Kami masihan anjeun TIGA BULAN Amazon Music Unlimited [Giveaway]

Parantos lami ti saprak urang masihan nanaon ka pamiarsa sareng pamiarsa anu dipikacinta, ku sabab kitu, sabab kami hoyong ngingetan yén kami masih di dieu sareng éta tangtosna kami ngahargaan anjeun ngiringan kami iraha waé kami nyandak analisa, tutorial sareng panduan supados anjeun tiasa sadar kana téknologi pang anyarna, kami parantos mutuskeun pikeun masihan anjeun pahala ku cara urang paling terang. Kami mawa anjeun raffle jalma-jalma anu urang resep, anu gampang pikeun ilubiung.

Kami badé masihan anjeun tilu bulan Amazon Music anu tiasa anjeun tebus ku akun Amazon anjeun nyalira atanapi dina waktos anu anjeun pikahoyong, sahingga ngadangukeun musik pangsaéna kalayan kualitas pangsaéna tanpa wates.

Janten anjeun tiasa milarian musik online tanpa batas, kauntungan tina "premium" rencana ngeunaan jasa musik nyaéta diantarana, anjeun bakal tiasa ngaunduh musik offline supados henteu sangsara potongan nalika ngumbara di subway atanapi anjeun henteu ngagaduhan cakupan, dina cara anu sami anjeun moal nguping iklan, sapertos anu kajantenan conto ku Spotify Free.

  • Salawasna a la carte, anjeun tiasa ngalih kana lagu iraha anjeun hoyong
  • Ngadangukeun musik sacara offline tanpa wates, naha anjeun gaduh cakupan atanapi henteu, anjeun moal nganggo data
  • Nyingkronkeun sadaya musik anjeun sareng Alexa
  • Aksés Unlimited kana katalog leuwih ti 50 juta lagu.

Kumaha kuring ngalebetkeun raffle?

Kami resep ngajantenkeun gampang, janten anjeun kedah nyumponan sarat ieu:

  1. Daptar ngalanggan Saluran YouTube ti Actualidadgadget
  2. Tuturkeun ActualidadGadget dina Twitter (@gadget ayeuna)
  3. Masihan RT kana Tweet anu urang tinggalkeun di handap.

Anjeun bakal tiasa ilubiung dina raffle pas tweet diterbitkeun dugi ka 14 Mei payun, Kami bakal masihan hasil langsung dina Podcast anu urang lakukeun mingguan di YouTube sareng kolega AllApple (link) sakitar 23:45 wengi sareng kami bakal ngabéjaan anu meunang liwat Twitter.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Raúl Aviles cenahna

    Kuring ngan ukur kedah masihan RT, kusabab ngalanggan Twitter, YouTube, sareng nuturkeun blog, kuring parantos mangtaun-taun ngalaksanakeunana.
    Hayu urang tingali lamun ku tuah saeutik éta némpél kuring, abdi hoyong nyobian aplikasi sareng ningali katalog musik anu dipiboga ku aranjeunna. Kusabab kuring pikir kuring parantos nyobian sadayana….