Naha sambungan internét anjeun henteu leres? Éta sadayana kusabab tumiba Amazon Web Services

Layanan Web Amazon

Layanan Web Amazon Sacara harfiah mangrupikeun salah sahiji layanan Internét anu paling sering dianggo ku perusahaan ageung sareng alit sareng halaman wéb, anu hartosna, sapertos anjeun panginten, yén dina kagagalan mimiti rébuan situs anu kapangaruhan. Ieu alesan naha sanés konéksi anjeun anu badé goréng, tapi éta persis situs anu anjeun nyobian didatangan anu turun atanapi henteu jalan leres.

Tétéla masalah anu aranjeunna dina Amazon Web Services parantos aya di pusat data AS-Wétan-1 perenahna di Virginia Utara dimana aranjeunna ngagaduhan masalah sareng jasa gudang, aranjeunna sigana bakal masihan 'tingkat kasalahan anu luhur'. Ieu mangrupikeun palaku yén seueur pangguna henteu tiasa aksés kana situs internét anu tangtu sedengkeun anu sanés henteu tiasa nawiskeun kontén anu tangtu.

Amazon Web Service nyanghareupan masalah panyimpenan serius di pusat data na US-East-1.

Diantara perusahaan anu paling kasohor anu kapangaruhan, urang mendakan henteu kirang ti, contona, jasa sapertos Trello, IFTTT, Splitwise, Hootsuite, Alexa, Nest ... malahan, sahenteuna salami sababaraha jam, éta ogé parantos mimiti mangaruhan jasa hosting gambar sabab tiasa The Verge komo ka sambungan internét tina seueur aplikasi mobile, kalobaannana dikembangkeun pikeun ios.

Henteu diragukeun, pukulan keras ti mana aranjeunna pastina bakal terang kumaha maju sabab urang nyarioskeun salah sahiji perusahaan téknologi kalayan jumlah insinyur anu paling mumpuni dina planét anu pastina damel sapertos henteu kantos sateuacanna pikeun mulangkeun jasa sareng nyegah pangguna tina neraskeun mayar kagagalan na.

ACTUALIZACIÓN:

Amazon kakarék ngumumkeun yén, tungtungna, aranjeunna parantos tiasa ngamankeun sadayana Layanan Wéb Amazon deui normal, janten sadayana, dina sababaraha jam, kedah dianggo sapertos sateuacan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.