Spanyol bakal sayogi dina halaman wéb Amazon di Amérika Serikat

Amazon

Sababaraha taun ka pengker, henteu saleresna seueur, nalika urang milari produk di Spanyol sareng teu aya jalan pikeun mendakanana, urang sok angkat ka Pengadilan InggrisSanaos sakedik langkung awis, nanging éta hiji-hijina cara pikeun kéngingkeunana. Tapi ti saprak Amazon sumping di seueur nagara, raksasa e-commerce parantos janten jalan utama pikeun ngagaleuh produk naon waé, sanaos jarang sareng boros sigana, ngantep Pengadilan Inggris keuna pisan, anu henteu terang kumaha ningali poténsial éta Amazon nawiskeun palangganna ngan saukur halaman wéb.

Populasi Amérika Serikat sakitar 320 juta, tina 40 juta nyarios basa Spanyol. Angka-angka ieu naék na jalma-jalma di Amazon, sanaos saur Trump, Aranjeunna hoyong adaptasi halaman wébna pikeun komunitas ieu, anu beuki nambahan di nagara éta. Juru bicara perusahaan parantos ngonfirmasi ka CNET yén perusahaan mimiti nawiskeun bagéan halaman wéb dina basa Spanyol, prosés anu bakal lami tapi bakal ngamungkinkeun masarakat Hispanik ngakses katalog anu éksténsif anu ditawarkeun ku Amazon di Amérika Serikat. Sadaya anu anjeun kedah lakukeun nyaéta ngarobih bahasa halaman wéb, angkat tina basa Inggris kana basa Spanyol.

Tapi halaman wéb Amazon di Amérika Éta sanés anu mimiti sayogi dina sababaraha basa. Halaman wéb Amazon di Jérman ngamungkinkeun pangguna pikeun balanja di Jerman, Inggris, Belanda, Polandia sareng Turki, halaman wéb Amazon Kanada sayogi dina basa Inggris sareng Perancis. Numutkeun ka perusahaan, Amazon teras-terasan milari cara énggal pikeun nawiskeun pangguna pangalaman balanja anu nyumponan kabutuhna ku cara praktis. Halaman wéb Amazon di Amérika Serikat mangrupikeun anu munggaran anu perusahaan dibuka di panjuru dunya 20 taun ka pengker, sareng éta ngan ukur aya dina basa Inggris, sahenteuna dugi ka ayeuna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.