Analisis Headphone Origem HS-3

Panutup Origem HS-3

Urang teraskeun uji coba gadget patali musik. Asesoris anu ngabantosan urang nganggo mangpaat pangseueurna ti smartphone urang. Dinten ieu kami nunjukkeun ka anjeun headphone pikeun urang anu resep resep musik nalika olahragaéta Asal HS-3.

Sakumaha urang tiasa tingali di pasar, ayeuna aya ratusan modél tina headphone. Anu nawiskeun téknologi nirkabel True Wiereles Sound menonjol sakumaha anu pang anyarna. Tapi numutkeun kabutuhan unggal pangguna, headphone ieu panginten henteu pantes.

Origem HS-3, musik anjeun nuturkeun wirahma

Sakumaha urang nyarios, numutkeun jinis olahraga anu anjeun latihan. Jeung deuih numutkeun ka intensitasna anu ku urang dilakukeun, anu alit Headphone TWS bisa hasil henteu seger. Sanés kusabab beurat atanapi pagelaranana. Tapi enya bisa leupas tina ceuli sareng murag turun. Megatkeun, musna, sareng pamustunganana ngeureunkeun wirahma urang.

Jeung Asal HS-3 anjeun ngan ukur kedah hariwang ngeunaan ngéléhkeun tanda pangsaéna anjeun. Naha kitu dirancang kalayan saé ngarah moal murag atanapi leupas. Salaku tambahan kana bentuk anatomi headset anjeun, di format intraural éta pas sampurna. HS-3 Aranjeunna ngagaduhan unsur pengikat anu sanés supados aranjeunna henteu gugur ogé urang tiasa kaleungitan aranjeunnar.

Origem HS-3 headset beureum

La Tandatangan Origem lahir teu lami, di 2.014. Dijieun ku insinyur sora sareng téknologi anu ngalaman. Sareng sareng tim desain anu resep kana musik. Motivasi utami aranjeunna nyaéta nawiskeun pangalaman ngupingkeun pangsaéna dina harga anu terjangkau. Tapi tanpa ngalalaworakeun desain anu pikaresepeun sareng inovatif.

Jelas yén Origem HS-3 henteu janten henteu diperhatoskeun. Aranjeunna ngagaduhan desain panon-catching bari anggun. Pilihan warna hideung beureum suksés sabab ngajantenkeun aranjeunna menonjol. Gagasan yén aranjeunna masih gaduh kabel tiasa ngajantenkeun aranjeunna sigana moal terakhir. Tapi jelas éta aya anu langkung resep tombol di luar headset pikeun ngamanipulasi aranjeunna langkung gampang.

Dirancang pikeun ngadukung kagiatan urang

Dina pandangan heula anjeun tiasa ningali yén desainer Origem hoyongna anu HS-3 Sean pilihan pikeun anu resep olahraga outdoor. Urang tingali kumaha headset na gaduh desain ergonomis anu pas sampurna kana ceuli. Sareng a beurat nyaman kusabab kumaha entengna. 

Héndsét ngagaduhan ukuran pad béda pikeun mastikeun fit sampurna. Sareng luhur sadayana éta kinerja sora yén headphone ieu tiasa nawiskeun tiasa dinikmati sacara lengkep. Kanyamanan penting nalika urang badé nganggo éta pikeun olahraga, tapi terang yén urang moal kaleungitan aranjeunna ogé.

dina bagian luar tina headset urang tingali kuriling logam di tengahna nyaéta logo tanda tangan. Ngan diluhur we tingali teh dukungan anu ngan saukur dina ceuli. Una sapotong kaku kawat plastikan ku bantalan lemes di daérah anu ngendog dina tonggong ceuli. Anu ogé radjustable pikeun total fiksasi sareng leres-leres raoseun.

Origem HS-3 kadali

Dina headphone kami moal mendakan euweuh kadali atanapi tombol touch. Pikeun ieu, Origem HS-3 ngagaduhan a keypad mandiri sakumaha saderhana éta mangpaat. Ngan tilu tombol, hurung sareng pareum, anu ogé bakal dianggo pikeun ngajawab atanapi ngagantung telepon. Sareng dua tombol sanésna pikeun kontrol volume anu ku pencét dua kali ogé mindahkeun lagu maju atanapi mundur. 

