Kumaha kuring terang naon hard drive kuring?

jinis hard drive

¿Kumaha carana terang naon anu gaduh kuring? Dugi ka sababaraha taun ka pengker patarosan ieu bakal gampang pisan dijawab, kumargi seuseueurna komputer pribadi ngan ukur ngémutan hard disk tipe IDE; Tangtosna, kaayaan ieu timbul upami urang ngagaduhan komputer konvensional sareng Windows, meureun aya béda anu tangtu dina Mac sareng dimana, pangguna tiasa milih hard disk SCSI pikeun kéngingkeun kagancangan anu langkung luhur dina mindahkeun data.

Kiwari, hésé pisan pikeun urang pikeun nyarioskeun ngeunaan hard drive tipe IDE sakumaha anu urang nyarankeun dina alinea sateuacanna, sabab éta diganti gancang sareng gampang ku batur anu langkung gancang, tina téknologi anu béda sareng kapasitas panempatan anu langkung ageung. Pokokna, upami anjeun gaduh komputer sareng anjeun hoyong gaduh sababaraha inpormasi tambahan ngeunaan hard disk, maka kami bakal nyarankeun sababaraha trik sareng ogé, alat-alat anu anjeun tiasa ngajalankeun pikeun marios inpormasi ieu.

Kumaha terang naon anu kuring gaduh dina Windows

Upami urang damel di Windows, aya cara anu gampang pikeun tiasa marios ciri-ciri hard drive urang "dina pandangan"; Kami henteu ngarujuk kana "disk manager" tapi pikeun "optimizer" anu sami. Sangkan anjeun tiasa nerapkeun trik ieu, kami nyarankeun anjeun nuturkeun léngkah ieu:

  • Pilih kancingna Windows Start ti handap kénca.
  • Dina lapangan milarian nyerat «ngaoptimalkeun»(Anggap anjeun gaduh sistem operasi Inggris). Upami anjeun gaduhna dina basa Spanyol, milari «Optimalkeun unit»
  • Pilih pakakas Windows tina hasil anu ditampilkeun.

Langsung jandela atanapi panganteur alat ieu bakal kabuka, anu leres-leres asalna anu bakal ngabantosan kami ngaoptimalkeun hard drive urang. Tanpa kedah ngalaksanakeun pancén ieu (sanaos anjeun tiasa dianggo dina waktos anu sanés), di luhur interface anjeun bakal mendakan daptar sadaya hard drive anu dipasang dina komputer pribadi.

Disk Optimizer dina Windows pikeun terang naon anu kuring gaduh

Dina tangkapan layar anu kami parantos ngajukeun anjeun bakal ngagaduhan kamungkinan pikeun perhatoskeun hard drive ieu sareng dimana, kolom kadua nunjukkeun jinis anu masing-masingna pakait. Urang tiasa sacara gampil ngaidentipikasi salah sahiji anu ngagaduhan téknologi SSD, sanés kaayaan anu sami pikeun anu sanés anu didaptarkeun di sana, sanaos gampang ditetepkeun yén éta tiasa tina jinis S-ATA, sabab hésé pisan pikeun jinis SSD pikeun hirup babarengan dina komputer. kalayan hiji IDE.

Ayeuna anu anjeun terang kumaha terang naon hard drive kuring gaduh dina Windows, urang bakal ningali metode anu sanés pikeun kéngingkeun inpormasi langkung lengkep ngeunaan modél HDD atanapi SSD kami.

Tulisan anu aya hubunganana:
Ngarobih hard drive internal pikeun éksternal

Inpormasi khusus ngeunaan hard drive urang dina Windows

Trik anu kami sebutkan di luhur bakal nawiskeun kami ngan ukur inpormasi umum ngeunaan hard drive urang, nyaéta, jinis téknologi sahingga konektor anu aranjeunna tiasa anggo dina strukturna. Upami anu anjeun pikahoyong nyaéta terang kumaha terang naon anu kuring gaduh dina komputer kuring pikeun kéngingkeun inpormasi anu langkung khusus sareng téknis ngeunaan HDD atanapi SSD anjeun, kami nyarankeun anjeun nganggo salah sahiji tina dua alat anu bakal kami sebatkeun saat ieu.

Spésipik Piriform

Spésipik Piriform Éta salah sahijina, anu tiasa diunduh sacara gratis (salami anjeun henteu nyungkeun dukungan) tina halaman wéb na. Nalika anjeun ngajalankeunana dina interface alat, sadaya hard drive anu nyambung kana komputer pribadi anjeun bakal ditingalikeun.

Kumaha terang naon hard drive kuring gaduh sareng Speccy

Potret layar anu parantos kami pasang di bagian luhur nunjukkeun yén kami masing-masing hard drive ieu tapi, kalayan inpormasi khusus; Di ditu kami bakal tiasa ningali naha éta asalna tina jinis SATA sareng kecepatan transfer anu dipibanda.

CrystalDiskInfo

CrystalDiskInfo mangrupikeun alat anu pikaresepeun anu tiasa anjeun anggo sacara gratis; Tina halaman wéb unduhan anjeun tiasa milih antara vérsi pikeun dipasang dina Windows atanapi vérsi portabel, anu terakhir mangrupikeun anu paling disarankeun supados henteu kedah ngantepkeun rékaman panggunaanna dina Windows.

CrystalDiskInfo pikeun kéngingkeun modél hard disk anu kuring gaduh

Sanaos alat ieu ogé nawiskeun kami inpormasi khusus, tapi éta rada langkung kahartos tibatan anu tiasa disebatkeun ku urang di luhur. Di dieu urang ngagaduhan kamungkinan pikeun ningali jinis hard disk anu dipibanda, laju maca sareng nyeratna, kinerjaana, suhu ayeuna, waktos parantos aya diantara seueur data sanés.

Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha carana diklon hard drive kalayan gampang sareng gancang

Naon kabutuhan anjeun nalika datang ka terang inpormasi penting ngeunaan hard drive anjeun, Salah sahiji tina tilu alternatif anu parantos kami sebatkeun dina tulisan ieu tiasa manpaat pisan. Kami arepkeun anjeun parantos ngabéréskeun mamang anjeun sareng anjeun parantos terang kumaha terang naon hard drive kuring dipasang dina komputer.

Naha anjeun terang langkung seueur metode pikeun milarian terang? Hayu urang terang!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   lalo cenahna

    saé pisan kuring syrian. hatur nuhun!

  2.   Sanés Roi cenahna

    Roi reuwaseun

bool (leres)