India ngaresmikeun tutuwuhan surya kalayan kapasitas pangageungna di dunya

tutuwuhan surya india

India mangrupikeun salah sahiji nagara anu bet dina énergi terbarukan, hatur nuhun kana dinten ieu aranjeunna nembé ngaresmikeun sababaraha pamasangan fotovoltais énggal di Kumathi, kota anu aya di jero nagara Tamil Nadu, belah kiduleun nagara. Sakumaha dilaporkeun, fasilitasna parantos réngsé tanggal 21 Séptémber, sanaos dugi ka ayeuna ayeuna aranjeunna ngamimitian.

Diantara fitur anu paling dipikaresep tina Kamuthi Solar Power Project anu nyorot yén éta bakal ngagaduhan Kapasitas 648 MW dina legana 10 kilométer pasagi, cekap pikeun dijantenkeun pabrik tanaga surya kapasitas panggedéna sadunya aya di hiji tempat. Numutkeun ka otoritas, proyék ieu parantos diwangun dina 8 bulan, waktos anu cekap pikeun dipasang 2,5 juta modul surya ngaluarkeun anggaran 679 juta dolar.

Hatur nuhun kana fasilitas Kamuthi, India diposisikan salaku pasar surya pangageungna katilu di dunya.

Upami urang nempatkeun sadaya data ieu kana sudut pandang, urang mendakan yén fasilitas ieu ayeuna ngagaduhan kapasitas pikeun masihan énergi pikeun sakitar 150.000 bumi di daérah éta. Salaku jéntré, ngawartosan anjeun yén proyék ieu ngan ukur hiji titik dina rencana agrésip anu anjeun badé hasilkeun kakuatan 60 juta bumi kalayan énergi terbarukan dina 2022.

Hiji titik anu kedah disorot, hal anu sigana anyar saprak ayeuna teu aya pamasangan jenis ieu anu ngumumkeun yén ngagunakeun jinis téknologi ieu, kami mendakan éta dina karya pangropéa sapertos meresihan panél, tumiba dina panggunaan sistem robotic Powered, kahareupna ku panels surya sorangan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.