Stadia, platform kaulinan online anyar Google, sumping

Stadia logo

Kami parantos ngumumkeun éta, éta ngan ukur hitungan waktos sateuacan raksasa anu gaduh ibukota G minat kana gim video. Sareng sakumaha anu parantos diramalkeun dina sababaraha bulan terakhir, momen éta parantos sumping. Stadia, platform anu anyar pikeun "gamer" anu Google lebet kana dunya video games parantos kanyataan. Sareng pikeun hadé atanapi goréng, teu ninggali saha waé anu teu paduli.

tungtungna Kami TEU bakal ngagaduhan konsol Google. Pikeun seueur éta mangrupikeun kuciwa kusabab aranjeunna hoyong ningali naon anu sanggup didamel ku Google sareng nyumbang ka industri ieu. Tapi di sisi anu sanésna, konsép tiasa maénkeun sagala kaulinan anjeun, dina layar naon waé sareng nalika kapan, ogé parantos narik perhatian sareng parantos dipikaresep pisan. Kami terang Google henteu bakal manggil kami pikeun presentasi ku hal anu biasa, sareng éta aya.

Stadia sanés konsol ... tapi kami resep

Nyaho poténsi anu dipiboga ku Google dina tingkat pamekaran, kami ngarepkeun anu penting. Salami mangtaun-minggu éta parantos dikoméntaran dina sagala rupa média yén naon anu bakal anjeunna tunjukkeun ka urang bakal aya anu mirip a Netflix tina kaulinan. Tapi ieu mangrupikeun hal éta acan jelasMalah teu acan aya cariosan ngeunaan langganan atanapi harga seragam pikeun kaulinan. Janten urang moal tiasa nyarios pasti ngeunaan jinis jasa anu urang tiasa percanten.

Naon anu parantos diusahakeun Google pikeun ngirim kami konsép anu jelas pisan. Di pikahareupeun, kantos caket, urang moal butuh konsol pikeun maénkeun kaulinan karesep urang. Urang tiasa nuturkeun kaulinan anu urang mimitian dina laptop dina TV urang. Sareng nalika urang kaluar, turutan kaulinan anu sami pikeun waktos anu sami kami dina smartphone. Kadua kaayaan siga anu terobosan nyata, sareng kami resep ieu. Tapi kalayan seueur detil anu kedah ditangtoskeun dina waktos ayeuna.

Hal anyar anu nyarioskeun ngeunaan midangkeun anu bakal ditawarkeun ku Stadia nyaéta kamungkinan gaduh layar babarengan. Kamungkinan anu gumantung kana gim, dugi ka ayeuna katingalina rumit. Kakuatan komputasi anu diperyogikeun pikeun nawiskeun pilihan ieu teu kahontal, sanaos katingalina Stadia bakal ngaleungitkeun halangan ieu gancang-gancang sareng bakal disambut ku gamer.

Google hoyong gaduh anu pangsaéna dina dunya video game. Sareng éta parantos ngagaduhan perusahaan anu janten patokan dina sektor éta. Tapi ogé ku sumbangan anu tiasa ditawarkeun ku pabrik-pabrik leutik di dunya gim. Kukituna, Google nawiskeun sadayana berita anu didamel ka pangembang tina sadaya perusahaan anu parantos kolaborasi dina nyiptakeun Stadia. Ku cara kieu, dipastikeun yén, ku sadaya poténsi G ageung, aranjeunna bet dina nyiptakeun kontén pikeun platform anyar ieu.

Bagikeun buruan anjeun sareng saha waé anu anjeun pikahoyong ayeuna

Salah sahiji hal anu paling dipikaresep ku peminat gim nyaéta tiasa ngabagi buruan anjeun kalayan sésana. Integrasi pamaén séjén dina kaulinan urang bakal dilakukeun sacara otomatis. Sareng sakumaha anu parantos urang tingali dina pidéo démo éta bakal seueur hatur nuhun langkung gampang kana tombol khusus pikeun éta. Tiasa ngundang pamaén sanés ka buruan urang bakal intuitif sareng gancang. Sareng luhur sadayana urang tiasa ngalakukeun éta tina platform éta sorangan sareng tanpa kedah lirénkeun kaulinan urang.

Parangkat Stadia

Ngagaduhan pilihan sapertos nambihan pamaén kana kaulinan dina laleur ngan ukur tiasa diyakinkeun ku sababaraha urang, sareng Google aya diantarana. Ogé diumumkeun salami presentasi kamari yén Stadia bakal nampilkeun sababaraha pituduh khusus pikeun tiap gim. Hal ngeunaan naon anu didugikeun dina minggu-minggu ayeuna. Tapi hal anu urang teu ngagaduhan nyaéta integrasi pituduh nyalira di buruan. Sareng éta bakal ngabantosan kami pikeun nawiskeun «Solusi» dina waktos anu sami dimana urang ngamimitian. Terobosan sanés anu urang cinta.

