Cambridge Audio Melomania 1+: Nyobian ningkatkeun hit

Cambridge Audio terus ngerjakeun mekarna produk audio na saluareun alat Hi-Fi Palasik anu ngamungkinkeun merek nempatkeun dasar pikeun sora Inggris, sabab perjalanan bisnis na dina bidang audio parantos ditingalikeun ka urang. Waktos Ieu aranjeunna terus bet dina sora dina headphone TWS.

Melomania 1+ mangrupikeun upaya ningkatkeun produk anu saé anu diluncurkeun Cambridge Audio pikeun ngalakukeun bit na dina pasar headphone TWS. Cicing sareng kami sareng mendakan naon anu parantos kaalaman ku Cambridge Audio Melomania 1+ ti perusahaan Inggris.

Bahan sareng desain

Dina hal ieu, Cambridge Audio parantos mutuskeun moal ngébréhkeun pangalaman anu parantos dihasilkeun ku Melomania 1 pisan. Headphone anyar ieu, dina tingkat desain, leres-leres henteu énggal. Kami gaduh kotak ukuran anu cukup kaampeuh sareng anu sigana kuring desain anu paling suksés, sistem pembukaan nangtung. Kami gaduh ukuran anu cukup kompak sareng sababaraha bahan anu pikaresepeun pisan. Dina waktos ieu aranjeunna milih warna hideung matte anu ngagaduhan lacquer anu ngajaga tina sinar panonpoé. Dina hal ieu, warna bodas bakal ngagaduhan lapisan sareng daya tahan anu sami.

  • Diménsi Kasus: 59 x 50 x 22mm
  • Diménsi Headphone: 27 x 15mm

Kotak éta beuratna 37 gram, Sanaos upami urang nambihan beurat total headphone sareng kotak urang bakal angkat sakitar 46 gram, beurat sareng ukuranana dina cara anu sami diukur sareng anu bakal ngabantosan urang ngangkutna unggal dinten. Bisi kami, sapertos anu anjeun tingali dina poto, kami ngagaduhan unit dina warna hideung matte. Hal anu sami kajantenan sareng headphone, terang pisan sareng sistem ceuli na dina prinsipna aranjeunna cukup raoseun pikeun dipaké unggal dinten. Cambridge Audio sering leres dina poin ieu.

Especificaciones técnicas

Sedengkeun pikeun headphone, urang mendakan supir 5,8 millimeter pikeun tiap earpiece, kalayan kontrol dinamis sareng diafragma graphene. Pikeun ngaluarkeun sora, éta bakal nganggo Bluetooth 5.0 Kelas 2, janten urang gaduh koneksi otomatis sareng sistem shutdown, ogé kinerja anu saé dina hal otonomi.

Nanging, headphone nyumput prosésor dual-core Qualcomm WCC3026 sareng subsistem Kalimba DSP pikeun nganteurkeun audio kasatiaan luhur sareng produk pemancar sora anu ngagaduhan kamampuan pikeun ngajalankeun file anu diperyogikeun.

  • Lalawanan cai IPX5 pikeun headphone sareng kanggo kasus ieu

Kami ngagaduhan dukungan pikeun propil A2DP, AVRCP, HSP sareng HFP, ogé pikeun tilu codec pang populerna, duanana dina tingkat audio kasatiaan luhur sapertos aptX Qualcomm, sapertos sareng propriétari AAC pikeun produk Apple, sareng SBC pikeun sésana sora anu biasa. Maka aranjeunna bet dina frékuénsi réspon tina 20 Hz dugi ka 20 kHz, sedengkeun distorsi tetep jauh di handapeun 1%, urang ngagaduhan leres 0,04%, anu nyata.

  • Mikropon MEMS kalayan pembatalan noise CvC

Pikeun bagian na eMikroponna ngagaduhan sensitipitas 96 dB sareng réspon frékuénsi antara 100 Hz sareng 8 kHz. 

Otonomi sareng kualitas audio

Kami gaduh batré 500 mAh nganggo kabel USB-C sareng kakuatan maksimum 5V. Aranjeunna nawiskeun waktos playback dugi ka 45 jam kalebet rupa kotak, sakitar 9 jam kalayan muatan tunggal, anu mangrupikeun pagelaran anu hadé. Dina tés urang, jumlah angka aya dina anu ditawarkeun ku Cambridge Audio anu biasana lumayan dipercaya dina istilah data khusus ieu.

Maka urang kéngingkeun sora anu cukup saé, langkung saé upami dimungkinkeun pikeun anu ditawarkeun ku Cambridge Audio Melomania 1 ti mana aranjeunna nampi desain. Kami parantos ningali latency sateuacanna sakitar 70ms yén aranjeunna nawiskeun kami relatif ngirangan ngeunaan playback audio dina video games atanapi dina streaming platform. Peryogi disebatkeun yén codec AAC mangrupikeun anu biasa di iTunes, kualitas handap ka Qualcomm's aptX sareng anu bakal kami anggo dina produk perusahaan Cupertino, sedengkeun kalayan terminal Windows sareng Android anu cocog urang tiasa ngamangpaatkeun codec aptX .

Konfigurasi sareng aplikasi

Pikeun ngajantenkeun aranjeunna tiasa dianggo, urang ngan saukur kedah nuturkeun léngkah konfigurasi dasar ieu anu anjeun parantos terang:

  1. Candak headphone tina kotak
  2. Nyambung kana Mélomania 1 L dina setélan Bluetooth alat anjeun
  3. Duanana earbuds bakal masangkeun sareng mimiti damel

Samentara éta, lDaptar kamungkinan ku mencét tombol ampir teu aya watesna, Aya seueur pisan fungsi anu tandatanganan kalebet kartu kalayan tombol konci sareng hasilna:

  • Maénkeun sareng Ngareureuhkeun
  • Skip lagu salajengna
  • Skip lagu sateuacanna
  • Jilid nepi
  • Jilid handap
  • Berinteraksi sareng telepon
  • Asistén sora

Pangalaman pangguna sareng opini éditor

Sakali deui Cambridge Audio nunjukkeun urang yén henteu sadayana cocog sareng headphone TWS. Média bergengsi sanésna parantos katalog headphone ieu salaku salah sahiji alternatif TWS anu pangsaéna anu tiasa urang mendakan di pasar, Sareng nyaéta nalika perusahaan Inggris turun damel, sacara umum, éta dilakukeun pikeun nyayogikeun kami pangalaman murni, sakumaha anu kajantenan sareng produk anu sami. Dina hal ieu, Cambridge Audio Melomania 1 sateuacanna masihan kami hasilna anu saé saé pikeun urang pikeun mendakan alesan diferensiasi éta. Nanging, Melomania 1+ ieu henteu nganggap biaya tambahan anu ngajantenkeun urang ngémutan deui alternatipna.

121 euro bakal disalahkeun tina akuisisi na dina salah sahiji modalitas anu urang mutuskeun pikeun milih, dina halaman wéb sapertos halaman wéb resmi Cambridge Audio o ti titik penjualan anu biasa urang sapertos Amazon.

Melodi 1+
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
121
  • 80%

  • Melodi 1+
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • Kualitas audio
    Penerbit: 95%
  • Ergonomis
    Penerbit: 70%
  • Otonomi
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 85%

Naros

  • Bahan sareng desain anu karaos premium
  • Kualitas audio anu hirup dugi ka anu pangsaéna
  • Harga anu diukur kalayan tumut kana perkawis di luhur

Kontra

  • Sakedik langkung wani leungit dina desain
  • Teruskeun kalayan hormat kana vérsi anu saencana
 

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.