LG ngaluncurkeun TV OLED munggaran di dunya

Seueur berita anu ngahontal kami ti CES di Las Vegas janten kami moal sono anu paling penting atanapi luar biasa tina acara téknologi ieu. Dina kasempetan ieu, anu kami hoyong bagikeun ka anjeun sadayana nyaéta peluncuran tipi anu énggal LG Signature OLED modél 65R9.

Ieu sanés ngan ukur TV waé sareng perusahaan pamer yén ieu mangrupikeun TV OLED munggaran di dunya. Jelas urang nyanghareupan modél LG anu katingalina sareng gambar sareng sora dina tingkat anu sami tapi anu anyar nyaéta LG Signature TV R 65 inci disumputkeun dina dasar na.

Jelas TV anyar ieu nambihan Kecerdasan Buatan sareng Prosesor Alpha 9 generasi ka-XNUMX (Ieu mangrupikeun versi anu hadé tina anu diawalan dina 2018) janten dilengkepan téknologi anu pangsaéna anu tiasa ditawarkeun ku merk dina waktos ayeuna, ogé layar na ipis sareng set nunjukkeun kami penampilan anu bener-bener spektakuler.

Hartosna "Sunda" dina nami LG Signture OLED TV Sunda énggal henteu ngan ukur nyarioskeun kamampuanna pikeunrbau dirina sorangan sareng bersantairtiasa dihubungi ku cara mencét tombol, numutkeun firma éta, tapi ogé hartosna kamampuan "r" mekar industri hiburan bumi sareng "r" ngahartikeun rohangan tempat na ayana. Déklarasi lengkep ngeunaan niat anu saleresna bakal aya dina jangkauan sababaraha jalaran langkung seueur tibatan harga tinggi na anu dugi ka ayeuna teu dipikaterang.

Tilu modeu nonton anu béda: Témbong lengkep, Témbong Garis sareng Témbong Nol

Ieu teh pintonan lengkep, pandangan online sareng pandangan tertutup sakumaha urang tingali dina gambar anu urang gaduh diluhur garis ieu, sareng dina waktos anu sareng éta nawiskeun pangguna kamungkinan pikeun terasrasakeun tipi na anu mustahil bahkan tiasa dibayangkeun sateuacan datangna téknologi OLED. Pandangan pinuh (Témbong lengkep) ngajamin pangalaman nonton dina inci ageung sareng kontras, jero sareng realisme anu lengkep, ditambahan kualitas sora tina TV Signature R ieu, ngajantenkeun set janten modél rujukan mérek sareng kamungkinan merek sanés pasar anu hoyong milih ngagunakeun téknologi ieu atanapi anu sami dina TV na.

Pikeun bagian na, modeu linier ninggalkeun LG Signature OLED TV R ngagulung sawaréh, sareng ngamungkinkeun anjeun ngalaksanakeun tugas anu layar lengkep henteu diperyogikeun, sapertos kasus konsultasi ka nongton atawa waktu naon eusina, atur teh Fondo sareng Nada pikeun nyiptakeun suasana anu langkung santai; nonton poto anggota kulawarga dibagi ti a smartphone, atanapi konsultasi salah sahiji fungsi Start Bar.

Sareng pamustunganana nalika éta sacara lengkep ditutup éta henteu hartosna éta pareum. Dina format ieu, pangguna tiasa ngaraosan musik atanapi kontén audio sanés kalayan kualitas luhur, berkat na Sistem Dolby Atmos 100W payun sareng 4.2 saluran. Parantos premium na dirarancang ku pabrik Denmark Kvadrat ngalakukeun sésana sareng bakal katingali spektakuler di ruang tamu mana waé.

Jelas sareng saloba anjeun parantos terang tina berita anu asalna ti CES, ayeuna perusahaan ieu sareng seueur anu sanésna nambihan kamungkinan nganggo AirPlay 2 dina éta, tapi dina hal ieu parusahaan nyatakeun éta ogé cocog sareng Apple's HomeKit. Naon hartosna pikeun pangguna yén LG Signature OLED TV R ngadukung AirPlay 2 sareng HomeKit? Rada saderhana, aranjeunna tiasa maénkeun pidéo tina iTunes, atanapi musik, atanapi ningali poto na sacara langsung sareng gampang tina alat Apple mana waé. Sareng, berkat kasaluyuanna sareng Apple HomeKit, aranjeunna ogé tiasa ngendalikeun LG TV na nganggo aplikasi Home atanapi ku naroskeun ka Siri.

Harga sareng kasadiaan

Di momen perusahaan henteu nawiskeun data tina jenis ieu sabab urang parantos mairan sareng urang ngantosan ningali nilai TV anyar anu spektakuler ieu, tapi kami ngabayangkeun éta éta moal aya anu meujeuhna pikeun kaseueuran urang. Urang bakal ningali tanggal rilis sareng harga resmi salami sababaraha dinten ka payun, dugi ka ayeuna aranjeunna parantos nampilkeunana di CES di Las Vegas.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Mode Martínez Palenzuela SAbino cenahna

    Sakumaha gunana ... upami anjeun ambek ka diri anjeun tiasa ngagulung sareng nyandak kana kamar anjeun

bool (leres)