Stadia, sahenteuna pikeun ayeuna, henteu langkung ti platform kanggo kaulinan kalayan bagian konsép anu saé ngeunaan anu seueur anu kedah ditangtoskeun. Platform, enya, kalayan ukuran sakumaha ageung sakumaha Google. Sareng éta dumasar kana pusat data anu dipimilik ku Google di planét urang. Teu anéh, salah sahiji slogan na anu paling sering diulang-ulang dinten ayeuna nyaéta "Pusat data mangrupikeun platform anjeun".

Teu aya deui alat Stadia

Stadia euweuh alat deui

Sakumaha urang nyarioskeun di awal, terang yén Google tungtungna henteu bet dina nyiptakeun konsol fisik nguciwakeun sababaraha. Tapi ideu anu aranjeunna usulkeun henteu peryogi alat anu sanés ogé sateuacanna. Fans kaulinan sareng pangguna téknologi anu langkung dasar ngagunakeun sahenteuna dua, tilu sareng dugi ka opat alat sadinten. Sahenteuna, sareng ampir kedahna, urang nganggo smartphone unggal dinten. Pikeun ieu kami nambihan, panginten, sababaraha headphone. Teras laptopna, sareng upami urang hoyong maén, ogé konsolna.

Sanaos urang henteu tiasa ngaleungitkeun hiji unsur penting pikeun ngajantenkeun pangalaman midangkeun éta leres-leres rewarding, controller na. The Stadia Controller, dina gambar mana anu parantos dibocorkeun, kami resep. Kalayan a desain tradisional anu nyumputkeun téknologi pangénggalna sapertos tombol pikeun ngabagi kaulinan urang langsung dina Youtube, Atawa di asistén sora. Éta bakal gaduh ngecas ngalangkungan USB Type C, panyambungan Wifi, palabuhan jack headphone sareng tilu setélan warna.

Warna kontributor stadia

Urang tingali kumaha Alat "Cabut" tanpa kaleungitan alternatif, sareng midangkeun sanés anu anyar. Tiasa maénkeun kaulinan anu sami dugi ka ayeuna, sareng seueur deui, tanpa peryogi konsol. Atanapi televisi dimana urang sok nyambungkeun éta ngajantenkeun mobilitas langkung ageung. Sareng nalika urang parantos mairan, urang tiasa ngalakukeun éta tanpa éléh pertandingan sareng nuturkeun titik anu sami ngajantenkeun langkung saé. Teu aya kotak, teu aya unduhan, teu aya wates.

Kami sok resep nyaksian kamajuan. Sareng Stadia pasti bakal janten sateuacan sareng saatos industri video game ageung. Sateuacanna anu sapertos biasa bakal positip pikeun pangguna. Sareng éta urang antosan que ngawula sahingga saingan anu paling langsung sapertos Microsoft atanapi Sony nyatet ngeunaan pamutahiran sareng cobian ngungkulanana. Jelas yén industri ngalaman parobahan sareng urang bakal ningali naha sésa firma tiasa nuturkeun Google dina tahap anyar ieu.

Naon anu urang henteu terang ngeunaan Stadia

Saatos presentasi anu kawilang ngahibur sareng dinamis, sajumlah patarosan tetep dina pipa. Kami tetep sareng sababaraha patarosan anu leres-leres penting. Kami ditempatkeun ku Google pikeun terang langkung seueur ngeunaan katalog kaulinan anu bakal dipiboga ku Stadia dina usum panas. Tapi aya seueur hal anu urang teu acan diwartoskeun, sareng diantarana sababaraha hal anu penting pisan. Salah sahiji mamang ageung salami minggu-minggu ieu, sareng éta bakal tetep tetep dina hawa, nyaéta operasi tingkat bisnis Stadia.

Naha éta bakal dianggo sareng langganan bulanan? Kami henteu terang naha urang bakal tiasa nganggo Stadia ku mayar biaya bulanan. Sareng tangtosna, kami henteu terang, upami kitu, sabaraha anu bakal urang carioskeun. Ieu tacan jelas. Pilihan anu sanésna, upami sanés sanés jasa langganan, tiasa mésér game, atanapi bahkan tiasa janten jinis "nyéwa" unggal buruan. Kami bakal neraskeun ngadamel spekulasi dugi Google langkung jelas deui.

Platform Stadia

Salah sahiji hal anu penting pisan, kami henteu terang sarat minimum pikeun kagancangan sambungan yén urang kedah tiasa nganggo Stadia. Utamana tumut kana résolusi anu dibahas dina presentasi 4K HDR dina 60 FPS. Detil anu penting pikeun, nyandak sambungan anu urang gaduh, terang naha urang tiasa maén ngalangkungan platform Google anu énggal.

Sareng tangtosna, pikeun sadaya penggemar dunya kaulinan, éta penting pisan pikeun terang katalog permainan ku urang tiasa diitung. Dina pengertian ieu, Google ngadugikeun urang nalika usum panas. Janten urang masih kedah ngantosan sababaraha sasih kanggo terang ieu kanyahoan sareng seueur deui anu ditingalkeun di udara kamari. Tohan dina platform anu masih seueur dipikanyaho, sareng penting pisan, sigana picilakaeun. Sanaos urang resep kana konsép anu dipidangkeun sareng perbaikanna penting dina tingkat permainan sareng téknologi we tetep ngantosan kanggo diajar langkung seueur ngeunaan Stadia.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.