Lampu SYMFONISK sareng spéker ti IKEA sareng Sonos, kirang langkungna [ulasan]

Kami balik sareng produk tina IKEA x Sonos yén urang teu acan ngaanalisis, urang nyarios sakumaha logis ngeunaan lampu, sareng anu nembé kami nuju nguji sareng nganalisis rak buku spiker IKEA x Sonos SYMFONISK anu nyésa urang ku rasa anu saé pisan dina sungut urang, naha produk ieu sanés tina kisaran SYMFONISK bakal dugi?

Supados anjeun tiasa nimbang beuli anjeun sareng terang sadayana ciri na, Kami ngundang anjeun kana analisa Lampu Meja + WiFi Speaker anu timbul tina kolaborasi IKEA sareng Sonos, naha éta pantes? Tangtosna kami nyanghareupan produk anu narik pisan.

Sakumaha biasa, Kami ngarékoméndasikeun anjeun ngalangkungan pidéo anu judulna tulisan ieu, katingal anu mimiti dimana anjeun tiasa ningali produk ieu tina kisaran SYMFONISK ti IKEA dina operasi, ogé unboxing sareng kesan munggaran urang, sareng éta langkung gampang ningali éta tibatan maca éta. Nanging, ayeuna urang bakal neraskeun sapertos biasa sareng ciri-ciri téknis anu anjeun hoyong terang perkawis lampu IKEA SYMFONISK WiFi ieu sareng spiker anu anjeun teu kersa sono.

Desain sareng bahan: henteu ageung teuing?

Kotak ngan ... ageung. Anjeun moal pernah tiasa ngabayangkeun kumaha ageungna dugi ka di payuneun anjeun, kami mendakan produk rumit 34 x 28 x 48 cm anu tungtungna nawiskeun beurat total 5,17 Kg euweuh deui teu kurang. Seueur kalepatanana aya dina dasar na anu ageung sapertos piring, sareng kaca luhurna, anu nutupan bohlam dina jero lampu. Sapertos produk anu sanésna, gelas ieu parantos ditiup-tangan sareng kami gaduh gelas semi-tembus anu diputih. Waktos Ieu kami gaduh sauntuyan warna anu sami sakumaha dina rak SYMFONISK, nyaéta, urang tiasa milih hideung bodas klasik anu biasana ngiringan produk Sonos.

  • bahan: Plastik sareng gelas
  • Kelir: Hideung sareng bodas
  • ukuran: 34 x 28 x 48
  • beurat: 5,17 Kg

Boh loudspeaker, silindris sareng ditutupan ku bahan tekstil anu gampang dipasang sareng di lepaskeun, sareng dasar na, didamel tina plastik tanpa bélok. Luhureun gelas rangkep misah tina sésa lampu sareng dipasang nganggo mékanisme sekrup klasik. Di jero urang mendakan wadah lampu standar. Abdi leres-leres ngartos yén ngagunakeun bohlam freestanding ngahasilkeun produk anu langkung awét, nanging Jarang pisan aranjeunna henteu milih lampu LED terpadu. Dina dasarna kami gaduh tilu tombol kontrol multimédia, bagian tukangna ngagaduhan sambungan RJ45 sareng bagian gigirna gaduh saklar klasik pikeun ngahurungkeun bohlam sareng mareuman. Dina pandangan heula, lampu na ngagaduhan desain anu boros, tapi tanpa ragu titik anu paling lemah na nyaéta ukuran sareng beuratna anu dibesar-besaran, anu ngajantenkeun henteu cocog sareng seueur tabel di sisi ranjang, bahkan ti IKEA nyalira.

Konéktipitas sareng kualitas sora

Sakumaha anu anjeun ngarepkeun tina produk Sonos, kami ngagaduhan sambungan RJ45 kanggo nalika urang henteu milih WiFi. Pas kami ngaunduh aplikasi Sonos urang mimitian konfigurasi saderhana anu henteu nyandak urang langkung ti tilu menit, ieu dimana mimiti diperhatoskeun yén kami nyanghareupan produk Sonos. Pikeun ngajantenkeun spéker ieu urang kedah nganggo konéksi WiFi, sareng Sonos parantos damel sareng téknologi ieu tibatan Bluetooth kanggo nawiskeun performa anu unggul sareng kualitas. Sakali dikaitkeun sareng urang sonos aplikasi aya di Google Play Store sareng di iOS App Store, urang tiasa nyambungkeun jasa musik anu béda sapertos Deezer, Spotify atanapi Apple Music, Urang kedah hilap perkawis Alexa sareng asistén maya sanés, anu aya dina alat Sonos anu sanés.

