Kumaha carana nyiptakeun Daptar puter sareng lagu-lagu anu anjeun paling ngupingkeun dina Spotify

Balikeun deui judulna Spotify

Dugi ka ayeuna sababaraha jalma henteu terang Spotify. Dipaké ku jutaan jalma di dunya, éta ngamungkinkeun urang gaduh sadaya musik anu urang pikahoyong dina ujung jari urang. Sanaos salah sahiji kaunggulan anu Spotify parantos ngabandingkeun sareng jasa musik streaming persaingan sareng sababaraha jalma terang yén éta ngamungkinkeun jasa pihak katilu anggo API anjeun sareng nyiptakeun parabot anu, sakumaha dina kasus anu aya, mangfaat pisan.

Dinten di Aktualidad Gadget urang badé nyarioskeun salah sahiji diantarana: Balikeun deui. Naha anjeun kantos panasaran terang lagu atanapi seniman naon anu anjeun paling ngupingkeun dina Spotify? Nya, ku halaman wéb ieu kami bakal ngagaduhan inpormasi ieu sajauh hiji klik, sareng ogé, éta bakal ngamungkinkeun kami nyieun daptar puter ti aranjeunna.Tapi tong hariwang, éta henteu hésé pisan. Urang kedah aksés kana halaman wéns Replayify sareng log in sareng akun Spotify kami. Tina wéb aranjeunna mastikeun yén data na henteu disimpens di no way. Sakali kalayan sési akun kami dimimitian, kami bakal aya sateuacan kami daptar sareng 50 seniman anu urang paling sering maénkeun dina Spotify. Tangtosna, urang tiasa milih rentang waktos anu nunjukkeun daptar ka kami, kamungkinan janten bulan pamungkas, genep bulan terakhir, atanapi ti dinten munggaran.

Balikan deui antar muka wéb

Tapi éta ogé bakal ngijinkeun kami nyieun daptar puter urang nyalira ku seniman anu paling ngupingkeun, Numutkeun kana pilihan waktos anu parantos kami tangtukeun, sareng gampang sapertos ngaklik tombol anu aya di handapeun pikeun tujuan ieu. Daptar diwangun ku cara nempatkeun acak-acakan sareng unggal seniman lima lagu anu paling didangukeun.

Tangtosna, ku daptar anu didamel ku Replayify urang tiasa ngalakukeun anu sami sareng daptar naon waé anu didamel ku kami, sapertos bagikeun ka babaturan atanapi baraya. Sareng ngagulungkeun curl, naon anu urang tiasa laksanakeun dumasar kana seniman anu paling nguping ogé tiasa dilakukeun ku 50 lagu anu paling dimaénkeun. Daptar puter bakal didamel dumasar kana waktos anu parantos ditangtoskeun sareng sacara otomatis sareng acak.

Desain, operasi sareng kagancanganana kedah dipuji, sabab salian ti tiasa nyiptakeun daptar dumasar kana panggunaan kami, éta ngamungkinkeun kami pikeun terang persis musik anu urang paling ngupingkeun ku Spotify. Tangtosna, daptar ieu tiasa diédit sakali dina akun kami, tapi éta bakal kaleungitan sadayana rahmat.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.