Kembar ANC, Fresh´n Rebel mekar modél kasuksésanna

Ngiringan peluncuran panganyarna tina Segar Rebel Clam Elite, Teguhna ogé parantos mutuskeun masihan napas anu seger ka kisaran Kembar, headphone ANC anu didesain warna-warni na anu ngagaduhan seueur ulasan anu saé. Ayeuna aranjeunna bakal gaduh fitur tambahan anu bakal ngajantenkeun pameseran anjeun bahkan langkung pikaresepeun, pembatalan noise aktif.

Kami nganalisis sacara jero Kembar ANC anyar tina Fresh´n Rebel, headphone nirkabel sajati sareng pembatalan noise sareng desain anu cukup menarik. Cicing sareng kami sareng mendakan beja yén Fresh'n Rebel parantos ngusulkeun modél headset TWS ieu anu parantos kami terang sateuacana.

Bahan sareng desain

Dina hal ieu, Fresh'n Rebel parantos mutuskeun nangtoskeun sababaraha warna na anu dikenal, kami bakal sayogi, masing-masing ku nami komérsialna sapertos nada kieu: Emas, pink, héjo, beureum, biru sareng hideung. Dina hal ieu, kotak parantos ngalaman desain ulang anu utami, janten tina sistem pambuka anu unggul janten gaya "cangkang". Kotak ngagaduhan ukuran anu cukup kompak ku kurva ageung pikeun gampang disimpen. Pikeun bagian na, di jero urang bakal ngagaduhan indikator LED pikeun status headphone ogé tombol sinkronisasi.

Headphone aya dina ceuli, obat kuat pikeun headphone TWS nalika aranjeunna gaduh pembatalan noise aktif. Aranjeunna ngagaduhan rarancang anu bakal biasa pikeun kami, tanpa panjang teuing, aranjeunna cukup lega. Sedengkeun pikeun kanyamanan, éta hampang sareng gaduh rupa-rupa bantalan, janten kami moal ngagaduhan masalah dina panempatanana. Total beurat alatna 70 gram, sanaos kami henteu terang duanana ukuran pasti tina casing casing sareng beurat headphone nyalira. Nanging, urang kedah nekenkeun yén urang gaduh résistansi kana cai, kesang sareng lebu kalayan sertifikasi IP54, janten urang tiasa nganggo éta ngalatih tanpa masalah.

Karakteristik téknis sareng otonomi

Sakumaha biasana, kami henteu terang vérsi anu pasti tina Bluetooth yén nitih, sanaos ngitung kagancangan sareng otonomi pasangan, sadayana nunjukkeun yén Fresh'n Rebel parantos milih Bluetooth 5.0 anu biasa. Kami ngagaduhan sensor caket anu bakal ngareureuhkeun eusi multimédia saatos urang nyabutna tina ceuli, hal anu sami bakal kajadian nalika urang nempatkeun éta deui, yén musik bakal teras-terasan disada ti ti saprak éta. Naon deui, headphone nyaéta Ganda Master, nyaéta, aranjeunna tiasa dianggo misah kumargi duanana nyambung langsung sareng sumber audio.

Ngeunaan otonomi, kami henteu ngagaduhan data ngeunaan kapasitas dina mAh, tapi kami nampi sakitar 7 jam otonomi ku headphone dina hiji sési, lMerek ngajangjikeun antara 7 sareng 9 jam gumantung kana mode pembatalan noise anu parantos kami aktipkeun, data anu parantos cocog sareng analisis urang. Upami urang ngitung biaya anu ditawarkeun ku kasus éta, otonomi bakal dilegaan sakitar 30 jam total upami urang henteu ngaktipkeun ANC, anu tiasa turun sakitar 25 jam upami urang ngaktipkeunana. Pikeun bagian na, muatan pinuh tina kotak bakal dua jam, sakitar sajam satengah upami urang hoyong ngeusi batre headphone.

