Lenovo tetep bet dina konversi sareng nampilkeun Yoga 920 sareng 720

Kami teraskeun nawiskeun anjeun sadaya inpormasi anu disayogikeun ku IFA, pameran téknologi konsumén pangageungna anu diayakeun ayeuna-ayeuna di Berlin. Dinten Rebo giliran Acer, perusahaan anu nampilkeun sajumlah ageung alat-alat, ti ultrabooks ka laptop ku ChromeOS ngalangkungan proyektor laser pikeun panggunaan bumi sareng propésional. Kamari éta giliran perusahaan Cina Lenovo, anu ngagaduhan diantara Motorola sanés saatos ngagaleuh éta ti Google. Perusahaan Cina nampilkeun robahan anyar séri 900 sareng 700: Yoga 920 sareng Yoga 720, anu nunjukkeun kumaha perusahaan terus percanten kana alat anu ngamungkinkeun urang muterkeun layar 360 derajat pikeun ngagunakeunana dina modeu laptop atanapi saolah-olah tablet, sanaos beuratna sacara logis henteu sami.

Lenovo Yoga 720

Yoga 720 mangrupikeun modél éntri firma Tionghoa kana jinis alat ieu. Modél ieu nawiskeun kami layar toél IPS 12,5 inci kalayan résolusi Full HD. Éta cocog sareng Active Pen 2, anu nawiskeun 4.096 poin sénsitip tekanan dina layar. Di jero, Lenovo nawiskeun kami 2 atanapi 4-inti prosesor, anu tiasa urang ngiringan 4, 8 atanapi 12 GB RAM tipe DDR4, hard disk SSD dugi ka 512 GB sareng 8 otonomi otonom. Ngeunaan konéksi, Yoga 720 nawiskeun kami sambungan jinis USB-C sareng USB-A anu sanés. Harga awal Yoga 720 nyaéta $ 649.

Lenovo Yoga 920

Kalayan harga mimiti $ 1.399, Lenovo nempatkeun sadaya daging dina grill sareng nawiskeun kami anu tiasa dirobih dilengkepan anu pangsaéna anu terbaik, henteu ngan ukur di jero, tapi ogé di luarna, sapertos speaker JBL. Batré tina modél ieu ngahontal 15 jam berkat Intel Core i7 KabyLake hAyeuna nganggo solusi Full HD. Upami urang nganggo résolusi 4k, otonomi diréduksi janten 10 jam. Lenovo ngamungkinkeun urang pikeun ngonpigurasikeun modél urang ku memori 4, 8 atanapi 16 Gb sareng panyimpenan SSD dugi ka 1 TB. Layarna, kalayan resolusi HD lengkep sareng téknologi IPS, ogé cocog sareng 4.096 titik tekanan anu cocog sareng Aktip Pen 2. Upami urang nyarioskeun sambungan, Yoga 920 nawiskeun kami dua port USB-C, 1 port USB-A 3.0 sareng Sambungan Displayport.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.