Lampu + spiker ieu teu gaduh mikropon, janten urang ogé hilap kana panangan gratis. Kualitas sora nyaéta naon anu anjeun ngarepkeun tina produk anu ukuranana mirip pisan sareng beurat na ka Sonos One. Éta nawiskeun kakuatan sareng alamat audio (ngalangkungan Trueplay tina Sonos) lumayan saé, éta henteu kaleungitan kualitas dina volume anu saé, tapi pikeun ieu urang kedah pastikeun ngagunakeun permukaan anu saé, Kuring henteu nyarankeun tabel anu ngambang atanapi permukaan henteu stabil pisan. Kitu cenah, éta nunjukkeun cekap pikeun pinuh ngeusian rohangan di bumi sapertos kamar tidur sareng kantor, nawiskeun sora sakedik handap kualitas anu diarepkeun dina Sonos One, tapi numutkeun harga anu urang mayar lampu ieu.

Lampu sareng bayangan produk ieu

Kuring badé ngamimitian ku nganalisis aspék anu kuring paling henteu resep, anu utama nyaéta desain na nyaéta boros, jauh tina minimalism anu IKEA sareng langkung-langkung Sonos biasana nawiskeun dina jinis produk ieu, tangtosna lampu SYMFONISK henteu didamel kanggo sadaya raos, atanapi kanggo sadaya bumi. Éta ogé ngagaduhan sababaraha detil anu sigana kirang réngsé, sapertos panutup tekstil tina panyaturna, sanaos anjeun mendakan anu sanés langkung ngaganjel sapertos dasar non-iteuk, tapi, kuring pikir milih produk anu langkung enteng sareng langkung kompak, ogé nambihan bohlam lampu sopan (émut yén sanés ngan ukur henteu kalebet bohlam, tapi éta ogé cap ipis) dina produk ampir € 200 éta moal langkung. Éta ogé henteu ngijinkeun kami pikeun ngatur intensitas atanapi nada na, éta tiasa janten lampu pinter anu hébat, tapi henteu.

Éta ngagaduhan seueur hal anu luar biasa, sareng éta ngagaduhan lampu bohlam anu mandiri anu ngajantenkeun langkung awét, ogé kualitas sora sareng integrasi total sareng produk Sonos sareng AirPlay 2 anu ngamungkinkeun urang nyetél sistem stereo sareng multiroom anu saé pisan.

Pendapat editor

Naros

  • Desain saderhana sareng minimalis
  • Kualitas sora sareng konéktipitas anu saé sareng Sonos
  • AirPlay 2 sareng sistem multiroom stéréo

Kontra

  • Badag sareng beurat
  • Henteu aya pangaturan intensitas lampu atanapi sambungan anu pinter
 

Abdi mendakan lampu SYMFONISK ti IKEA ideu anu saé, éta sigana cicing satengahna. Kalayan pamilih intensitas saderhana, bohlam kalebet sareng ukuran anu langkung kompak aranjeunna bakal ngahasilkeun produk ampir buleud, nanging henteu sapertos rak SYMFONISK, sigana henteu produk anu tiasa ditempatkeun di ampir bumi waé. Kami mendakan spéker sareng lampu anu sasarengan tapi henteu rame, anu nawiskeun sora anu spektakuler tapi henteu ogé pikaresepeun. Tanpa ragu salaku pendekatan kana dunya Sonos sareng solusi luar angkasa éta pikaresepeun, tapi sacara pribadi kuring mendakan rak buku langkung pikaresepeun. Anjeun tiasa mésér lampu ieu di pusat IKEA mana waé tina 179 euro.

Lampu SYMFONISK + Spéker
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
179
  • 80%

  • Lampu SYMFONISK + Spéker
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 70%
  • Potencia
    Penerbit: 90%
  • Conectividad
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 60%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 80%


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.