Inggris hoyong nyegah budak leutik anu nonton porno online

Inggris porno

Inggris parantos damel mangtaun-taun nyegah budak leutik anu gaduh langkung hésé pikeun aksés porno. Éta sababna aranjeunna ngenalkeun ukuran mangtaun-taun. Ayeuna, giliranana anu anyar, anu pastina seueur pisan kanggo nyarios. Aranjeunna hoyong anjeun kedah mésér pas khusus anu mung dijual di kios pikeun ngaksés kontén ieu.

Pas atanapi kartu éta Éta bakal dijual dina kios dimana pangguna kedah ngaidentipikasi dirina sareng nunjukkeun yén anjeunna umur légal. Janten, budak leutik teu gaduh aksés ka aranjeunna sahingga teu tiasa nonton porno. Anjeun kedah ngaidentipikasi diri di kios kalayan paspor atanapi SIM pikeun ngabuktikeun yén anjeun parantos déwasa.

Mangrupikeun ukuran anu mangrupikeun bagian tina gerakan anu diumumkeun ku pamaréntah Inggris sababaraha taun ka pengker. Kusabab niat anjeun éta pangguna mastikeun umurna pikeun ningali eusi pornografi. Sanaos mangrupikeun ukuran kontroversial. Malah PBB parantos ngalawan.

Panerapan ayeuna disusun. Janten ideu mésér pas ieu anu masihan anjeun aksés kana halaman wéb nganggo porno mangrupikeun usul. Éta panginten henteu tungtungna dilaksanakeun. Atanapi tiasa aya parobihanana sapanjang bulan ieu. Tapi ideu na pasti jelas.

Inggris hoyong nyegah budak leutik anu gaduh aksés ka porno dina sagala biaya. Anu henteu dipikaterang naha langkah-langkah anu diusulkeun ieu bakal aya pangaruhna dina hal ieu. Aya ogé sistem anu sanés anu diusulkeun nyaéta ngabongkar blokir halaman pornografi upami pangguna ngalebetkeun inpormasi kartu kiriditna. Pilihan anu mawa sababaraha résiko.

Henteu diragukeun, ukuran éta bakal masihan seueur ngobrol, salaku tambahan, éta kalayan ngagunakeun VPN anu saé waé budak leutik tiasa ngagaduhan aksés ka porno Ku cara saderhana. Janten panginten aya gunana pikeun ngenalkeun undang-undang sapertos kieu. Naon anu anjeun pikirkeun?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Manuela cenahna

    Kuring henteu reuwas, upami aya waé sababaraha prude anu nyéépkeun waktos pikeun hal-hal ieu. Langkung saé pikeun ngantep murangkalih mikaresep hal sapertos séks anu mangrupikeun bagian tina kahirupan éta sorangan.

bool (leres)