Upami anjeun gamer, Corsair ngamanfaatkeun Mac anjeun

Corsair

Langkung seueur pangguna anu ngalih kana Mac, sareng seueur diantarana mangrupikeun gamer, jinis pangguna anu fokus kana gim video sareng anu nalika sumping kana platform Mac ditahan deui ku 2 hal, salah sahiji kakirangan video game (dina rujukan Windows), anu sanésna nyaéta Komponén Mac Aranjeunna henteu fokus kana jenis pamakean ieu.

Éta sababna Corsair parantos nyayogikeun sadaya modifikasi tina sababaraha komponén anu ngamungkinkeun Mac pikeun anjeun ngapdet, waktos ieu urang nyarioskeun perkawis sistem gudang sareng ingetan Ram.

Mac ngamungkinkeun gelar anu tangtu "ningkatkeun" komponénna, sahenteuna dugi ka modél 2012, dina komputer ieu sistem panyimpenan utama tiasa diénggalan, sareng seuseueurna RAM.

Corsair, siga produsén ngarah produk kaulinan kualitas parantos ngajantenkeun produk cocog sareng Mac na sayogi pikeun anu paling nuntut.

Corsair Neutron XT SSD

Corsair SSD gaduh 4-core controller sareng a maca / nulis paku gancang nepi ka 560MB / s, Jinis panyimpenan ieu nawiskeun seueur kaunggulan tibatan panyimpenan konvensional atanapi HDD, anu utami sareng anu paling écés nyaéta pamutahiran éksponénsial dina kinerja, duanana nalika ngamimitian sistem sareng nalika muka aplikasi atanapi muka layar game, tapi ieu sanés ngan ukur hiji-hijina, diantarana ogé konsumsi énérgi anu langkung handap, réliabilitas anu langkung ageung sareng kaamanan data anjeun anu langkung ageung.

Kalayan Corsair SSD didedikasikan pikeun pangguna anu paling nuntut anjeun bakal perhatoskeun upami Mac anjeun parantos hirup anyar, sareng bahkan ku sakedik usaha anjeun tiasa tukeur SuperDrive anjeun pikeun SSD ieu ku adaptor Data Double sareng masang dina SSD naon katelah Boot Camp, ku cara ieu anjeun bakal gaduh disk anu didédikasikeun pikeun Windows sareng di jerona sadaya video game dijalankeun dina performa maksimum anu diidinan ku komponén anjeun, sareng percanten ka kuring, éta sigana katingali konyol tapi bédana tina HDD ka SSD téh brutal, bahkan dina gim pidéo.

Corsair

Katalog Corsair SSD

RAM Corsair pikeun Mac

Kumaha_ningkatkeun_Macbook_Pro_RAM_memory_picture14

 

Komponén sanés anu ngamungkinkeun urang ngamutahirkeun nyaéta RAM, sareng pilihan RAM 8 atanapi 16 GB RAM DDR3L ti Corsair urang bakal ningali kumaha Mac urang sanggup naon waé, upami ku SSD anyar urang éta tiasa ngalakukeun sadayana langkung gancang, ayeuna éta bakal tiasa ngalakukeun seueur hal dina waktos anu sami, berkat kanaékan RAM (khususna dina sistem anu nganggo 2 sareng 4 GB) urang tiasa ngarobih antar aplikasi tanpa ieu mangaruhan kinerja atanapi stabilitas sistem sareng kabuka saloba anu dipikahoyong tanpa Mac urang macet.

Kagunaan kenangan Corsair DDR3L nyaéta salian ti gaduh pagelaran anu hadé aranjeunna langkung épisién, nyaéta, aranjeunna kirang ngonsumsi, sareng sadayana ieu ditarjamahkeun kana umur batre anu langkung lami sareng kinerja anu langkung saé tina sésa komponén.

Upami urang ngamutahirkeun parangkatna kana 8 atanapi 16GB RAM, sanés ngan ukur urang bakal tiasa nganggo aplikasi anu teu tiasa sateuacanna (Total War Shogun 2 dina sababaraha Mac ngabutuhkeun 8GB RAM pikeun digawé) tapi urang ogé bakal tiasa ngaraosan langkung luhur kinerja grafik kana alat-alat kami, sareng ieu disababkeun Kusabab kalolobaan Mac gaduh kartu grafik internal, jinis GPU anu ngagunakeun memori babarengan salaku mémori video, nyaéta sajumlah RAM ditangtayungan salaku VRAMIeu nunjukkeun yén langkung seueur RAM anu urang gaduh, langkung seueur VRAM anu tiasa urang simpen pikeun GPU, MacBook anu nganggo Intel HD 4000 tiasa angkat tina 256 atanapi 500MB VRAM sareng 4GB RAM kana 1524MB VRAM kalayan 8 atanapi 16GB RAM, Ieu penting kumargi gumantung kana résolusi sareng kualitas tékstur dina layar urang sareng gim video anu urang maénkeun, urang panginten henteu cekap VRAM sareng gaduh pangalaman midangkeun anu pikareueuseun kusabab ieu, nanging 1GB VRAM langkung ti cukup pikeun sadayana video games anu sayogi dina OS X sareng kanggo seuseueurna anu aya di Windows, éta sababna ningkatkeun RAM bakal mangaruhan kinerja alat-alat urang ku cara anu positip pisan.

Corsair Mac RAM

Katalog RAM Corsair pikeun Mac


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.