Analisis mobil 4 × 4 dikawasa radio XinleHong 9125

Dinten ieu kami nyobian Xinle Hong 9125, anu kawasa 4 × 4 mobil anu dikawasa radio éta menonjol pikeun senang sareng gampang panggunaanna, anu parantos ngamungkinkeun kami ngararasakeun sababaraha dinten anu pikaresepeun dina jangkauan pilot anu paling ahli sareng anu ngan ukur nganggo mobil anu dikontrol jarak jauh. Sareng sadayana ieu kirang ti $ 90 ku ngaklik dieu Naha anjeun henteu kersa ningali éta?

A desain anu tabrakan

Aya mobil anu lebet kana panon sareng ieu salah sahijina. Pas urang muka bungkus urang mendakan sorangan mobil ukuran anu saé, dikurniakeun roda anu ngirut sareng katingal satengahna antara Bigfoot sareng treuk tipe Kursus pondok. Urang badé nyobian!

4 × 4 RC Car Driving

Ieu mangrupakeun pinuh radio dikawasa radio RTR, kacuali batréna émisi anu ngagunakeun tilu aki-aki AA henteu kalebetkeun kana iket. Éta ogé kalebet rengkuh pikeun ningkatna sareng nyoplokkeun roda, anu saderhana berkat nut tunggal. Kantun ngeusi batre (carjer ogé kalebet), tempatkeun kana liang, tutupkeun tutupna sareng anjeun tiasa mimiti muter.

Konstruksi na katingalina mantep sareng fleksibel dina waktos anu sami, janten katingalina bakal tahan pangaruh anu pasti bakal ditampi. Hal kahiji anu nyerang anjeun nyaéta kapasitas daya tarik anu hébat sareng kumaha gampang pikeun nyetir. Setir gancang sareng cukup akurat berkat servo anu cukup kuat. Biasa dina mobil anggaran ieu yén servo rada langka, janten mangrupikeun titik anu dipikaresep pikeun XinleHong 9125.

La nyatakeun kecepatan maksimum nyaéta 46 km / jam, kanyataan anu sigana rada optimis ka kuring. Mobilna ngalir pisan tapi jujur ​​kuring henteu nyangka éta bakal ngahontal inohong éta, sanaos leres ogé yén kami henteu tiasa ngukur éta. Bisi wae, kami moal sono deui langkung seueur kecepatan, sabab kami nyebatkeun, éta mangrupikeun mobil anu langkung gancang sareng kagancangan pikeun seueur konsumen dina jenis produk ieu.

Nyarios ngeunaan kagancangan, Kuring kaget sacara positif ku stabilitas anu dipibanda hatur nuhun sabagian kana lebar lagu lega sareng jinis ban na. Nyaéta leres hésé miceunana kana kurva kalayan anu urang tiasa sacara gampil néwak aranjeunna luncur kalayan kagancangan maksimum na. Salaku tambahan, nalika anjeun ngaleupaskeun akselerator mobil muatan seueur beurat di payun sareng bahkan langkung gampang buleud sudut anu paling ketat ku jalan luncuran anu pikaresepeun.

Titik anu paling lemah nyaéta gantung, éta sistem anu saderhana pisan tanpa dampers minyak éta mangrupikeun hal anu bouncy, tapi éta dihampura ngitung biaya mobil anu henteu ngahontal $ 90.

Saatos sakitar 10 menit tés sengit batréna nyarios cukup sareng urang kedah ngeusian deui. Éta ngalengkepan batré LiPo saderhana 1.600mAh, kapasitasna rada handap pikeun poténsi mobilna, kalayan dua jinis 390 motor disikat. Sahenteuna tokoh anu dinyatakeun caket pisan sareng anu asli, numutkeun data anu diukur ku carjer biasa urang.

Saatos tés urang parios mobilna sareng sadayana siga anu aya dina tempatna. Sadayana bantalanana logam sareng bagian transmisi ogé, mastikeun durasi minimum dina perlakuan sengit. Pabrikan ogé nyatakeun yén éta tahan cai, sanaos kami nyarankeun panggunaan sedeng upami urang hoyong nyingkahan karusakan. Pindah kana jukut anu baseuh henteu sami sareng nempatkeunana kanggo ngambah puddles anu jero.

Kasimpulan tés

Nyimpulkeun, a beuli disarankeun upami urang milari mobil anu pikaresepeun pisan anu gaduh waktos anu saé tanpa komplikasi. Ogé, bisi tina teu kaduga Aya katalog suku cadang online.

4x4 RC Mobil
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
$ 89,99
  • 80%

  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • kinerja
    Penerbit: 85%
  • Otonomi
    Penerbit: 75%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 95%

Titik dina kahadean

Naros

  • Desain umum
  • Betah nyetir
  • harga

Titik ngalawan

Kontra

  • Gantung bouncing
  • Batréna lumayan adil

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.