Sonos ngaluncurkeun kampanye diskon pikeun Natal

Firma Amérika Kalér parantos ngaluncurkeun kampanye tawaran agrésif pikeun Hideung Jumaah sareng Natal, nyayogikeun sababaraha juiciest, ku kituna anjeun tiasa nyiapkeun daptar kahayang anjeun. Ku kituna, Kami nyarankeun sababaraha produk Sonos anu gaduh diskon dugi ka 20% dina tanggal ieu, sabab meunang payun Natal sok pilihan alus pikeun nyimpen sababaraha duit.

Émut yén di dieu di Actualidad Gadget kami parantos nguji seueur produk Sonos, janten ieu mangrupikeun waktos anu saé pikeun anjeun ningali sadayana. dina saluran YouTube urang, Rasa anjeun?

Meunang diskon 20% dina alat Sonos Home Theater di ramatloka sonos sareng di toko-toko anu dipilih. Anjeun tiasa pariksa kaca promosi Sonos pikeun tetep nepi ka tanggal jeung warta na specials natal.

  • € 450 diskon on Sonos Arc 5.1 Set (ayeuna € 1796) anu kalebet Sonos Arc, dua Sonos One SL sareng generasi katilu Sonos Sub.
  • € 350 diskon on Sonos Arc 3.1 Nyetél (ayeuna € 1498) anu kalebet Sonos Arc sareng Sonos Sub generasi katilu.
  • € 300 diskon on Sonos Arc Sakuliling Siapkeun (ayeuna € 1097) anu kalebet Sonos Arc sareng dua Sonos One SL.
  • € 200 kaluar Sonos Beam (Gen 2) Sakuliling Siapkeun (ayeuna € 662) anu kalebet Sonos Beam generasi kadua sareng dua Sonos One SL.

Saterusna, nu anyarSonos Gift Guide» Éta sampurna pikeun inspirasi nalika ngadamel kado usum liburan ieu. Naha pikeun jalma anu petualang, anu resep pilem, atanapi kolektor vinil, pituduh ieu dirarancang pikeun nyocogkeun ka raos sadayana.

Salian ti tawaran anu disebatkeun di dieu, anjeun bakal mendakan harga anu langkung kompetitif tibatan biasa dina katalog Sonos langsung dina halaman wéb na. Sedengkeun éta leres Sonos henteu ngadamel produk anu murah, naon waé diskon dina hal ieu tiasa janten kasempetan anu saé.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.