Tinjauan smartwatch Elephone R8

Dinten ieu kami masihan anjeun ulasan anu pikaresepeun ngeunaan produk anu kami hoyong nyobian. Smartwatches masih mangrupikeun salah sahiji alat anu paling seueur dipilarian dinten ayeuna pikeun ngarengsekeun pertandingan anu sampurna sareng ponsel urang. Kami parantos tiasa ngetés jam tangan kanggo sababaraha dinten Elephoneéta R8, sareng urang resep pisan.

Tandatangan Elephone henteu dikenal deui di dunya téknologi. Hatur nuhun kana sababaraha model smartphone anu parantos kéngingkeun pijakan di pasar Android anu sesah, sésana produkna sumping kalayan bagian tina damel promosi. Jam pintar Elephone sumping pikeun mastikeun yén kami sateuacanna produk kualitas dina harga anu luar biasa.

Jam pinter lengkep ku harga smartband

Nalika urang serius mertimbangkeun kéngingkeun jam tangan, urang teras-terasan ningali pasar naon dina kisaran harga naon anu urang tiasa ngalih. Tangtu, gelang kagiatan parantos seueur mekar dina taun-taun ayeuna. Sareng aya, dina sababaraha kasus, a bédana ampir teu aya antara sababaraha smartband sareng smartwatches. 

Nganalisis pasar sakedik, éta gampang pikeun milarian gelang kagiatan dina pasaran kalayan harga anu langkung luhur tibatan R8 ku Elephone. Malah nganalisis fitur sareng pungsionalitas anu ditawarkeun ku duanana, éta langkung mahal, sabab ngagaduhan kirang tina jam tangan. Pikeun ieu, sareng seueur deui kami parantos kaget ku Elephone R8 jam tangan. 

Milarian kasaimbangan antara kualitas sareng harga tina produk mangrupikeun hal anu hoyong dihasilkeun ku sadayana pabrik. Sareng sadaya konsumen hoyong mendakan. Elephone nyaéta caket pisan neunggeul kuku dina sirah sareng jam R8 seueur alesan. Sapertos nonton lengkep sareng katingali hebat pisan hargana langkung mahal upami éta ti pabrik séjén. Elephone R8 parantos sumping pikeun nyetél palang luhur sareng didieu anjeun tiasa kéngingkeun anjeunna kalayan diskon sareng hadiah promosi

Unboxing smartwatch Elephone R8

Upami urang ningali kana kotak langsing jam tangan ieu kami mendakan naon waé anu urang ngarepkeun. The nongton di payuneun anu nembongan ku tali anu teu dipasang, sanaos ieu mangrupikeun hal anu bakal nyandak urang ngan sababaraha detik. Nalika nyandak jam tangan ieu, anjeun perhatoskeun yén kami nyanghareupan produk anu kualitas minimum minimum.

Kami gaduh ngecas kabel ku pin magnét anu nyambung sacara konsistén sareng aman. Kami moal kedah ngalakukeun usaha naon waé pikeun nyambungkeunana sabab éta disimpen pisan gampang. Urang tiasa sono kana carjer témbok pikeun kabelna, anu henteu kalebet kana kotak. Janten urang peryogi port USB atanapi anu sanés anu parantos dipibanda. Sareng tungtungna urang mendakan dokumén jaminan sareng panduan pangguna anu pondok.

Rancang "top" kanggo Elephone R8

Tanpa ragu Desain smartwatch Elephone mangrupikeun kaunggulanana. Sareng urang bakal ningali na  kalayan spésifikasi na anu henteu ngan ukur hiji. Urang mimitian ti jam kalayan dial buleud, hal anu ngagaduhan jumlah anu sami pikeun panyokong. Bola sareng a ukuran anu tiasa urang anggap "ageung" kalayan ukuran tina 1,28 inci. Cocog pikeun anu milari jam tangan anu henteu alit, tapi panginten ageung teuing kanggo anu gaduh pigeulang alit.

La dial diwangun tina bahan paduan logam kalayan bérés sareng toél leres-leres pikaresepeun pikeun diraih. Ujung digosok pikeun tampilan anu saé sareng yén aranjeunna ngagaduhan beurat anu nunjukkeun yén urang nyanghareupan produk anu tahan sareng kualitas. Software sareng antarbeungeut anu parantos dilaksanakeun ku Elephone dina R8 ieu ngajantenkeun sadaya area layar ngamangpaatkeun pinuh. 

Dina pasisian bola urang mendakan tombol tunggal, perenahna di sisi kénca, anu gampang diakses ku panangan anu sabalikna. Layar rampa gaduh pilihan anu béda gumantung kana sikep anu urang ngadamel tentang éta. Kalayan keuna urang tiasa ngaktipkeun layar, hal anu urang ogé tiasa lakukeun ku gerakan péngkolan pigeulang pikeun mariksa waktosna.

dina bagian tukanga tina lingkup nyaéta sénsor pikeun monitor denyut jantung. Dibikeun ukuran na, éta ngajadikeun maca gancang iraha wae tanpa kaleungitan sensitipitas. Di daérah handap nyaéta "pin" kanggo ngecas tina batréna dimana, sakumaha anu parantos kami mairan, carjer ditambah ku cara anu saderhana sareng éfisién.

