Analisis Huawei Watch GT 2: Jam pinter sareng otonomi langkung

Panutup Huawei Watch GT 2

Sababaraha minggu ka pengker teh Huawei Mate 30 sacara resmi. Dina acara presentasi ieu, mérek Cina nyéépkeun kami hal-hal anyar, sapertos presentasi jam tangan anyar anjeun. Éta ngeunaan Huawei Watch GT 2, anu diluncurkeun saatos kasuksésan generasi kahiji, anu penjualanna parantos ngaleuwihan 10 juta unit di seluruh dunya.

Kami parantos tiasa nyobian nonton jam anyar ieu tina merek Cina, salami ieu. Kami parantos tiasa nguji sareng nganalisis éta. Dina presentasi na, Huawei Watch GT 2 ieu diumumkeun salaku arloji serbaguna, kalayan otonomi anu luar biasa sareng urang bakal tiasa ngagunakeunana nalika olah raga sareng dina dinten-dinten ogé.

Spésifikasi Huawei Watch GT 2

Huawei Watch GT2

Mimiti urang tinggalkeun anjeun ka sorotan tina jam ieu tina mérek Cina. Supados anjeun parantos gaduh ideu anu jelas ngeunaan naon anu ditingali ku Huawei Watch GT 2 ieu dina téknis. Arloji anu ngajaga desain anu sami sareng anu sateuacanna, sanaos dugi dina waktos anu sami sareng paningkatan.

  • Ukuran layar AMOLED ukuran 1,39 inci (454 x 454 titik)
  • Bisi 42 atanapi 46 mm
  • Sistem operasi LiteOS
  • Kirin A1 salaku prosésor
  • Panyimpenan dugi ka 500 lagu
  • Dugi ka dua minggu otonomi
  • Bluetooth 5.1
  • GPS
  • Sénsor: Gyroscope, Magnetometer, Barometer, Ambient Light, Accelerometer, Heart Rate
  • Diménsi: 45.9 x 45.9 x 10.7 mm
  • Cocog sareng Android 4.4 atanapi engké sareng ios 9.0 atanapi engké
  • Spéker terpadu

Model anu urang analisa dina hal ieu mangrupikeun anu panggedéna, anu diaméterna 46 mm.

Desain sareng bahan

Tali Huawei Watch GT 2

Huawei Watch GT 2 dipajang salaku jam tangan serbaguna. Ieu mangrupikeun hal anu jelas kalayan desain na, ku dua makuta, anu ngajantenkeun langkung mirip sareng desain jam tangan normal, anu ngamungkinkeun panggunaanana raoseun pisan, boh nalika olahraga sareng tiasa ngagemna. Tiasa dianggo. . Salaku tambahan, jam tangan ngamungkinkeun urang nganggo tali anu tiasa ditukeurkeun, anu ngajantenkeun langkung serbaguna. Cara ngarobih talina saderhana, sabab dina sadayana éta urang mendakan mékanisme, anu ngamungkinkeun urang nimba na nempatkeun anu énggal. Éta mékanisme anu sami anu urang tingali dina jam pinter, salian ti mérek jam tangan konvensional.

Modél ieu dina vérsi klasikna, nyaéta anu parantos kami tés, hadir sareng tali kulit coklat (Pebble Brown) sareng sapatu olahraga karét hideung. Gelang coklat elegan pisan, klasik sareng ogé raoseun pisan. Anu matak pikaresepeun pikeun ngagem Huawei Watch GT 2 ieu dina pinggel sepanjang waktos.

Tali karét dirancang pikeun dianggo nalika olahraga. Mangrupikeun gaya anu langkung olahraga, salian ti janten bahan anu langkung tahan. Maka, utamina upami dianggo nalika ngojay (arloji ngamungkinkeun pilihan ieu), langkung merenah nganggo tali karét, anu langkung tahan dina jenis kaayaan sapertos kieu. Éta ogé langkung raoseun upami kesang atanapi upami hujan sareng baseuh, anu bakal ngamungkinkeun panggunaan jam tangan ieu langkung raoseun sepanjang waktos.

