VAIO balik deui kana beban anu nampilkeun VAIO C15

vaio-c15

VAIO, sakumaha seueur anu anjeun terang, mangrupikeun divisi laptop tingkat luhur Sony. Hanjakalna, Sony mutuskeun ninggalkeun pasar, sareng ngerakeun pikeun seueur pangguna sapertos kuring, anu leres-leres kataji ku desain sareng kinerja laptop ieu anu janten obyék anu dipikahoyong, tapi anu henteu dibarengan ku harga. Nanging, mérek VAIO tetep beroperasi sacara mandiri ti Sony, sareng aranjeunna parantos ngenalkeun VAIO C15, laptop kalayan ciri khas perusahaan sareng kisaran warna anu rada anéh. Ieu fitur sareng berita ngeunaan VAIO C15.

Kami moal gagal nyebatkeun yén C15 sacara otomatis ngusir urang van Citroën anu legendaris. Guyonan samping, Vaio C15 bakal nawiskeun rangkeian setélan, mimitian ti panel 15,5 inci dina resolusi 1366 × 768, lumayan kasohor dina kanyataanna. Nanging, éta ogé bakal gaduh vérsi kalayan panel FullHD, anu sanés sanés anu pangkuatna di pasar, tapi nawiskeun hasil anu saé (The Xiaomi Mi Notebook Air nawarkeun 2K). Ngeunaan RAM, konfigurasi bakal béda-béda 4GB RAM sareng 8GB RAM, Éta gumantung kana selera urang (sanaos sakumaha biasa urang tiasa ngagedéan), sareng prosesorna, ogé di handap, ti kakuatan low Intel Celeron 3215U nepi ka Intel I3 anu kawéntar.

Layarna bakal ngagaduhan panyalindungan antiglare pikeun ngahindaran réfléksi, hal anu parantos sering dicirian VAIO. Salaku tambahan, éta kalebet subwoofer di tukang pikeun ningkatkeun sora bass. Trackpad ogé kalebet dua tombol, éta henteu ngan ukur ukur ukur noél. Di sisi anu sanésna, kibor kumplit sareng kalebet keypad numerik. Éta bakal kalebet pembaca DVD, anu moal ngagaduhan kamungkinan ngarekamna, palabuhan Ethernet, HDMI anu sanés sareng sagala rupa USB 3.0. Sedengkeun pikeun neundeun, tina 500GB dugi ka 1TB. VAIO bakal nawiskeun PC nganggo Windows 7 atanapi Windows 10, pilihan urang, sareng versi Office. Samentawis éta, kami henteu terang naha éta bakal ninggalkeun Jepang, sanaos sadayana nunjukkeun yén éta bakal, dina harga anu murah.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Antonio cenahna

    Nya, kuring resep sareng VAIO anu kuring mésér deui di 2008, sareng éta hargana murah, ampir € 1500. Anjeunna nganggona pikeun damel sareng boro-boro maén sareng anjeunna. Tapi saatos 4 satengah taun panggunaan, anjeunna nyarios yén anjeunna tiasa dugi ka jauhna. Ieu nabrak kusabab masalah sareng chip grafik NVIDIA anu tétéla kajantenan pikeun sadaya laptop anu nganggo chip. Tétéla éta gagal kusabab las anu rusak; persis hal anu sarua anu kajadian ka konsol PS3 mimiti SONY. Nalika kuring milarian online pikeun panyababna rusak, kuring maca yén SONY parantos merhatoskeun masalah dina laptop éta sareng parantos ngalegaan jaminan ku 2 taun deui pikeun pembeli ngirim peralatan pikeun ngagentos chip grafik. Numutkeun ka palanggan SONY, pembeli parantos béja ngeunaan masalah ieu, tapi dina kasus kuring, kuring henteu nampi bewara naon waé. Saatos nyobian sia-sia pikeun SONY pikeun méréskeun masalah, aranjeunna ngan ukur masihan kuring pilihan pikeun ngalereskeunana ku ngirim ka Walanda, teu langkung, teu kirang, ngurus sadaya biaya sareng tangtosna mayar perbaikan "reballing" anu aranjeunna kedah lakukeun. Pikeun kuring éta saolah-olah anjeun nuju mésér Mercedes sareng saatos sababaraha bulan ngalegaan garansi, anu nyuntik gagal kusabab cacat pabrik; sareng anjeun kedah sabar sareng mayar sagala sabab parantos nyéépkeun sababaraha bulan. Sareng tanpa aya bewara naon-naon salami mangtaun-taun ékspansi.
    Kuring parantos ngawartosan ka mojang éta, dina kasus kuring, "SONY PERNAH ULANGAN DEUI" sareng tangtosna kuring henteu bakal nyarankeun ka saha waé; sanés kusabab éta sanés tim anu saé, dimana éta, tapi kusabab jasa purna jual na NEFASTO.
    Janten upami VAIO ayeuna aya hubunganana sareng SONY, nasihat abdi. NOOOOOOOOO.