Lenovo V730, laptop high-end anu henteu mawa nami kulawarga 'ThinkPad'

Laptop Lenovo V730 Profesional

Pasti, upami aya anu namina kecap "ThinkPad", gambar laptop otomatis janten émutan. Tapi sanés ngan ukur laptop naon waé, henteu. Tapi tina komputer nganggo kamampuan téknis hébat; tina desain sober sareng sababaraha warna dina kibor.

Persis, mérekna diwanohkeun ku IBM sareng ti taun 2005 éta aya di tangan Lenovo Cina. Saprak harita aranjeunna henteu lirén ngajual laptop dina lambang ieu. Sareng tangtosna: sok dikaitkeun sareng profesional. Nanging, dina gerakan anu anéh, Lenovo parantos ngaluncurkeun laptop anu ngagaduhan fitur high-end tapi éta nyésakeun nami tukang ieu sareng nampilkeun Lenovo V730.

Layar flip Lenovo V730

Laptop ieu, kalayan desain anu sami-sami sober ka saderek ThinkPad, sanaos dina hal ieu urang bakal ngagaduhan Layar diagonal 13 inci, déngdék 180 derajat sareng éta ngahontal résolusi maksimum 1920 x 1080 piksel. Ayeuna, ti Lenovo aranjeunna tiasa nambihan kamampuan noél.

Samentawis éta, dina bagian kakuatan, Lenovo V730 bakal nampilkeun generasi panganyarna prosesor Intel (Kaby Lake). Dina hal ieu urang bakal ngagaduhan konfigurasi anu dimimitian ti Intel Core i7-8550U, dipirig ku mémori RAM 16 GB sareng kamungkinan nempatkeun disk SSD dugi ka 512 GB rohangan.

Di sisi anu sanésna, sajauh sambungan anu aya hubunganana, ieu Lenovo V730 gaduh Bluetooth 4.1 sareng WiFi ac 2 × 2 MiMo; Kalayan kecap séjén, urang bakal ngagaduhan tim anu tiasa ngahontal koneksi WiFi kalayan kualitas sareng kagancangan anu langkung saé. Tangtosna, tina portal Jerman WinFuture aranjeunna ngawadul yén notebook Lenovo ieu bakal kakurangan kamampuan pikeun milih éta ku modem LTE terpadu.

Ayeuna, dugi ka palabuhan, kami bakal ngagaduhan kaluaran HDMI, sababaraha port USB-C sareng USB 3.0 sareng pamaca kartu SD. The Lenovo V730 ngabogaan beurat 1,2 kilogram —Ringan pisan pikeun dibabawa sadidinten - sareng sistem operasi anjeun ngalangkungan Windows 10.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.