Pembatalan noise sareng kontrol audio

Pembatalan noise bakal dilaksanakeun nalika urang ngaktipkeunana, pikeun ieu kami bakal noél headphone, sabab éta ngagaduhan panel toél. Salaku tambahan, urang tiasa milih pikeun «Modeu Suasana» anu bakal néwak bagian tina sora liwat mikropon pikeun nawiskeun sistem isolasi anu kirang bahaya pikeun kaayaan anu tangtu.

  • Pembatalan noise standar: Éta bakal ngabatalkeun sadaya noise kalayan kapasitas maksimum.
  • Mode sekitar: Modeu ieu bakal ngabatalkeun sora anu paling bangor sareng repetitive tapi éta bakal ngamungkinkeun kami pikeun néwak paguneman atanapi gera ti luar.

Pembatalan noise cekap kanggo kisaran harga anu kami nanganan, Jelas aranjeunna rada jauh ti alternatip sapertos AirPods Pro, nanging, salami urang nempatkeun bantalan ogé, pembatalan noise bakal cukup pikaresepeun. Sigana henteu négatip mangaruhan bass sareng mids dina tés urang, sanaos urang lirén ningali nada anu langkung lemes. Dina bagian ieu kami moal tiasa lepat upami ningali pasar sareng harga anu ditawarkeun ku alternatip anu sanés kalayan pembatalan noise aktif anu tiasa urang konsultasi.

Kualitas audio sareng pangalaman pangguna

Éta leungit yén Fresh'n Rebel parantos milih pikeun ngahijikeun Kembar ANC kana sistem penyamaan khusus anu urang mendakan dina Clam Elite. Sanaos kitu, headphone dugi ogé pikeun nyaruakeunana, sanaos biasana kajadian dina jenis produk ieu, aranjeunna sacara khusus disetél pikeun nawiskeun hasilna langkung saé kalayan musik komérsial anu ayeuna. Kami gaduh ayana bass anu saé sareng volume maksimum anu saé pisan, hal anu luar biasa nunjukkeun yén kami ogé bakal ngagabungkeun sareng pembatalan noise aktif.

Dina tingkat konéktipitas aranjeunna henteu ngagaduhan masalah, sambung gancang sareng kawilang gampang, sapertos nalika keur Ganda Master Kami parantos tiasa ngamangpaatkeun éta pikeun ngan ukur salah sahiji headphone dina sababaraha waktos. Aranjeunna gancang nyambung kana sumber audio ku cara anu sami nalika aranjeunna pegatkeun sambungan sareng ngeureunkeun musik nalika urang nempatkeun éta dina kasus, dina bagian ieu pangalaman éta pikaresep. Dina tingkat néwak sora urang ngalangkungan mikropon, aranjeunna cekap pikeun ngayakeun paguneman, sanaos ieu sanés titik anu paling luar biasa, éta henteu nawiskeun pangalaman anu urang tiasa marios sakumaha goréngna.

Pendapat editor

sareng kanyataanna nyaéta aranjeunna henteu ngantepkeun bagian naon waé kalayan raos goréng dina sungut dina perhatosan éta. Kasus pengisianana raoseun, serbaguna sareng awét. Pikeun bagian na, headphone aya dina ceuli, hal anu ampir wajib di headphone ANC sareng lebet kana parameter "normal". Henteu diragukeun tawaran seger sareng pikaresepeun sakali deui tina mérek anu museur pisan ka masarakat ngora anu tujuanna pikeun nyiptakeun pangalaman buleud, tanpa seueur teuing pura-pura tapi éta bakal nyayogikeun kahayang anu parantos dijangjikeun.

Kembar ANC
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
99,99
  • 80%

  • Kembar ANC
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 85%
  • Kualitas audio
    Penerbit: 80%
  • Conectividad
    Penerbit: 90%
  • ANC
    Penerbit: 80%
  • Otonomi
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 85%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 80%

Pro sareng kontra

Naros

  • Bahan sareng desain
  • konfigurasi
  • harga

Kontra

  • Teu aya biaya Qi
  • Tanpa aptX

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.