Ieu mangrupikeun laptop kaulinan anu pangsaéna dina pasaran

Jaman kaulinan aya di dieu tanpa ragu, beuki seueur mérek anu venturing nawiskeun sababaraha produk anu saé namung fokus kana séktor ieu, dugi ka ayeuna aranjeunna parantos lebet kana pasar produk anu urang moal pernah ngabayangkeun, éta tina laptop. Henteu lami-lami pisan kanggo ngémutan laptop "gaming" mangrupikeun pikasieuneun, nanging hal-hal parantos robih pisan.

Ayeuna aya unit leres anu tiasa ngajalankeun sagala hal bari henteu kacau, tapi dina kisaran éta urang tiasa mendakan diri sorangan rada leungit. Dinten ieu kami bade nyaritakeun mana anu mérek laptop laptop anu pangsaéna anu tiasa urang mendakan di pasar.

Tim anu terkenal tina Majalah Laptop parantos ngalaksanakeun kajian anu penting pikeun kinerja laptop dina séktor kaulinan, sareng ieu mangrupikeun kaputusan terakhir ngeunaan kualitas sareng kinerja:

  • Alienware / Dell - 9/10
  • MSI - 8,5 / 10
  • Razer - 8,1 / 10
  • Asus - 7,8 / 10
  • Acer - 7,6 / 10
  • Asalna - 7,5 / 10
  • Gigabyte - 7/10
  • Lenovo - 6,7 / 10
  • HP - 5,9 / 10

Kami henteu sadayana kaget mendakan HP di tempat terakhir sareng Alienware heula. Kanyataanna nyaéta HP parantos kantos janten anu laris, nanging, henteu seueur spesialis anu nembé milih mérek ieu nalika mésér produk anu sifatna sapertos kieu. Di sisi anu sanésna, posisi penultimate Lenovo héran, sedengkeun posisi kadua MSI henteu ngareuwaskeun kami dina kaayaan penjualan jinis produk ieu. Kanyataanna nyaéta laptop kaulinan diwatesan dina seueur masalah, nanging, seueur pangguna kapaksa mésér jinis produk ieu pikeun nyandak minat pikeun kaulinan vidéo dimana waé aranjeunna ... Naon pangalaman anjeun sareng laptop anu dianggap kaulinan? Béjakeun heula ka kami di Actualidad Gadget.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.