Samsung ngenalkeun buku catetan Notebook 3 sareng Notebook 5 énggal

Samsung Notebook 3 warna

Samsung hoyong ningkatkeun ayana di séktor laptop. Kami terang yén éta kawéntar pisan dina sektor smartphone sareng, panginten, dina sektor televisi, tapi dina dunya komputer, éta mangrupikeun salah sahiji deui kaulinan. Pikeun ngamimitian menonjol, éta nembé nampilkeun dua garis laptop anu anyar anu namina: Samsung Notebook 3 sareng Samsung Notebook 5.

Janten langkung jelas, urang kedah nyarios yén dua garis ieu diwangun ku sababaraha ukuran. Nya, tibatan, séri na Samsung Notebook 3 diwangun ku modél 14 sareng 15 inci, bari séri Samsung Notebook 5 ngan ukur bakal diwangun ku modél 15 inci. Tapi hayu urang tingali naon duanana garis nawiskeun kami.

Samsung Notebook 5

Samsung Notebook 3 bakal diwangun ku dua modél: 14 inci sareng 15 inci. Dina kadua kasus ieu urang nuju hubungan sareng tim anu beuratna kirang tina 2 kilogram dina total. Kitu ogé, kadua tim ngagaduhan ciri anu sami, kecuali éta modél 14 inci nawiskeun resolusi layar HD sareng vérsi 15 inci tiasa ngahontal Full HD. Sedengkeun kartu grafik modél 14 inci terpadu, dina vérsi 15 inci aranjeunna masihan anjeun pilihan pikeun bet dina modél NVIDIA MX110 khusus sareng mémori pidéo 2 GB.

Pikeun bagian na, jajaran Samsung Notebook 5 ngan ukur bakal sayogi kalayan ukuran layar 15,6 inci sacara diagonal, resolusi Full HD sareng kamungkinan milih kartu NVIDIA GT150 terpadu atanapi khusus sareng memori 2 GB.

Samsung Notebook 5 payun

Pikeun sésana, urang nyanghareupan tim anu mungkin gaduh prosesor Intel Core generasi ka 7 atanapi 8; RAM DDR4; sareng sistem tina neundeun hibrid Éta bakal diwangun ku SSD sareng unit konvensional (HDD) - kapasitas henteu ditangtoskeun. Anu tiasa urang carioskeun nyaéta yén laptop énggal ieu bakalan sayogi dina sababaraha warna sareng bakal dugi ka bulan ieu di Koréa Kidul, sedengkeun ékspansi ka pasar sanésna bakal dugi dina satengah kadua taun ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.