Mésér Elephone R8 dina halaman wéb resmi kalayan hadiah promosi sareng diskon

Disebutkeun khusus pantes Tali Elephone R8. Gampang pisan pikeun nempatkeunana sareng / atanapi cabut hatur nuhun kana tab alit anu dipiboga dina tungtung anu aya di gigir lingkup. Hal anu ngamungkinkeun sabuk mungkin tiasa dirobih langkung gampang. Kami parantos resep kana touch na, kumaha raos dina kulit sareng hampang bahan anu dianggo pikeun pangwangunannana. Sesuatu anu henteu mangaruhan pisan dina tampilan anu mantep sareng karaosna.

Dial ageung sareng serbaguna

Pikeun ngaksés kana pilihan ménu béda ditawarkeun ku Elephone R8 urang tiasa ngageser dina layar dina opat kamungkinan. Upami urang geser ti luhur dugi ka handap urang ngaksés ménu gancang di mana urang tiasa milih modeu "ulah ngaganggu", "panggihan telepon abdi" atanapi tingkat kacaangan, diantawis setélan sanés anu urang bahkan tiasa ngarobih sareng anu paling manpaat pikeun urang.

Upami urang geser ti katuhu ka kénca kami kéngingkeun inpormasi anu aya hubunganana sareng kasehatan. Urang tiasa ningali épolusi urang dina ring kagiatan (léngkah, jarak sareng kalori). Kengingkeun saat ayeuna maca detak jantung urang atanapi konsultasi data ngeunaan kuantitas sareng kualitas bobo urang. Ngageser ti handap dugi ka luhur urang tiasa konsultasi sadayana bewara yén kami parantos ngonpigurasi pikeun nampi dina jam tangan.

Akhirna, ngageser ti katuhu ka kénca urang bakal kéngingkeun aksés ménu utama sareng pilihan tina jam. Kontrol musik, inpormasi waktos, stopwatch sareng setelan alat kanggo setelan anu langkung maju. Katalog lengkep kemungkinan anu dilakukeun éta Elephone R8 lumpat salaku salah sahiji pilihan paling narik ti momen

Lembar data Elephone R8

Marca Elephone
model R8
layar 1.28 "
Resolusi 360 x 360 piksel
Lalawanan cai / lebu IP68
Conectividad Bluetooth 5.0
batre 280 mah
Otonomi dugi ka 7 dinten panggunaan
Memori RAM 128 MB
dimensi X x 15.4 10.3 2.4 cm
beurat 150 gram
harga  42 10 €
Link pameseran Telepon R8

Pro sareng kontra

Sateuacan nyarioskeun anu pangsaéna sareng anu pangsaéna tina Elephone R8, sigana wajar pikeun mairan kana aplikasi tina panggunaan. Kami sering masihan koméntar yén ngagaduhan aplikasi pabrikan nyalira ningkatkeun kagunaan alat naon waé. Tapi waktos ieu urang parantos ningali kumaha jeung aplikasi pihak katilu ogé tiasa nguntungkeun tina hiji alat resep ieu. Sinkronisasi anu saé pisan sareng jumlah pilihan anu urang anggo ku App FitCloudPro.

Vérsi Android

FitCloudPro
FitCloudPro
pamekar: TOPSTEP
harga: bebas
  • Screenshot FitCloudPro
  • Screenshot FitCloudPro
  • Screenshot FitCloudPro
  • Screenshot FitCloudPro

Vérsi ios

FitCloudPro
FitCloudPro
pamekar:
harga: bebas

Naros

El rarancang tina Elephone R8 ngajantenkeun smartwatch anu leres-leres pikaresepeun sareng masihan katingal premium.

nu bahan wangunan boh buleud alloy logam sareng silikon tina tali na.

Katalog anu lega pisan tina pilihan konfigurasi sareng kamungkinan panggunaan.

Taya ragu hargana Éta mangrupikeun poin anu penting pisan kusabab kualitas anu ditawarkeunana.

Naros

  • rarancang
  • bahan
  • bahan
  • Harga super

Kontra

Ngagaduhan layar sirkular kalayan ukuran 1,28 inci tiasa janten jam ageung pikeun sababaraha anatomi.

Beuratna anu seueur resep pikeun konsisten, éta tiasa janten halangan pikeun anu milari alat anu langkung enteng.

Teu percanten ka anjeunna ngecas adaptor pikeun arus listrik éta mangrupikeun kalepatan alit.

Kontra

  • Ukuran badag
  • beurat
  • Teu nganggo carjer

Pendapat editor

Telepon R8
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
42,10
  • 80%

  • Telepon R8
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 80%
  • layar
    Penerbit: 70%
  • kinerja
    Penerbit: 80%
  • Otonomi
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 65%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 80%


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.