Éta ogé tempatna dina area tombol mikropon pikeun ngobrol dina telepon. Sareng dina salah sahiji sisina, port sambungan pikeun "muatan gancang" ngecas. Mangrupikeun panyambungna micro USB di mana urang bakal kedah sambung kabelna ngan ukur 30 menit Pikeun mikaresep nepi ka 6 jam musik henteu lirén.  

El kabel dina warna beureum Nembonganna rada kandel tibatan headphone konvensional. Éta mastikeun urang a sinkronisasi sampurna sora kadua saluran Henteu kaleungitan sora atanapi konéksi dina salah sahiji headphone. Sareng éta aya di tukangeun beuheung janten moal nimbulkeun masalah naha damel atanapi maen olahraga. Naha éta headphone anu anjeun milari? Anjeun tiasa ngagaleuh ayeuna ngaklik dina tautan ieu Origem HS-3 dina Amazon.

Sora kualitas héran

sanajan penampilan fisik penting pisan dina alat naon waé, sora penting dina headphone. Sareng kusabab éta headset sareng orientasi jelas ka atlit, aya sababaraha elemen penting anu kedah diperhatoskeun. Nyandak kana akun sateuacanna éta nahan sareng kaamanan moal aya masalah.

Kami resep pisan anjeun tingkat volume kuat. Kami aya kalana parantos nguji headphone anu tingkat volume maksimal ragrag pondok. Ieu janten langkung penting nalika aranjeunna headphone pikeun dianggo di luar ruangan. Maka, salian ti gaduh ketang anu saé dibéré sistem intraural na, aranjeunna disada cukup kuat pikeun ngan ukur tiasa ngadangukeun musik urang. 

Tapi musikna henteu ngan ukur hurung nyaring. Kami parantos kaget ku kualitas sora urang tiasa ngandelkeun dina Origem HS-3. Bass dirasa jelas. Sareng treble disada ku kajelasan sareng kualitas urang tiasa ngarepkeun tina alat anu langkung mahal. Kami resep nempatkeun aranjeunna maksimal tanpa distorsi dirasa. Pondokna, hiji aspék sora dimana HS-3 kéngingkeun catetan anu saé pisan, sareng di dieu anjeun tiasa mésér éta dina Amazon 

Firma Origem nembongkeun dadana ku HS-3 pikeun janten lHeadphone munggaran anu nampilkeun téknologi HDR énggal (Jangkauan Dinamis Tinggi). A algoritma sanggup dinamis nyaluyukeun banterna frékuénsi anu béda sacara otomatis. Ku cara kieu nawiskeun a pangalaman sora stereo saukur sampurna.

Méja Spesifikasi Origem HS-3

Eusi kotak Origem HS-3

Marca Asalna 
model HS-3
Sistem headphone Intraural
Conectividad Bluetooth 5.0
Jarak didukung nepi ka 10 méter
Carga Port USB mikro muatan gancang
Ngecas waktos 30 menit
Otonomi horas 6
Kontrol 3 tombol fisik
dimensi X x 18 10 5 cm
Panjang kabel 70 cm
beurat 20 g
harga 94.99 €
Link pameseran Asal HS-3

Pro sareng Kontra Origem HS-3

Naros

Sampurna pikeun ngaji atanapi maénkeun olahraga di luar ruangan tanpa hariwang yén aranjeunna bakal murag, putus atanapi leungit.

Kualitas anu ditawarkeun ku algoritma novél tina Sora HDR.

Bébas gancang Ngan dina 30 menit urang bakal gaduh 6 jam musik non-stop.

Santika sareng tahan cai hatur nuhun kana Sertifikasi IPX5.

Naros

  • Dirancang pikeun olahraga outdoor
  • Sora HDR
  • Bébas gancang
  • Sertifikasi IPX5

Kontra

boga kabelSanaos aya di tukangeun beuheung sigana baheula.

Teu ngagaduhan kontrol touch dina headset sorangan.

El harga ngaleuwihan ekspektasi sareng henteu kalapa pisan.

Kontra

  • Kabelna pareum tina gaya
  • Henteu aya kontrol noél
  • Harga anu langkung luhur tibatan anu diarepkeun

Pendapat editor

Asal HS-3
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 3 bentang
94,99
  • 60%

  • Asal HS-3
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 75%
  • kinerja
    Penerbit: 75%
  • Otonomi
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 75%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 50%


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.