Gaduh sababaraha tali ngajadikeun urang tiasa nganggo Huawei Watch GT 2 ieu dina sagala rupa kaayaan. Janten tiasa dilakukeun kalayan saé pisan tina segi kagunaan. Salaku tambahan, kualitas bahan anu dianggo dina jam tangan nyalira sareng dina talina parantos langkung jelas, janten padamelan anu saé parantos dilakukeun dina pabrik ieu ku pabrikan Cina.

Nyaman sareng hampang

Panganteur Huawei Watch GT 2

Salah sahiji aspek anu paling matak kaget kuring, janten langkung saé, dina jam tangan ieu éta pisan lampu. Kalayan tali na beuratna sekitar 60 atanapi 70 gram, gumantung kana talina. Kusabab kitu, éta hampang pisan pikeun dipaké, aya kalan-kalan anjeun bahkan poho yén anjeun nganggo jam tangan anjeun, anu penting dina hal ieu, kusabab éta ngandung hartos yén anjeun gaduh kabébasan anu luar biasa pikeun gerakan dina hal ieu. Anjeun tiasa nganggo éta kalayan nyaman olahraga atanapi dina dinten anjeun ka dinten.

Komo dina waktos bobo urang tiasa nganggo jam tangan tanpa éta janten teu nyaman pikeun éta. Sanaos gumantung kana karesep masing-masing, kuring sacara pribadi biasa bobo tanpa jam tangan, janten mimitina anéh mun bobo sareng Huawei Watch GT 2 ieu, tapi upami anjeun gaduh jam tangan nalika bobo, anjeun henteu kedah seueur teuing masalah dina hal ieu. Salaku tambahan, moal aya anu kajantenan nalika anjeun bobo, tina segi nabrak atanapi goresan, janten ieu matak ngamudahkeun ngagunakeun arloji nalika bobo.

Tali disaluyukeun sareng ukuran pigeulang anjeun sepanjang waktos, urang tiasa nyaluyukeunana, supados urang nganggo jam tangan langkung raoseun. Dina pengertian ieu, anu penting nyaéta milih ukuran dipencét anu leres. Abdi gaduh pigeulang anu rada ipis, janten modél 46 mm rada ageung dina hal ieu, sanaos kuring henteu ngalaman masalah dina panggunaan, tapi saé pikeun parios ukuran mana anu dua anu ku Huawei Watch GT 2 ieu cocog sareng anjeun pigeulang Sanaon dial anu rada ageung ngajantenkeun ngagunakeun jam tangan anu raoseun pisan, utamina nalika anjeun kedah nganggo layar rampa di dinya.

Tulisan anu aya hubunganana:
Samsung Galaxy Watch Active, urang nganalisis smartwatch mirah Samsung

Nyingkronkeun Huawei Watch GT 2 sareng telepon

Huawei Kaséhatan

Pikeun nyinkronkeun jam sareng telepon pinter urang, urang kedah nganggo Bluetooth dina kadua alat, anu bakal ngamungkinkeun aranjeunna nyambung heula, bari urang ogé kedah ngaunduh aplikasi dina telepon, naon aplikasi Kaséhatan Huawei. Tina aplikasi ieu kami bakal ngagaduhan aksés kana seueur fungsi sareng data anu dikumpulkeun dina nonton, sapertos jarak, rute atanapi data bobo sareng setrés.

Maka, saatos sambungan sareng Bluetooth parantos didamel sareng urang parantos dipasang aplikasi ieu dina telepon, urang parantos tiasa nyinkronkeun dua alat kalayan total normalitas. Upami anjeun hoyong ngaunduh aplikasi Huawei Health (Huawei Health), anjeun tiasa ngalakukeun éta dina tautan ieu:

Huawei Kaséhatan
Huawei Kaséhatan

Tampilan sareng antarbeungeut

Panganteur Huawei Watch GT 2

Layar jam mangrupikeun salah sahiji kakuatanana. Kali ieu mérek Cina nganggo layar sentuh AMOLED 1,39 inci. Éta layar kualitas, anu ogé nawiskeun kami kontras anu langkung luhur sareng warna anu langkung saé tibatan generasi mimiti jam tangan ieu tina mérek Cina. Mangrupikeun layar anu urang bakal tiasa maca sampurna sanajan panonpoé nyaéta masihan anjeun langsung, anu penting, ogé raoseun. Cocog pikeun dianggo di luar ruangan sareng di jero rohangan.

