hébat ieu henteu ngan ukur nawiskeun fitur pinter anu pangsaéna sareng desain anu saé. Éta hadir nganggo batré ageung anu nyayogikeun 10 dinten hirup ku pangukuran denyut jantung aktif sareng pangukuran bobo. Éta ogé lengkep cocog sareng téknologi ngecas gancang Huawei tah ku kitu ngan ukur 5 menit ngecas urang bakal tiasa nahan dugi ka sadinten dianggo.

Pikeun kagunaan olah raga, éta tetep ngagaduhan seueur kursus kabugaran anu pikaresepeun sareng interaktif, salian ti 96 modeu latihan, éta ogé ngagaduhan 12 kursus latihan pribadi di jero rohangan sareng 13 kursus pikeun pelari sadaya tingkatan. Nalika urang ngajalankeun, jam tangan ngarobih paréntah anu dijalankeun sareng nganalisis sababaraha léngkah urang ku bantosan GPS terintegrasi sareng seueur sensor biometric na. Di sisi anu sanésna, téknologi cerdas Huawei sacara rutin bakal nembongkeun tip pikeun ngabantosan urang ningkatkeun kinerja olahraga urang.

Huawei Watch FIT Elegant Edition ngagaduhan harga € 129 tapi ayeuna urang tiasa mendakannana di Amazon kalayan diskon € 20 nalika ngolah urutan ti ieu link.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Luis cenahna

    Naha éta tiasa dianggo nganggo iPhone?

    1.    Paco L Gutierrez cenahna

      Hai Luis, tangtosna éta tiasa dianggo nganggo iPhone tanpa aya masalah.