Lenovo Retro ThinkPad pikeun nginget-nginget ngeunaan jaman anu tos kaliwat

Kepala sekolah jawab Lenovo, Dave Hill, masihan kami sababaraha indikasi jelas sababaraha bulan ka pengker ngeunaan alat ieu anu bakal nyugemakeun jiwa nostalgia, sareng éta leres pisan éta pas pisan. Sababaraha jalma anu damel sareng komputer di lingkungan propésional sareng henteu terang sareng ngahargaan ThinkPads dina bagian anu sami, mimiti ti IBM sareng ayeuna ti Lenovo

Sakumaha seriusna Lenovo badé sareng Retro ThinkPad? Nya, sigana seueur pisan, sahingga situs wéb téknologi utama anu parantos ngamimitian nyandak peluncuran sareng spésifikasi na, hayu urang ningali éta langkung jero.

Lenovo P70

Kisaran ThinkPad ngagaduhan seueur kautamaan, sareng éta sababna parantos nempatkeun dirina salaku alternatip portabel utama nalika ngeunaan workstations, janten henteu sesah ningali aranjeunna di kantor ageung, naha anjeun mangrupikeun auditor atanapi damel dina hukum teguh, bakal aya ThinkPad. Tapi éta henteu bakal lengkep mesin énggal, numutkeun kabocoran ti Certipedi ka sabenerna bisa dumasar kana Lenovo ThinkPad T470 ayeuna, janten leres-leres janten visual sareng sababaraha detil anu leres-leres bakal ngarobih sadayana, sahingga janten peringatan XNUMX taun jajaran ThinkPad.

Anjeun tiasa pastikeun yén éta moal murah, tapi jelas yén jenis produk ieu mangrupikeun jaminan katahanan. Kuring parantos resep damel dinten-dinten nganggo workstation Lenovo Thinkpad, naha desktop atanapi laptop, sareng éta mangrupikeun kasenangan nyata sareng jaminan reliabilitas. Jelas yén éta moal ngahontal harga anu saé pisan tina unit kahijina, tapi éta bakal mahal, utamina upami urang bandingkeun sareng persaingan, tapi nostalgia gaduh harga, upami henteu naros ka Nintendo sareng Raspberry Pi ulang -Kemas éta payu pikeun 70 euro.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.