Ngeunaan panganteur, Huawei Watch GT 2 nyéépkeun urang ku panganteur anu gampang pisan. Dina total aya 13 bidang anu tiasa dianggo ku urang, kalayan seueur ragam dina hal ieu, pikeun panggunaan jam tangan anu saleresna pribadi sepanjang waktos. Upami anjeun hoyong ngarobih bola, anjeun kedah pencét dina layar sababaraha detik sareng daptar lengkepna teras bakal muncul. Urang kedah waé ngalih ti hiji ka anu sanés dugi ka mendakan anu hoyong dianggo dina jam tangan. Urang teras pencét kana éta sareng nyarios yén dial bakal ditingalikeun dina jam.

Sedengkeun pikeun panggunaan arloji, éta raoseun pisan. Urang tiasa aksés kana sababaraha fungsi dina Huawei Watch GT 2 ku cara ngagésék ka sisi, janten ieu dina nyalira gampil dianggo. Sedengkeun urang tiasa ngalebetkeun menu lengkep ku ngaklik tombol luhur. Di dinya urang mendakan sadaya pilihan anu dipasihkeun ku jam, janten urang tiasa milarian bagian anu dipikahoyong sareng lebetkeunana. Kacida cairanana pikeun tiasa ngalih di antara rupa-rupa ménu sareng fungsi dina jam tangan. Pilihan anu urang mendakan dina ménu utami dina jam tangan nyaéta sababaraha sapertos Olahraga, Detak jantung, Log Kegiatan, Bobo, Setrés, Kontak, Log Telepon, Musik, Pesen atanapi Alarm, sareng anu sanésna. Janten seueur fungsi anu tiasa dianggo sepanjang waktos.

Huawei Watch GT2

Upami urang ngageser layar ka handap, sapertos nalika urang ngadamel gerakan ieu dina telepon, urang gaduh aksés ka setélan gancang. Di dieu kami mendakan sababaraha pilihan, sapertos fungsi layar anu teras-terasan, modeu ulah ngaganggu, setting, alarm atanapi mendakan telepon abdi. Fungsi anu sering dianggo sareng anu tiasa diaksés langkung gancang dina hal ieu ku gerakan saderhana.

Latihan

Huawei Watch GT 2 didesain supados urang tiasa olahraga. Ku alatan éta, ngagaduhan kamampuan pikeun ngarékam dugi ka 15 kagiatan béda, sahingga latihan urang kacatet sepanjang waktos ku jam tangan ieu. Dina bagian latihan dina jam tangan sorangan kami mendakan kagiatan anu tiasa kami anggo, nyaéta:

  • Ngajalankeun kalayan pituduh
  • Ngajalankeun ker
  • Leumpang di luar
  • Leumpang di jero rohangan
  • Leumpang
  • Anggo sapédah cicing
  • Ngojay di jero rohangan
  • Ngojay di luar rohangan
  • Leumpang
  • Ngajalankeun jero rohangan
  • Trekking
  • Ngajalankeun dina jalur
  • Triathlon
  • Palatih Éliptikal
  • Baris
  • nu lain

Huawei Watch GT 2 Olahraga

Nalika urang badé ngalaksanakeun kagiatan ieu, urang kedah ngaktipkeunana dina bagian ieu, sahingga jam bakal nyatet kagiatan urang ku cara kieu sepanjang waktos. Salaku tambahan, sabab Huawei Watch GT 2 ieu ngagaduhan GPS, urang bakal tiasa ningali jalan anu sampurna nalika urang nganggo nalika éta. Urang bakal ningali data sapertos jarak anu aya berkat pungsi ieu. Data anu dipasihkeun dina hal ieu sok akurat pisan, kuring parantos ngabandingkeun éta sareng aplikasi anu sanés dina telepon (Google Fit) sareng bédana na minimal, janten aranjeunna tunduk saé dina hal ieu nalika urang kedah nganggo.

