Plattsburgh Janten Kota Mimiti Ngalarang Pertambangan Bitcoin

Bitcoin

Demam cryptocurrency sigana henteu acan réngsé. Kusabab seueur pangguna teraskeun tambang Bitcoin sareng mata uang digital sanés. Hal anu nyababkeun masalah sareng kontropérsi dina sababaraha kasus. Sakumaha anu parantos kajantenan di kota Plattsburgh di nagara bagian New York. Kusabab kota parantos janten anu munggaran nyaram penambangan cryptocurrency.

Sora parantos diayakeun di déwan kota. Dina sora éta, sapuk, éta Pertambangan cryptocurrency dilarang pikeun 18 bulan ka hareup. Salah sahiji alesan pikeun kaputusan ieu nyaéta konsumsi énergi anu ageung anu dilaksanakeun ku prosés ieu.

Dina kecap walikota nyalira, Colin Read, kota ngagaduhan salah sahiji harga listrik panghandapna di dunya. Sesuatu anu ngamotivasi panambang Bitcoin sareng mata uang sanés pikeun nganggo kota salaku pusat pertambanganna. Kusabab éta biaya listrik janten langkung handap.

 

Dina kasus Plattsburgh, sakitar 4.5 sén per kilowatt-jam dibayar. Rata-rata di Amérika Serikat sakitar 10 sén. Janten kirang langkung satengahna. Salaku tambahan, kota ngagaduhan harga khusus pikeun perusahaan anu ngagunakeun listrik sacara intensif. Dina kasus ieu, 2 sén anu ditagih. Hal anu dipikahoyong ku panambang Bitcoin.
Nyatana, Coinmint nyaéta perusahaan anu didédikasikeun pikeun pertambangan Bitcoin sareng netep di kota Plattsburgh. Antara Januari sareng Fébruari perusahaan gaduh 10% tina total énergi kota anu dikonsumsi. Sampel tina jumlah énergi anu seueur anu dikonsumsi ku prosés ieu. Kusabab kitu, déwan kota nyandak tindakan saatos padumuk humandeuar ngeunaan kenaikan harga tagihanana.
Kusabab dipasihan konsumsi pertambangan Bitcoin, kota kedah mésér listrik di pasar terbuka, anu jauh leuwih mahal. Hal anu nyababkeun tagihan anu langkung mahal pikeun padumuk kota. Kituna, aranjeunna nyandak kaputusan ieu sareng penambangan Bitcoin sareng cryptocurrency sanésna tetep dilarang pikeun 18 bulan ka hareup.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.