Nalika urang ngalakukeun kagiatan ieu, jam bakal nyatet sagala hal anu urang lakukeun (léngkah, jarak, waktos, kagancangan). Sadaya kagiatan anu parantos kami laksanakeun disimpen dina bagian rékaman latihan, dimana urang tiasa ningali sadaya data ieu ngeunaan aranjeunna. Janten urang gaduh kontrol kana kagiatan ieu upami urang hoyong ningali deui. Ogé dina aplikasi Kaséhatan Huawei anjeun tiasa ningali sadayana biasana.

Tulisan anu aya hubunganana:
Fosil Sport Smartwatch, alternatip saleresna sareng Wear OS [ANALISIS]

Bobo sareng setrés

Detak jantung Huawei Watch GT 2

Jam tangan ieu ngagaduhan fungsi ukuran bobo sayogi. Hatur nuhun ka dinya, urang bakal tiasa ningali jumlah jam anu urang bobo, salian ti nunjukkeun inpormasi ngeunaan fase bobo sepanjang waktos dina aplikasi Huawei Health. Janten urang gaduh kontrol pikeun bobo, kalayan skor kualitas tidur. Sajarah ogé ditingalikeun, ngabandingkeun data sareng dinten-dinten sanés, janten tiasa ningali kumaha mekar dina pengertian ieu.

Huawei Watch GT 2 ogé ngamungkinkeun urang pikeun ngawas detak jantung. Éta bakal masihan kami ideu perkiraan ngeunaan wirahma jantung sepanjang waktos. Salaku tambahan, éta ngagaduhan fungsi anu bakal nginpokeun ka kami upami salami 10 menit frékuénsi kami teuing tinggi teuing atanapi handap teuing. Ieu ogé tiasa dianggo pikeun ngukur setrés, anu mangrupikeun fungsi sanés anu urang sayogi dina waktos nonton. Éta bakal ngabantosan urang ngukur tingkat setrés anu urang gaduh.

Telepon sareng pesen

Dua fungsi anu penting pisan dina Huawei Watch GT 2 ieu, anu ogé ngabédakeun éta tina jam tangan anu sanés dina ruas harga na, nyaéta telepon sareng pesen. Urang tiasa ngajawab atanapi nolak telepon anu urang télépon ti jam tangan sepanjang waktos. Pikeun ieu tiasa dimungkinkeun, arloji kedah dihubungkeun ngalangkungan Bluetooth ka telepon urang, sareng jarak antara kadua alatna henteu tiasa langkung ti 150 méter.

Dina jam urang diijinkeun ngagaduhan agenda 10 kontak, janten urang tiasa milih jalma-jalma anu urang kontak langkung seueur. Kualitas teleponna langkung ti ditarima, janten pilihan anu saé upami kaayaan darurat atanapi telepon anu henteu panjang teuing. Pikeun pesen éta sami, urang tiasa maca éta dina layar jam sepanjang waktos tanpa masalah.

musik

Dina presentasi resmi Huawei Watch GT 2, kamungkinan ieu disorot. Jam bakal masihan kamungkinan urang ngupingkeun musik ti dinya, hatur nuhun ka panyatur internal na. Salaku tambahan, éta hadir sareng panyimpenan anu ngamungkinkeun urang ngagaduhan dugi ka 500 lagu anu béda di jerona. Cocog upami urang hoyong ngupingkeun musik nalika urang olahraga ku arloji.

Upami urang hoyong gaduh lagu-lagu ieu maka urang kedah ngaunduh aranjeunna dina format MP3 teras nempatkeun aranjeunna dina jam. Sanaos kami ogé ngagaduhan kamungkinan pikeun ngarobih konfigurasi di jerona, sahingga urang tiasa ngadangukeun musik tina aplikasi sapertos Spotify tina telepon. Éta mangrupikeun pilihan anu pastina bakal langkung raoseun pikeun pangguna.

Otonomi: fungsi konci dina Huawei Watch GT 2

Huawei Watch GT2

Parantos dina presentasi na nyarios jelas. Huawei Watch GT 2 badé kasohor ku otonomi na, kalolobaanana berkat ngenalkeun prosésor anyar di jerona, anu bakal masihan kami kinerja langkung saé, salian ti umur batre langkung lami di dinya. Ieu mangrupikeun hal anu langkung ti ngan ukur dina nyumponan.

Merekna ngumumkeun yén umur batre tiasa ngahontal 14 dinten tanpa masalah, sanaos gumantung kana panggunaanna. Ieu mangrupikeun hal anu tiasa dipastikeun, kumargi kuring parantos tiasa ningali kumaha sanajan kalayan sering dianggo, nyetél latihan, ngupingkeun musik, mariksa bewara, jst. Éta lumangsung kuring ngeunaan 11 dinten tanpa masalah. Ti saprak kuring kéngingkeun arloji éta kuring parantos nganggo unggal dinten, sababaraha anu langkung intensitasna, anu sanésna kirang, nanging ku sering dianggo.

Siga logika, éta bakal gumantung kana panggunaan unggal pangguna dina pengertian ieu, utamina upami urang nganggo fungsi sapertos layar anu teras-teras, anu sacara signifikan ngirangan otonomi na. Pamakéan sedeng éta bakal ngijinkeun otonomi Huawei Watch GT 2 ieu diperpanjang tanpa masalah dugi ka dua minggu, janten mangrupikeun aspek anu penting pisan sareng anu pastina ngajadikeun jam tangan ieu ti mérek Cina menonjol ti pesaing di pasar.

Teu aya bohong, ku alatan éta, otonomi bisa ngahontal dua minggu. Upami anjeun milari smartwatch anu bakal masihan otonomi anu saé sepanjang waktos, Huawei Watch GT 2 dipidangkeun salaku salah sahiji pilihan anu paling lengkep dina hal ieu. Sakumaha biasa, sumping sareng carjer nyalira dina kotak sareng kabelna ogé, ku kituna urang tiasa nyambungkeun éta sepanjang waktos.

Tulisan anu aya hubunganana:
Huawei P30 Pro, ieu mangrupikeun andalannya anyar perusahaan Cina

conclusions

Huawei Watch GT2

Huawei Watch GT 2 dipidangkeun salaku smartwatch anu lengkep. Desain modern, serbaguna sareng terang pisan, anu ngajantenkeunana raoseun pisan dina sagala jinis kaayaan, boh nalika olahraga sareng nalika ngagemana sadidinten. Salaku tambahan, ku gaduh tali anu tiasa ditukeurkeun urang tiasa adaptasi panggunaan kana kaayaan ieu ku cara anu saderhana pisan.

Éta bakal ngamungkinkeun urang pikeun ngagunakeun éta nalika urang kedah olahraga, tiasa ngukur kagiatan urang dina cara anu tepat. Salian ti ngagaduhan fungsi tambahan anu ngajantenkeun dipikaresep sapertos kitu, sapertos telepon, musik atanapi kontrol bobo. Janten tiasa dianggo pisan dina hal ieu. Urang moal tiasa hilap kana batré ageung sareng otonomi hébat anu masihan urang nonton ieu, dugi ka dua minggu. Ngajantenkeun modél anu pikaresepeun pisan.

Tanpa aya ragu, ngan ukur harga 239 euro, Huawei Watch GT 2 dipidangkeun salaku salah sahiji pilihan anu pangsaéna dina bidang jam tangan pinter ayeuna. Éta saluyu sareng naon anu dipilari ku pangguna dina hal ieu dina tingkat fungsi, desain sareng ngagaduhan harga anu tiasa diaksés pisan. A beuli anu anjeun moal kuciwa.

Huawei Watch GT2-...Mésér Huawei Watch GT 2 ″ /]


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.